Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ela32
    09. Studeni 2019. 11:01

Princess Mimi

https://ibb.co/88s2SVK

Evo ovo je jucerasnja trakica (zadnji dan m)😅

Obavezno u akciju danas i sutra i prekosutra...uglavnom svaki dan 🤣😗

Rita88
    09. Studeni 2019. 11:49

ela32

Kako ste mi cure? Jel koja pisnila test danas? Kod mene sve po starom, M jos nema, simptomi sve kao prije, al test cu praviti za 2-3 dana ako do tada ne dodje.
    Rita kakvo je stanje kod tebe?

Nema ni kod mene jos M, nisam vise na utricima, ocekujem je danas, sutra, valjda ce doc, samo da mi sad ne zmrda ciklus 🤷‍♀️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Princess Mimi
    09. Studeni 2019. 12:37

Rita88

Princess Mimi

izgleda da imas ovulaciju dosta ranije, sta si rekla koji ti je dan ciklusa na toj trakici? neke zene imaju imaju na 9 ili 10 dc ovulaciju, kad ti je pik znaci da ti je ovulacija dan poslije ili dva dana nakon pika,sad samo hopsanje nema labavo 💪

5. Dan ciklusa je to bio 😂 Odnosno prekjučer. Danas sam radila i nema crtice druge uopce. To znaci da je vec bila ovulacija?

Princess Mimi
    09. Studeni 2019. 12:40

sneguljica1

Princessja se iskreno nadam da ste hopsali..nerijetko se desi da zena ima O zadnji dan ciklusa ili neposredno posle ciklusa..
    Tesko da ce lh trakica pokazati O ako je nema..

Jesmo, sljedeće jutro odmah, danas je vec nema na trakici... Danas se ne isplati vise pokušavati? Ili jos stignu plivači mozda😂
    Ako smo i fulali, nema veze, rekla sam preskočiti ovaj mj. Budemo vidjeli sta Ce biti.
    Btw. Kupila sam vrkutu pa cu probati s njom, mozda mi ustabili ciklus 💪

Princess Mimi
    09. Studeni 2019. 12:41

Marinalin

Princess Mimi

pa kako tako tamna🙈🙈😂😂😂

Nije ni meni jasno 😂😂😂😂

sneguljica1
    09. Studeni 2019. 12:53

Hopsaj ti jos za svaki slucaj..dan -dva posle pozitivne lh trakice je O, tako da jos ti akcijaj..a da sam na tvoje mjesto opet bih sredinom ciklusa radila trakice..cisto da vidis sta se desava..

Princess Mimi
    09. Studeni 2019. 15:25

Sneguljice, budem probala jos sredinom kako kazes, oko dana kad mi aplikacija javlja O (Za cca 8 dana), bas me zanima sto ce trakice pokazati. Nema mi nikako smisla da dva puta pokazu ovulaciju u jednom ciklusu (?) 

Princess Mimi
    09. Studeni 2019. 15:26

Moguce da ju zato nisam nikako do sad uspjela uloviti na trakicama, jer je ranije.

tufnica1602
    09. Studeni 2019. 21:38

Hallo, ima li vas, htjela sam vas pitati je li se kojoj slucajno dogodilo ovako: naime nije bas ugodno za pricati ali zene razumiju bolje pa..naime sutra bi mi trebala bit ovulacija kao i svaki mjesec, a danas cijeli dan ja grceve imam i bol u lijevom jajniku i napetost velika u vanjskom dijelu spolovila da izvinete, al puno bas mi napeto izvana..nikad mi se to nije prije desilo ne znam da li je normalno? Ako je koja imala da mi napise mozda zbog cega 🤷🏻‍♀️

Polly
    09. Studeni 2019. 21:41

Pozdrav curke!! Ja svratila da vidim ima li plusića?? Izvrtila sam par stranica od 8.11., dugo očekivanog datuma, ali ne vidiž novosti 😔 Jesam li koji plus propustila možda??

Samo sa vam javim da je moj pregled prošao super, mrvica je tuuu, trudnička knjižica otvorena. Idući petak opet na kontrolu jer nije bio siguran kad je vidio nekakve titraje pa misli da bi se srčeko moglo tada vidjeti 😍 Imam mali hematom i kako koji dan smećkasti iscjedak koji me zabrine, ali me navodno nebi trebao brinuti. Eto toliko od mene, pratim vas koliko mogu jer sam sad više aktivna u ljetnim bebama, a vama držim fige da se što prije prebacite k nama u grupu 🤞🏼💓💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.