Ajmooo cure….
Tko treba dobit oko 13.11 imate li simptoma😂😂😂
Heeej,
Mene danas nest jajnici poceli zezat 🤷♀️ no nisu mi baš jasni..malo jedan,pa malo drugi..al ono bol je bas za mengu.
Vjetrovi se malo smirili al i dalje sam naduta.
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
@saraS
Ja kad sam isla vaditi betu bila je gotova za sat vremena i poslali su mi je na mail.
Ma nema neke velike mudrosti oko citanja nalaza.
Ako je vrijednost veca od 5 onda si trudna.
Cak mislim da ti pise na nalazu..
Ja sam 43dc imala betu 9 i 44dc dobila.. Al vjerojatno je biokemijska bila..
E to ti neznam kako u tim situacijama..najbolje odmah nazvat ginekologa 🤷♀️
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Cure iz mog iskustva, folikulometrija je meni pomogla. Prvi put sam ju radila, onda kad sam mislila da imam O nisam ju imala, nakon tjedan dana gin rekao da se nešto dešava, po veličini folikula sam pretpostavila da će biti kroz par dana ako on raste par mm iz dana u dan i uspjeli! Da nisam išla na folikulometriju, mislila bih da je O prošla i tko zna, vjerojatno nebi ništa napravili... A lh trakice nisam htjela koristiti jer mi je zvučalo previše opterećujuće. Držim fige svima koje iščekuju, čitam vas i čekam s vama nove plusiće, a u petak vam javim kako je prošao moj prvi pregled kod gin 🤞🏼🤞🏼
A ne znam ni ja zasto pauza.. Ne bi mi bilo bas zgodno da beba dode po ljeti, jer bi bila sama vecinom a imam i maloga.. Ne zivimo u Hr, sami smo tu, muz ljeti bas jako puno radi..
Ali ne svida mi se ni to, gubljenje vremena, zao mi propustiti 2 ciklusa 😊
Inace od "simptoma", upravo me jajnici bole, kao da netko gazi po njima..
Tonkica ja, u istom ciklusu odmah zatrudnila.
Nadam se da ce tako i kod nas biti u... ponedjeljak sam narucena kod ginica pa ponovo na folikulometriju
Rita drzim fige da sutra ugledas plusic!! 🤞🤞🤞🤞
Ja nekako imam osjecaj da mora biti jos plusica, nadam se da si ti jedna od njih 😗
Zaboravila sam sad, kad ti ne trebas dobiti?
u petak ne bi trebala dobit,inace imam redovite menge. Nadam se da te osjecaj ne vara ☺️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Breskvicesobzirom da imas neredovne cikluse ta bi se metoda bas mozda pokazala dobitnom 😉😉
A gle onda bi morala i MM nagovorit na to hahaha i ovako je lud samnom 😂😂 ali da u pravu si tad bi moralo nesto biti 💪🤔🤷♀️ ja se i dalje nadam ovaj mjesec da ce biti plus ako dodje M bolje da sto prije dodje i ode sa krenemo akciju!
Cure da vas pitam jel tko kad od vas koristio klomifen tablete i kakvi su bili rezultati… Ja sam danas na 2. danu klomifena
Pozdrav. Ja sam inace na drugoj temi ali naravno procitam malo i ovdje ☺️ samo rijetko pisem tu. Naime ja sam sada Drugi ciklus na Klomifenu. Popila sam ih i sad cekam petak za folikulometriju. Prosli ciklus sam takoder pila i dobila stopericu i imala odnose u sve plodne dane i nazalost do T nije doslo. Evo sad je drugi ciklus pa cemo vidit. Nekom uspije iz prve kao npr. Lavica27 👏 neki uspiju iz drugog ili treceg puta a nekima ne pomogne uopce. Zavisi od zene do zene. Tebi drzim 🤞 da bude iz prvog puta.
Breskvicesobzirom da imas neredovne cikluse ta bi se metoda bas mozda pokazala dobitnom 😉😉
A gle onda bi morala i MM nagovorit na to hahaha i ovako je lud samnom 😂😂 ali da u pravu si tad bi moralo nesto biti 💪🤔🤷♀️ ja se i dalje nadam ovaj mjesec da ce biti plus ako dodje M bolje da sto prije dodje i ode sa krenemo akciju!
Za folikulometriju mm ti ne treba...doktor ce samo ce ultrazvukom da utvrdi ovulaciju..i kaze ti vexeras u akciju, npr 😁😁😉😉😉
Ajde cekajmo da vidimo sta ce biti sa ovim ciklusom..
Sortiraj odgovore
Najstariji