Medijacestitam…zelim ti urednu trudnocu..
Ostale cure kako ste mi..
Mene glava boli nemam snage kao pile..samo.bih spavala..
Kako je ekipa za 8.11??😁 drzim vam.figee jako najjace..😍😍
Medija isto čestitaaam ❤
Ja evo jos uvijek napuhana..bas zbog toga jucer sam lagano jela i evo ujutro sam psa probudila prdezima 🙈🤣
Plus novo sto je doslo,piskim malo malo i osjecaj mi je kao da imam upalu mjehura (no nist ne pecka),od 7 sati 3 puta sam urinirala po par kapljica..
No mozda se i jesam negdje naladila haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Jutro cure jos nema M ali zato smo jucer MM i ja imali odnos uzivali smo dok je nema a nadajmo se da nece ni doci 🙏🤞💪🤗 nemam jos nikakve znakove za M obicno me 2 ili 3 dana prije nego sta dodje dolje trbuh zna bolit ali sad nista..
Mene malo sise bole najvise oki bradavica, spava mi se i isto napuhnuta vjetrovi i tako valjda je to dobar znak? 🤔🤞🙏 Ali test vise necu radit cekam do barem polovice ovog mjeseca jer kad sam bila sa malom trudna tek s 7 odnosno 8 tjedana sam pocela imat mucnine svako jutro, nakon tjedan dana isla na uzv i bila sam 9 tjedana plus 2 do 3 dana otprilike…
Ako ti je O bila 19.10 ili 20.10 , po pravilu trebalo je da (ne) dobijes juce, eventualno danas..jer 14 dana traje lutealna..sacekak 8.11. Ako do tad ne dobijes radi test sa ostalom ekipom, tada mora pokazati tacno i relevantno..
Moj ti je savjet da ipak posjetis ginekologa za utvrdjivanje O folikulometriom..jer koliko se sjecam.od proslog mjeseca dosta ti je neredovan ciklus..da ne razbijas glavu sa lh trakicama..
Hahahah Breskvice ja ti bas pisem na onom proslom postu sto si pisala..kad vidim ti se jutros oglasila 😁😁😁
Hahahah Breskvice ja ti bas pisem na onom proslom postu sto si pisala..kad vidim ti se jutros oglasila 😁😁😁
Da da tu sam ja samo javljam stanje kakvo je 🤗🙂
I evo meneee bila sam doktoru i na krv je pokazo pozitivno očekujem bebuu!! Imam oko 4 tjedna bas rana trudnocaa ali bice sve okejjjj abd ❤️❤️Ako ima neka iskustva neka mi napise jer meni je prvi put a bebica se još ne vidi jer sam tek ostala trudna ❤️ Nadamo se i vamaa❤️
Draga, dođi nam na ljetne bebe 2020.
Medijacestitam…zelim ti urednu trudnocu..
Ostale cure kako ste mi..
Mene glava boli nemam snage kao pile..samo.bih spavala..
Kako je ekipa za 8.11??😁 drzim vam.figee jako najjace..😍😍
Ja i dalje sve simptome kao i prije, ledja bole (inace ne bole prije M), grudi nista (a inace bole prije M barem 10 dana) od jutros neka jaca mucnina, tlak pao, otkucaji srca visoki.. malo me onaj test jucer iznevjerio sto je bio negativan al jos se nadam da je bilo prerano.. mozda bude nesto..a mozda vec umisljam sve simptome od silne zelje..
Meni isto jos uvijek nista...kasni 3 dana danas, trbuh me boli kao da bi vjestica mogla svaki cas 😒
Jedino sto su mi cicke drugacije, ustvari ova lijeva u kojoj sam izgubila mlijeko, sad kada stisnem krene pomalo curiti, ne puno ali je tu, ne znam sto da mislim??
Jel koja od vas imala tako nesto, pa da se na kraju ispostavilo da je T? ☺
Ps. jos uvijek dojim na desnoj... Prije 10 i pol mjeseci sam rodila...
Sortiraj odgovore
Najstariji