Od mene za sada nista.. - ko kuca hahah
Ajmo dalje 💪
Zato ja necu da radim test i trosim bzv jer osjetim da nemam nikakve naznake trudnoce.
Idemo naprijed👌💪🥰
Tommyfame koliko mjeseci radis na bebi i koliko imas godina?
2 mj. 31 god.
Idem sad 22.kod gin pa cu napravit sve pretrage..i muz isto
Nasa gin ne radi nikakve pretrage dok ne prode 1 godina od pokusavanja jer je i nekako za ocekivati da se vas od prve nece primiti, tj rijetki su koji su toliko kompatibilni i plodni. Tako da samo strpljenja 😊
Ma znam al ja imam 35god i kazu da ako 6mj prodje da pokusavamo T da moram doktoru a kod mladjih je 1 gidina.
Bar sam tako citala po netu.
https://ibb.co/M2CZyJw
evo mozda vas oraspolozim....
njoj test kaze da je debela😂👌
Od mene za sada nista.. - ko kuca hahah
Ajmo dalje 💪
Zato ja necu da radim test i trosim bzv jer osjetim da nemam nikakve naznake trudnoce.
Idemo naprijed👌💪🥰
Tommyfame koliko mjeseci radis na bebi i koliko imas godina?
2 mj. 31 god.
Idem sad 22.kod gin pa cu napravit sve pretrage..i muz isto
Nasa gin ne radi nikakve pretrage dok ne prode 1 godina od pokusavanja jer je i nekako za ocekivati da se vas od prve nece primiti, tj rijetki su koji su toliko kompatibilni i plodni. Tako da samo strpljenja 😊
Ma znam al ja imam 35god i kazu da ako 6mj prodje da pokusavamo T da moram doktoru a kod mladjih je 1 gidina.
Bar sam tako citala po netu.
Ma lako ja velim gin da pokusavamo 6 mj. 🤣
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Tockice ako mozes biti sigurna 100% da nisi trudna, ja bih odmah prestala sa utrogestanom da bi vjestica sto prije stigla..
Tommyfame pametno 😂😂😂 otkud dr zna koliko vi pokusavate 😉😉😉😉😉
jutro cure, kod mene i dalje nista, nece pa nece 🙄 prestajem s utrogestanom i cekam crvendaca da stigne i onda opet u akciju. Bilo bi lijepo dobit plus ispod bora 🙏 Ima nas dosta koje se pratimo, samo naprijed cure no sikiriki 💪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Bok cure, ja sam tu nova, al vas pratim vec neko vrijeme. I vidim velika ste podrska jedna drugoj! 😃
Zanima me da li je neka od vas bila na inciziji himena i nakon koliko je ostala trudna, evo mi pokusavamo od 6mjeseca i nista. Pravila sam ovo ljeto dva testa za trudnocu, oba puta - to smo prepisali stresnom nacinu zivota, sezonski posao nas je dosta izmorio. Mogu reci da smo zadnja dva mjeseca opusteniji ali opet nista. Ciklusi su mi inace 29-35 dana. Nekako smo se nadali da bi ovaj ciklus mogao biti pozitivan, ali opet sumljam. Danas bi mi bio 31 dc, jos nisam dobila, ali i ne nadam se previse jer mi zna doci i 35 dan.😔 Jedini simptomi su mi bolne grudi, ostalo nista….
Hvala vam puno!
Dobrodošla ☺️ ja iskreno neznam sta znaci incizija 🤷♀️ mozda netko od cura zna. Sretno s ganjanjem plusa 💪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Bok cure, ja sam tu nova, al vas pratim vec neko vrijeme. I vidim velika ste podrska jedna drugoj! 😃
Zanima me da li je neka od vas bila na inciziji himena i nakon koliko je ostala trudna, evo mi pokusavamo od 6mjeseca i nista. Pravila sam ovo ljeto dva testa za trudnocu, oba puta - to smo prepisali stresnom nacinu zivota, sezonski posao nas je dosta izmorio. Mogu reci da smo zadnja dva mjeseca opusteniji ali opet nista. Ciklusi su mi inace 29-35 dana. Nekako smo se nadali da bi ovaj ciklus mogao biti pozitivan, ali opet sumljam. Danas bi mi bio 31 dc, jos nisam dobila, ali i ne nadam se previse jer mi zna doci i 35 dan.😔 Jedini simptomi su mi bolne grudi, ostalo nista….
Hvala vam puno!
Dobrodosla nam! Pokusavamo biti sto veca podrska jedna drugoj, tako lakse prebolimo -, kad vidimo da nismo same! Nisam bila u tvojoj situaciji, pa ti po pitanju toga ne mogu pomoci. Koliko godina imas? Jel pratis O?
Cure samo da javim stigla vještica... Ništa krećemo opet. Ima nas puno koje se pratimo pa idemo u nove pobjede. Sretno svima.
Cure moje..moja M jos uvijek nije dosla. Inace je tocna kao svicarski sat, 26.dan u 6 popodne dodje vec godinama! Jucer sam imala odnos popodne sa M, i kad smo zavrsili on je primjetio jednu crvenu tockicu na svom spolovilu, jos kaze evo stize ti M, tocna kao i uvijek. Ali M jos uvijek nema, ni kad se obrisem ni nista. Nosim ulozak cijelo vrijeme jer cekam da procurim svaki tren, al nista. A toliko sam mokra dolje 😂 da svake 2 min provjeravam jer krenulo.. taman sam se pomirila da nista ovaj ciklus nakon jucerasnjeg minusa a sad se opet nadam.. 😞😞
Ela mislim stvarno da nam nista teze ne pada..nego kad se pomirimo sa tim da nema nista ovaj mj, a onda se pojavi nesto sto nam opet cima zuvce..jaoooo..
Ako ne stigne do ujutru ponovi test..
Meni inace ako imamo odnos dan pred mengu, ona bas tad krene, ocu da kazem odnos mi je pokrene..nikad mi se nije desilo da je zaustavi..
Sortiraj odgovore
Najstariji