Kako ste mi cure moje? Rita kako je kod tebe, jel dosla vjestica?
Kod mene jos uvijek nista, nemam osjecaj da cu dobiti. Jedino me od sinoc strasno bole bradavice, kao da me netko stiska i stipa stalno, tako sta jos nikad nisam osjecala..
Dobro zvuči, ako još nije vještica stigla… Kad bi kao trebala? Si radila onaj digitalni? Držimo fige.
Trebala je vjestica doci jos u cetvrtak i taj dan sam radila digitalni al je bio negativan. Stalno sam mislila da mi je ovulacija bila ranije al 30.10. sam imala cudan jakooo rastezljivi isjedak, iako mi je to bio vec 17dc, a inace mi ciklus traje 25 dana. Sad se nadam da je ipak tad bila ovulacija pa da je u cetvrtak bilo jos rano pa je zato pokazao - digitalni. Odnose smo imali cijeli mjesec skoro svaki dan tako da smo pokrili sve kad god da je bila O 😀
Bok curke, Polly drago mi je cut lijepe vjesti, samo miruj i hematom ce otic.
Ela ni kod mene nema jos menge, proslo je tri dana kak sam prestala s utrogestanima valjda ce stic kroz dan dva. Inace je meni ovulacija utvrđena da je bila 14 dc navecer kasno ili petak 15dc rano ujutro a ja sam radila test na dan ocekivane menge i negativan je tako da sam sigurna da nisam trudna ali su mi utrogestani ocito produzili ciklus inace uvijek menga dolazi na 29,30 dc
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Kako ste mi cure moje? Rita kako je kod tebe, jel dosla vjestica?
Kod mene jos uvijek nista, nemam osjecaj da cu dobiti. Jedino me od sinoc strasno bole bradavice, kao da me netko stiska i stipa stalno, tako sta jos nikad nisam osjecala..
Dobro zvuči, ako još nije vještica stigla… Kad bi kao trebala? Si radila onaj digitalni? Držimo fige.
Trebala je vjestica doci jos u cetvrtak i taj dan sam radila digitalni al je bio negativan. Stalno sam mislila da mi je ovulacija bila ranije al 30.10. sam imala cudan jakooo rastezljivi isjedak, iako mi je to bio vec 17dc, a inace mi ciklus traje 25 dana. Sad se nadam da je ipak tad bila ovulacija pa da je u cetvrtak bilo jos rano pa je zato pokazao - digitalni. Odnose smo imali cijeli mjesec skoro svaki dan tako da smo pokrili sve kad god da je bila O 😀
Pa ponovi sada test. Do sada bi beta trebala narasti. Ili ako možeš odi vadi krv tj betu i na miru si. Držim fige da vidno jedan plus
Ela ni kod mene nema jos menge, proslo je tri dana kak sam prestala s utrogestanima valjda ce stic kroz dan dva. Inace je meni ovulacija utvrđena da je bila 14 dc navecer kasno ili petak 15dc rano ujutro a ja sam radila test na dan ocekivane menge i negativan je tako da sam sigurna da nisam trudna ali su mi utrogestani ocito produzili ciklus inace uvijek menga dolazi na 29,30 dc
Pozdrav Rita, meni nakon prestanka duphastona došla vještica 3 dan. Znala sam. One fore kao vice su mi nabubrile pa iscjedak sve kao gledam da bude T pa klinac. Toliko sam vjerovala da bi to moglo biti to... Jos su bila dva folikula spremna sve dane pokrili... Sad imam u utorak utz mislim po novu dozu hormona i folikulometirju. Nadam se da se pratimo u ovom ciklusu. Ima da budu plusevi taman pred Božić.
Pozdrav Rita, meni nakon prestanka duphastona došla vještica 3 dan. Znala sam. One fore kao vice su mi nabubrile pa iscjedak sve kao gledam da bude T pa klinac. Toliko sam vjerovala da bi to moglo biti to… Jos su bila dva folikula spremna sve dane pokrili… Sad imam u utorak utz mislim po novu dozu hormona i folikulometirju. Nadam se da se pratimo u ovom ciklusu. Ima da budu plusevi taman pred Božić.
pratimo se da da, cekam samo da dodje da mogu dalje u akciju ☺️ bit ce pluseva do kraja godine 💪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Nala33 hej draga, nisam mjerila trakicama al znam da mi je bila ovulacija taj dan, 14-ti dan ciklusa uvijek, na svakih 28 dana dobijem mengu..eventualno ponekad 29 dan. Jer sam bila mnogo puta na folikulometriji i uvijek isto...nije mi se prije nikad desilo pa zato sam pitala reko mozda je normalno sasvim. Tako me boli samo kada dobijem menstruaciju. Ne znam vise nista 🤷🏻♀️
Cure ,slusajte ovo..
Znaci danas sam isla na wc i pojavila se svjetlo roza tockica, al bas ono svijetla..i nakon toga nista vise. I sad me poceo bolit desni jajnik,nije ona bol ko kad menga dode..
E sad mene zanima..danas mi je 12ti dan nakon ovulacije,2 dana do menge (iako mi prosli mjesec kasnila pa mi se ciklus malo produžen), dali je moguće da bude 12ti dan implatacija?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Nala33 hej draga, nisam mjerila trakicama al znam da mi je bila ovulacija taj dan, 14-ti dan ciklusa uvijek, na svakih 28 dana dobijem mengu..eventualno ponekad 29 dan. Jer sam bila mnogo puta na folikulometriji i uvijek isto…nije mi se prije nikad desilo pa zato sam pitala reko mozda je normalno sasvim. Tako me boli samo kada dobijem menstruaciju. Ne znam vise nista 🤷🏻♀️
Hmm à znam da ni na više nis ne znam. Pratimo osluškujemo svoje tijelo a uvijek nas nešto novo iznenadi. Najbolje vidi dan dva ako ne prodje se javi doktorici iako mislim da će sve proći.
Cure ,slusajte ovo..
Znaci danas sam isla na wc i pojavila se svjetlo roza tockica, al bas ono svijetla..i nakon toga nista vise. I sad me poceo bolit desni jajnik,nije ona bol ko kad menga dode..
E sad mene zanima..danas mi je 12ti dan nakon ovulacije,2 dana do menge (iako mi prosli mjesec kasnila pa mi se ciklus malo produžen), dali je moguće da bude 12ti dan implatacija?
Ja s čitala na nekim stranicama piše da se implantacija desava između 6 i 12 dana.... Tako sam našla ne nekim stranicama na netu, piše još svašta kao da se pojave grčevi ali koji su naravno slabiji od mensutalnih kaže da se razlikuje boja krvi... Svega ima.. Ko bi sad znao. Ali mislim da je svašta moguće.... Sad moraš samo čekati da vidiš...
Cure ,slusajte ovo..
Ja s čitala na nekim stranicama piše da se implantacija desava između 6 i 12 dana…. Tako sam našla ne nekim stranicama na netu, piše još svašta kao da se pojave grčevi ali koji su naravno slabiji od mensutalnih kaže da se razlikuje boja krvi… Svega ima.. Ko bi sad znao. Ali mislim da je svašta moguće…. Sad moraš samo čekati da vidiš…
Da,imam i grceve..no onak ko da ćeš dobiti proljev 🤣 a budem vidjela..test necu vise radit.
Ak krene crvena boja,to je to
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji