Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    08. Studeni 2019. 08:17

Tockica koliko je dana proslo od O??

08. Studeni 2019. 08:19

Bebac24

tommyfame

Marinalin

Marinalin

tommyfame

Od mene za sada nista.. - ko kuca hahah
    Ajmo dalje 💪

Zato ja necu da radim test i trosim bzv jer osjetim da nemam nikakve naznake trudnoce.
    Idemo naprijed👌💪🥰

Tommyfame koliko mjeseci radis na bebi i koliko imas godina?

2 mj. 31 god.
    Idem sad 22.kod gin pa cu napravit sve pretrage..i muz isto

Nasa gin ne radi nikakve pretrage dok ne prode 1 godina od pokusavanja jer je i nekako za ocekivati da se vas od prve nece primiti, tj rijetki su koji su toliko kompatibilni i plodni. Tako da samo strpljenja 😊

Ma znam al ja imam 35god i kazu da ako 6mj prodje da pokusavamo T  da moram doktoru a kod mladjih je 1 gidina.
    Bar sam tako citala po netu.

08. Studeni 2019. 08:27

https://ibb.co/M2CZyJw
    evo mozda vas oraspolozim....
    njoj test kaze da je debela😂👌

Tommyfame
    08. Studeni 2019. 08:27

Marinalin

Bebac24

tommyfame

Marinalin

Marinalin

tommyfame

Od mene za sada nista.. - ko kuca hahah
    Ajmo dalje 💪

Zato ja necu da radim test i trosim bzv jer osjetim da nemam nikakve naznake trudnoce.
    Idemo naprijed👌💪🥰

Tommyfame koliko mjeseci radis na bebi i koliko imas godina?

2 mj. 31 god.
    Idem sad 22.kod gin pa cu napravit sve pretrage..i muz isto

Nasa gin ne radi nikakve pretrage dok ne prode 1 godina od pokusavanja jer je i nekako za ocekivati da se vas od prve nece primiti, tj rijetki su koji su toliko kompatibilni i plodni. Tako da samo strpljenja 😊

Ma znam al ja imam 35god i kazu da ako 6mj prodje da pokusavamo T da moram doktoru a kod mladjih je 1 gidina.
    Bar sam tako citala po netu.

Ma lako ja velim gin da pokusavamo 6 mj. 🤣 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

sneguljica1
    08. Studeni 2019. 08:48

Tockice ako mozes biti sigurna 100% da nisi trudna, ja bih odmah prestala sa utrogestanom da bi vjestica sto prije stigla..
    Tommyfame pametno 😂😂😂 otkud dr zna koliko vi pokusavate 😉😉😉😉😉

Rita88
    08. Studeni 2019. 09:00

jutro cure, kod mene i dalje nista, nece pa nece 🙄 prestajem s utrogestanom i cekam crvendaca da stigne i onda opet u akciju. Bilo bi lijepo dobit plus ispod bora 🙏 Ima nas dosta koje se pratimo, samo naprijed cure no sikiriki 💪

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    08. Studeni 2019. 09:52

Mana_Mare

Bok cure, ja sam tu nova, al vas pratim vec neko vrijeme. I vidim velika ste podrska jedna drugoj! 😃
    Zanima me da li je neka od vas bila na inciziji himena i nakon koliko je ostala trudna, evo mi pokusavamo od 6mjeseca i nista. Pravila sam ovo ljeto dva testa za trudnocu, oba puta - to smo prepisali stresnom nacinu zivota, sezonski posao nas je dosta izmorio. Mogu reci da smo zadnja dva mjeseca opusteniji ali opet nista. Ciklusi su mi inace 29-35 dana. Nekako smo se nadali da bi ovaj ciklus mogao biti pozitivan, ali opet sumljam. Danas bi mi bio 31 dc, jos nisam dobila, ali i ne nadam se previse jer mi zna doci i 35 dan.😔 Jedini simptomi su mi bolne grudi, ostalo nista….
    Hvala vam puno!

Dobrodošla ☺️ ja iskreno neznam sta znaci incizija 🤷‍♀️ mozda netko od cura zna. Sretno s ganjanjem plusa 💪

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• ela32
    08. Studeni 2019. 09:52

Mana_Mare

Bok cure, ja sam tu nova, al vas pratim vec neko vrijeme. I vidim velika ste podrska jedna drugoj! 😃
    Zanima me da li je neka od vas bila na inciziji himena i nakon koliko je ostala trudna, evo mi pokusavamo od 6mjeseca i nista. Pravila sam ovo ljeto dva testa za trudnocu, oba puta - to smo prepisali stresnom nacinu zivota, sezonski posao nas je dosta izmorio. Mogu reci da smo zadnja dva mjeseca opusteniji ali opet nista. Ciklusi su mi inace 29-35 dana. Nekako smo se nadali da bi ovaj ciklus mogao biti pozitivan, ali opet sumljam. Danas bi mi bio 31 dc, jos nisam dobila, ali i ne nadam se previse jer mi zna doci i 35 dan.😔 Jedini simptomi su mi bolne grudi, ostalo nista….
    Hvala vam puno!

Dobrodosla nam! Pokusavamo biti sto veca podrska jedna drugoj, tako lakse prebolimo -, kad vidimo da nismo same! Nisam bila u tvojoj situaciji, pa ti po pitanju toga ne mogu pomoci. Koliko godina imas? Jel pratis O?

Nala33
    08. Studeni 2019. 10:19

Cure samo da javim stigla vještica... Ništa krećemo opet. Ima nas puno koje se pratimo pa idemo u nove pobjede. Sretno svima. 

• ela32
    08. Studeni 2019. 10:25

Cure moje..moja M jos uvijek nije dosla. Inace je tocna kao svicarski sat, 26.dan u 6 popodne dodje vec godinama! Jucer sam imala odnos popodne sa M, i kad smo zavrsili on je primjetio jednu crvenu tockicu na svom spolovilu, jos kaze evo stize ti M, tocna kao i uvijek. Ali M jos uvijek nema, ni kad se obrisem ni nista. Nosim ulozak cijelo vrijeme jer cekam da procurim svaki tren, al nista. A toliko sam mokra dolje 😂 da svake 2 min provjeravam jer krenulo.. taman sam se pomirila da nista ovaj ciklus nakon jucerasnjeg minusa a sad se opet nadam.. 😞😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani