Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bebita2
    05. Studeni 2019. 11:45

medija5

I evo meneee bila sam doktoru i na krv je pokazo pozitivno očekujem bebuu!! Imam oko 4 tjedna bas rana trudnocaa ali bice sve okejjjj abd ❤️❤️Ako ima neka iskustva neka mi napise jer meni je prvi put a bebica se još ne vidi jer sam tek ostala trudna ❤️ Nadamo se i vamaa❤️

Čestitke!!! ❤️❤️❤️❤️
    Sad nam napiši recept 😊, da li si što uzimala i

• bebita2
    05. Studeni 2019. 11:45

bebita2

medija5

I evo meneee bila sam doktoru i na krv je pokazo pozitivno očekujem bebuu!! Imam oko 4 tjedna bas rana trudnocaa ali bice sve okejjjj abd ❤️❤️Ako ima neka iskustva neka mi napise jer meni je prvi put a bebica se još ne vidi jer sam tek ostala trudna ❤️ Nadamo se i vamaa❤️

Čestitke!!! ❤️❤️❤️❤️
    Sad nam napiši recept 😊, da li si što uzimala i

I koliko dugo 😊

sneguljica1
    05. Studeni 2019. 11:49

Ela rano je bilo za test..8.11 ce biti merodavno..
    Ja sam znala u pocetku tacno umisliti simptome..ali kasnije vremenom sam naucila da se ne zanosim kad psjetim pms znake ne nadam se, znam da cr stici..
    Drzimo fige da bude plusic..
    Maggie, jesi li radila test sobzirom da vjestica kasni 😊

• ela32
    05. Studeni 2019. 12:09

Snjeguljice kod mene je problem sto ja nikada nemam pms simptome niti ikakve znakove, osim tih grudi koje me pocnu boljeti skoro odmah poslije ovulacije i nikakve bolove nemam ni grceve, nista.. a sad grudi ne bole i to mi je cudno.. sad cekam 8.11. da ponovim test, ako do tada ne dodje pa cu vidjeti sta ce biti!!

Maggie1990
    05. Studeni 2019. 12:41

sneguljica1

Elarano je bilo za test..8.11 ce biti merodavno..
    Ja sam znala u pocetku tacno umisliti simptome..ali kasnije vremenom sam naucila da se ne zanosim kad psjetim pms znake ne nadam se, znam da cr stici..
    Drzimo fige da bude plusic..
    Maggie, jesi li radila test sobzirom da vjestica kasni 😊

Sneguljice radila sam ga preksinoc oko 22h i negativan je bio, a bila sam uvjerena da ce biti + 😕
    Ili je to meni sve u glavi, ili fakat jesam T, nisam pametna vise😅👑
    Slicno li mi je bilo i s prvom bebom,  test sam radila kad je 5 dana kasnila i bio je -, onda sam ponovila za 7 dana i bio je + (digitalni Clear blue), on je pokazao 5+ tjedana, a dr. je rekao da sam negdje 2 tjedna...zbog duzih ciklusa 35-40 mi O ocito bude kasnije pa je nada jos uvijek tu 😊
    Drzite palceve da je tako i sada🌸☺

Maggie1990
    05. Studeni 2019. 12:45

Nekako sam i previse umorna, kad dignem malca koji vec sad ima preko 10kg, bas osjetim pritisak u donjem dijelu trbuha i uspusem se nekako zacas...ne znam.
    Ostaje mi samo nada i strpljenje. 
    Znate kako se kaze, strpljen-spasen! 😅

plavuša
    05. Studeni 2019. 13:57

Cestitke na novim plusevima 🥰🥰
    Moja vjestica je zavrsila, krecemo u novi ciklus i nadamo se plusicu oko bozica.. I onda bi bila ljetna beba taman terminom mami i tati za rodendan 😊 e sad cemo vidjet sta kazu zvijezde, jer smo taj termin toliko cekali, ili pak bude jesenski, zimski.. 

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

plavuša
    05. Studeni 2019. 14:13

plavuša

Moja vjestica je zavrsila, krecemo u novi ciklus i nadamo se plusicu oko bozica.. I onda bi bila ljetna beba taman terminom mami i tati za rodendan 😊 e sad cemo vidjet sta kazu zvijezde, jer smo taj termin toliko cekali, ili pak bude jesenski, zimski..

Uuu malo sam se preracunala, krajem ovog mj ocekujem plus, ne za bozic.... Ooooo 😁🙈

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

sneguljica1
    05. Studeni 2019. 14:42

Ela meni sve kako koji mjesec..nekad imam izrazen pms nekad ne..kad sam imala biohemijsku samo su mi grudi bile buuum ogromne..
    Ostalo nista..sve je to razlicito..i ubitacno 😁
    Cekam sa vama cure i navijam 😍😍😍

sneguljica1
    05. Studeni 2019. 14:44

plavuša

plavuša

Uuu malo sam se preracunala, krajem ovog mj ocekujem plus, ne za bozic…. Ooooo 😁🙈

Hahahah citam i razmisljam..vidi kako sama sebi daje prostora do bozica,, i svaka joj cast sto je strpljiva 😂😂😂 kad cmonjak isto luda kao i svi mi 😂😂😂😂😂😂
    Srecno u novom ciklusu i da bude debeli plus..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.