Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavuša
    05. Studeni 2019. 15:22

sneguljica1

plavuša

plavuša

Cestitke na novim plusevima 🥰🥰
    Moja vjestica je zavrsila, krecemo u novi ciklus i nadamo se plusicu oko bozica.. I onda bi bila ljetna beba taman terminom mami i tati za rodendan 😊 e sad cemo vidjet sta kazu zvijezde, jer smo taj termin toliko cekali, ili pak bude jesenski, zimski..

Uuu malo sam se preracunala, krajem ovog mj ocekujem plus, ne za bozic…. Ooooo 😁🙈

Hahahah citam i razmisljam..vidi kako sama sebi daje prostora do bozica,, i svaka joj cast sto je strpljiva 😂😂😂 kad cmonjak isto luda kao i svi mi 😂😂😂😂😂😂
    Srecno u novom ciklusu i da bude debeli plus..

Sneguljica ova je dobraaa 😂😂😂😂
    Ma sve smo mi malo "otisle" 😉 

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

Rita88
    05. Studeni 2019. 15:42

hej cure evo da vam javim da necu izdrzat do petka 🤦‍♀️ Radit cu sutra test, sutra mi je 12dpo i mora biti vidljivo ak sam trudna, al mislim da nista od tog plusa, sve javim 😘

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

sneguljica1
    05. Studeni 2019. 15:50

Plavusa otisle, otisle, ali cemo se vratiti cim ugledamo plusice 😂😂
    Rita zelim ti iskreno i od srca da bude pozitivan..
    Drzim fige..i javljaj odmah ujutru, nemoj da te prozivam kao uciteljica 😁😁😉😉😉

Nova19
    05. Studeni 2019. 15:52

Rita pratimo teeeee i navijamo!!!! 👌👌👌

Tommyfame
    05. Studeni 2019. 16:01

Rita88

hej cure evo da vam javim da necu izdrzat do petka 🤦‍♀️ Radit cu sutra test, sutra mi je 12dpo i mora biti vidljivo ak sam trudna, al mislim da nista od tog plusa, sve javim 😘

🤞🤞🤞🤞
    Sretnoooo 🥰

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

plavuša
    05. Studeni 2019. 16:04

Sretno Rita, drzim fige za plus.. 🤞🤞
    Ehh normalne.. Cure moje, nije ni nama lako.. Borimo se same protiv sebe, kao necemo uopce razmisljat, kak bude bude, a podsvjesno se nadamo plusu vec u slijedećem ciklusu

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

tufnica1602
    05. Studeni 2019. 16:28

Bog cure, prije svega cestitam novim trudnicama a i ovima koje nestrpljivo cekaju svoj plusic drzim fige ❤️ Kod mene je situacija haos, msm na poslu, dosla sam kuci sva uplakana preplakala sam put u autu cijeli. Ja kazem muzu pa vidi zasto ja ne mogu zatrudnit..ovoliko stresa, puno previse stresa imam..ne mogu vjerovati na sta su zene sve spremne da bi sebe „izdigle“ kod sefa. Toliko lazi...podmetanja..svaki dan, imam grc u stomaku stalno. Muka mi je od svega tog vise..I kako da ja ostanem trudna, ja sam rekla muzu da zelim dati otkaz  i zelim se posvetiti bebi, do kraja godine sigurno dajem otkaz.

sneguljica1
    05. Studeni 2019. 17:15

Tufnice podrzavam u potpunosti..
    Ne dozvoli da tvoj poslovni zivot unisti privatni..
    Doduse ja sam jedna od onih koja ne dozvoljava ikakvo stresoranje na poslu..skroz podijelim privatno i biznis..dok mm ne, on sav stres nosi sa sobom..i vidim koliko ga to opterecuje..zato sam ga nagovorila da da otkaz i pokrene svoj posao..ewo 4 god, hvala Bogu posao je razvio i svi ostali stresovi lakse padaju kad nema nikoga nad glavom..
    Srecno tufnice draga😍

• Breskvica123
    05. Studeni 2019. 17:21

Jos nema M a test negativan opet nista se ne nadam niti zelim 😔

sneguljica1
    05. Studeni 2019. 17:33

Breskvica123

Jos nema M a test negativan opet nista se ne nadam niti zelim 😔

A rekla si neces raditi test jos 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
    Nema potrebe da nabijas sebi nervozu..tako nista ne resavas..nego podji kod ginekologa i vidi sta ce ti reci..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.