Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavuša
    05. Studeni 2019. 17:52

Breskvica123

Jos nema M a test negativan opet nista se ne nadam niti zelim 😔

Breskvi e pricekaj do 8. 
    Nemojte radit testove 5, 3, 2 dana prije.. Unistava te se bespotrebno.. Ako menga kasni dan, pa sve dalje, e onda krenut s testovima.. Ajde jos mozda dan prije, ali ovo po 5 dana ranije zbilja nema smisla.
    Ima zena kojima test pokaze i 5 dana ranije plus, ali te su rijetke 

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

plavuša
    05. Studeni 2019. 18:03

Koliko sam ja testova potrošila, mislim si hvala bogu na wishu i aliexpressu pa dobijes par trakica za par kuna, pisala po tjedan dana ranije.. Onda si mislim ma to kinesko ne valja, ajd u ljekarni, pa onda i taj negativan.. Pa dode vjestica pa opet ispočetka svaki ciklus.. I eto tak prode dvije godine... Dok se ne skockas i stane na loptu, pa jbmu jer to meni sila.. 
    Ovak se ponadas dok kasni dan dva, i razocaras kad je negativan, a kamoli tek par dana prije... 

12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

sneguljica1
    05. Studeni 2019. 18:46

Stvar je u tome sto njoj kasni vec dan dva..

plavuša
    05. Studeni 2019. 19:00

Aaa pomjesala sam datume... 
    Ali kazem opcenito

12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

05. Studeni 2019. 19:09

Bok cure, nova sam ovdje ali vas vec mjesecima pratim pa sam se evo prikljucila sa vama u iscekivanju plusica.. Htijela bih cuti vase misljenje oko moje situacije..Kod mene je stvar ovakva, muz i ja radimo na bebici nekoliko mjeseci ali evo do sada nikakav plusic. Zadnja m je bila 2.10, zatim 9.10 radila papu i tad mi je dr.radila i folikulometriju i bili su na oba jajnika folikuli, nakon toga 14.10 bila ponovo na folikulometriji i rekla je da se njoj cini kako je ovulacija bila prije dan/dva, medutim pratila sam test trakicama za ovulaciju i bas u to vrijeme su bile sve negativne dakle nije bilo pika ali mi je dala da pijem duphaston.. Tek sam oko 18- 20.10 osjetila jajnike i imala iscjedak kao kod ovulacije ali tad sam vec prestala sa trakicama i mislila valjda ona zna.. Proslog tjedna sam trebala dobiti m 30.10. Medutim 28.10 (ponedjeljak) sam imala povremeno lagane grceve u donjem dijelu trbuha, bolove u ledima povremeno ali ni priblizno kao za vrijeme m.. Kroz dva dana u nekoliko navrata bilo je samo kod brisanja malo tragova krvi, onako svijetlo rozno i to ne svaki puta kada se obrisem i to je stalo nakon dva dana.. Poznajem izgled svoje m koja je obilna vec 1.dan sa ugruscima i traje po 5 dana tako da m nije bila, a nisam sigurna da li je implantacija mogla biti tako kasno? Ciklusi mi traju 28 dana +- koji dan, najdulji je bio 31 dan.. Sad evo kasni 6 dana, radila test i negativan je pa sam otisla kod dr. i dala mi je uputnicu za vaditi HCG i dobila nalaz pape i sve je u redu, ne znam iskreno da li da se nadam ili ne, muz i ja stvarno zelimo bebicu i nadamo se, medutim eto ovi minusici te nekako malo obeshrabre.. Sto se tice nekih kao simptoma, zadnjih dana sam dosta spavala, vise kao da me netko nadrogirao haha, bolovi u ledima tijekom prijepodneva i poslijepodne povremeno u trbuhu kao da me netko stipka, dojke bolne kao i pred m ali dosta osjetljive bradavice i dosta plinova haha..Isprike na dugackom postu i hvala unaprijed na odgovoru koja god da odgovori! Svima koje cekate plusice sretno i da ih sve sto prije ugledamo!😊😘👶

Tommyfame
    05. Studeni 2019. 19:14

SaraS

Bok cure, nova sam ovdje ali vas vec mjesecima pratim pa sam se evo prikljucila sa vama u iscekivanju plusica.. Htijela bih cuti vase misljenje oko moje situacije..Kod mene je stvar ovakva, muz i ja radimo na bebici nekoliko mjeseci ali evo do sada nikakav plusic. Zadnja m je bila 2.10, zatim 9.10 radila papu i tad mi je dr.radila i folikulometriju i bili su na oba jajnika folikuli, nakon toga 14.10 bila ponovo na folikulometriji i rekla je da se njoj cini kako je ovulacija bila prije dan/dva, medutim pratila sam test trakicama za ovulaciju i bas u to vrijeme su bile sve negativne dakle nije bilo pika ali mi je dala da pijem duphaston.. Tek sam oko 18- 20.10 osjetila jajnike i imala iscjedak kao kod ovulacije ali tad sam vec prestala sa trakicama i mislila valjda ona zna.. Proslog tjedna sam trebala dobiti m 30.10. Medutim 28.10 (ponedjeljak) sam imala povremeno lagane grceve u donjem dijelu trbuha, bolove u ledima povremeno ali ni priblizno kao za vrijeme m.. Kroz dva dana u nekoliko navrata bilo je samo kod brisanja malo tragova krvi, onako svijetlo rozno i to ne svaki puta kada se obrisem i to je stalo nakon dva dana.. Poznajem izgled svoje m koja je obilna vec 1.dan sa ugruscima i traje po 5 dana tako da m nije bila, a nisam sigurna da li je implantacija mogla biti tako kasno? Ciklusi mi traju 28 dana +- koji dan, najdulji je bio 31 dan.. Sad evo kasni 6 dana, radila test i negativan je pa sam otisla kod dr. i dala mi je uputnicu za vaditi HCG i dobila nalaz pape i sve je u redu, ne znam iskreno da li da se nadam ili ne, muz i ja stvarno zelimo bebicu i nadamo se, medutim eto ovi minusici te nekako malo obeshrabre.. Sto se tice nekih kao simptoma, zadnjih dana sam dosta spavala, vise kao da me netko nadrogirao haha, bolovi u ledima tijekom prijepodneva i poslijepodne povremeno u trbuhu kao da me netko stipka, dojke bolne kao i pred m ali dosta osjetljive bradavice i dosta plinova haha..Isprike na dugackom postu i hvala unaprijed na odgovoru koja god da odgovori! Svima koje cekate plusice sretno i da ih sve sto prije ugledamo!😊😘👶

Jesi isla vadit betu? Ona ti je najsigurniji pokazatelj jesi li trudna ili ne..

Drzim figeee 🤞🤞

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

05. Studeni 2019. 19:19

tommyfame

SaraS

Jesi isla vadit betu? Ona ti je najsigurniji pokazatelj jesi li trudna ili ne..

Drzim figeee 🤞🤞

Idem ujutro vaditi, citala sam da budu nalazi gotovi za 2h vec, ali meni dr rekla da ce biti tek iza 14h nalazi i da ju nazovem tek prekosutra poslijepodne da mi ocita nalaz.. meni je to nekako predugo cekati da saznam na cemu sam pa cu pitat ih da mi daju nalaz na ruke sutra 😂
    Hvalaa🙈

Rita88
    05. Studeni 2019. 19:21

Cure hvala vam na podrsci, sta bi ja bez vas 💖💖 sve javljam ujutro, kako god da ispadne, nema bediranja ☺️
    Breskvice zao mi je radi testa, kakav ti je ciklus inace jel ti zna kasnit? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Tommyfame
    05. Studeni 2019. 20:09

@saraS
    Ja kad sam isla vaditi betu bila je gotova za sat vremena i poslali su mi je na mail. 
    Ma nema neke velike mudrosti oko citanja nalaza.
    Ako je vrijednost veca od 5 onda si trudna.
    Cak mislim da ti pise na nalazu..

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• ela32
    05. Studeni 2019. 20:13

Rita drzim fige da sutra ugledas plusic!! 🤞🤞🤞🤞
    Ja nekako imam osjecaj da mora biti jos plusica, nadam se da si ti jedna od njih 😗
    Zaboravila sam sad,  kad ti ne trebas dobiti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.