Cureeee
E mozda glupo pitanje..no moram pitat 🤣
7 dana mi je do ne M i danas mi se krenulo događat nesto cudno sto se inače bas i ne događa..
Naime naduta sam ko najveci prdilica na svijetu 🙈 nisam jela apsolutno ništa nego inace,doslovno mogu pjesmicu odsvirat guzicom 🤣🤣 i onda kad se izvjetrim zaštreca me lijevi jajnik 🤷♀️
Jel tko ima isto ovakve probleme?
Plus glava me boli cijeli dan..no to pripisujem juzini i ovoj kisi :)
Hej ja imam 8 dana do M i isto sam naduta i glava me boli .
Ali inace znam bit naduta prije M😂🤔
E tako je i ja isto sam naduta pred M.
Mi smo imale isti dan O jel?
28og je bio pik.
Koliko sam informirana implantacija krece nakon tjedan dana od O..sto bi to bilo sad.
Pa evo ako je to to onda mi nije zao ni jednog prdeža 🤣
da meni je Pik bio 28.10
Znaci od danas pocinju simptomi trudnoce😂
jesi imala ti kakcw grceve dosad?
Onda se pratimo 💪🤞
E nisam.. evo jedino ta nadutost i zatvor 🙈 no evo sad kad sam legla i stisnula jajnike malo su me zabolili..pogotovo desni.
No sve si nekak mislim da je to zbog vjetrova 🤷♀️
A ti?
Ma znas sta citala sam milion tih simptoma i svaki mjesec si umisljam…
tako da vise ni ne pratim.
A svaka cura prica drukcije,neka nije imala ni jednog simptoma,neka je imala sve simptome.
Al opet mislim da je prerano za bilo kakve simptome dok M jos ne izostane.
Jer Pms i trudnoca stvarno su isti simptomi koliko sam cula od cura.
Bome da,slazem se sa tobom.
Um kod zelje ima ogomnu moc
A gle, idemo 8.11 napravit test pa sta bude bude.
Inače meni od pms-a bude samo zivcanost..a uz renoviranje stana bomeeee je na visokom nivou haha
Da tako da moramo cekat i strpit se.
a i ja sam zivcana😂😂
a jel pijes sta od vitamina,koliko dugo radite na bebi?
Cureeee
E mozda glupo pitanje..no moram pitat 🤣
7 dana mi je do ne M i danas mi se krenulo događat nesto cudno sto se inače bas i ne događa..
Naime naduta sam ko najveci prdilica na svijetu 🙈 nisam jela apsolutno ništa nego inace,doslovno mogu pjesmicu odsvirat guzicom 🤣🤣 i onda kad se izvjetrim zaštreca me lijevi jajnik 🤷♀️
Jel tko ima isto ovakve probleme?
Plus glava me boli cijeli dan..no to pripisujem juzini i ovoj kisi :)
Hej ja imam 8 dana do M i isto sam naduta i glava me boli .
Ali inace znam bit naduta prije M😂🤔
E tako je i ja isto sam naduta pred M.
Mi smo imale isti dan O jel?
28og je bio pik.
Koliko sam informirana implantacija krece nakon tjedan dana od O..sto bi to bilo sad.
Pa evo ako je to to onda mi nije zao ni jednog prdeža 🤣
da meni je Pik bio 28.10
Znaci od danas pocinju simptomi trudnoce😂
jesi imala ti kakcw grceve dosad?
Onda se pratimo 💪🤞
E nisam.. evo jedino ta nadutost i zatvor 🙈 no evo sad kad sam legla i stisnula jajnike malo su me zabolili..pogotovo desni.
No sve si nekak mislim da je to zbog vjetrova 🤷♀️
A ti?
Ma znas sta citala sam milion tih simptoma i svaki mjesec si umisljam…
tako da vise ni ne pratim.
A svaka cura prica drukcije,neka nije imala ni jednog simptoma,neka je imala sve simptome.
Al opet mislim da je prerano za bilo kakve simptome dok M jos ne izostane.
Jer Pms i trudnoca stvarno su isti simptomi koliko sam cula od cura.
Bome da,slazem se sa tobom.
Um kod zelje ima ogomnu moc
A gle, idemo 8.11 napravit test pa sta bude bude.
Inače meni od pms-a bude samo zivcanost..a uz renoviranje stana bomeeee je na visokom nivou haha
Da tako da moramo cekat i strpit se.
a i ja sam zivcana😂😂
a jel pijes sta od vitamina,koliko dugo radite na bebi?
Ma ovo je sad drugi mjesec..ne pijem nista. Posto mi je ovo sad prvi put u tim vodama,jos uvijek kupim informacije sto je najbolje.
Narucila sam se kod ginekologa, pa cu vidjet sa njim sto treba.
Kod mene je problem sto mi muz ima neki triger u glavi pa bas i ne moze uvijek poslat ekipu,no ajd mozda je pogodio u pravo vrijeme haha
A vi?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Tommyfame
Ma joj svi imamo neke probleme.
Ja od 1.9 radim na bebi,pratila trakice,pijem cajeve,folnu..m
Ali sad sam rekla sljedeci ciklus cu se opustit i necu pratit trakice nego onako kad mi seks padne napamet😂
Imam 35 god pa me jedino panika zbog toga lovi,u 12mj idem u Hrv pa cu obavit ginekologa papu,ultrazvuk.
Tommyfame
Ma joj svi imamo neke probleme.
Ja od 1.9 radim na bebi,pratila trakice,pijem cajeve,folnu..m
Ali sad sam rekla sljedeci ciklus cu se opustit i necu pratit trakice nego onako kad mi seks padne napamet😂
Imam 35 god pa me jedino panika zbog toga lovi,u 12mj idem u Hrv pa cu obavit ginekologa papu,ultrazvuk.
Bome da..
Znaci skoro smo u isto vrijeme i krenule :)
Ma da,ja imam 31 pa isto nisam skroz ravnodušna..a budemo vidjeli.
Mi se seksamo malo malo,al eto moram pratit LH da znamo piknut u pravom trenutku 🤣
Zato sam tamo napisala.. vise piskim u casu nego u skoljku.
E bas sam se razmisljala..bilo bi fora da postoji nekakva posudica za skoljku koja bi zadrzavala urin..pa ono kad pustis vodu ispere je..morat cu pronjuskat na aliex.
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Cure, micem se sa spiska za 8.11. Upravo pocela vjestica..2 dana ranije..trebala je 5.11. 🤔
Ostalima drzim fige jako najjace 😍
zao mi je snjeguljice, idemo dalje u nove pobjede. Ja radim test 8.11 ak ne dodje ranije, al mislim da nista od ovog ciklusa. Nemam bas nikakve simptome.
Nema predaje! Nisam niti ja imala ama bas nikakav simptom za razliku od prosle trudnoce. Dok nisu pocele mucnine nisam ni imala osjecaj da sam trudna, tako da, dok god vjestica ne dode, nije gotovo!
ej Malina dosla si nam malo u posjet. Kako si ti? kak je bebica? 😘
Pratim vas i mantram za plusice :) nadam se da smo dobro, iduci tjedan imam pregled nakon mj dana, tad cu biti 13 tjedana. Jos nismo odlucili da li cemo radit nifty, ali ja nekako bi s obzirom da sam jedno 5x uzela lijek za migrenu :( sad sam krenula na masaze i akupunkture i molim boga da se stisa to sve… plus i dalje mi je ekstra muka pa prerano zaspim od umora i probudim se u 3 ujutro pa zvjerinjam, a ujutro moram na posao :D e tamo mi se tek nista ne radi :D
Malina ovo mi je zapelo za oko... kakve veze ima Nifty s uzimanjem tableta za migrenu? Nifty otkriva kromosomski poremecaj vezano uz edwardsov,patauov i downov sindrom. Nazalost niie svemoguc. Ja sam isto htjela na to da se osiguram nakon prijašnjeg spontanog ali mi je doktorica sama rekla da mi test kaze da li ima neki od ta tri sindroma,ali nista vise kao ni garanciju da ce sve biti ok do kraja razvijeno,sto je istina. Od tableta za migrenu (ako je paracetamol) ti nece biti nista. Samon sretno inpozitivno!
Inace cure citam vas s vremena na vrijeme i veselim se plusevima,otkidam na ove prdeze😂😂 Sretno pisalicama!
I evo meneee bila sam doktoru i na krv je pokazo pozitivno očekujem bebuu!! Imam oko 4 tjedna bas rana trudnocaa ali bice sve okejjjj abd ❤️❤️Ako ima neka iskustva neka mi napise jer meni je prvi put a bebica se još ne vidi jer sam tek ostala trudna ❤️ Nadamo se i vamaa❤️
Cure, micem se sa spiska za 8.11. Upravo pocela vjestica..2 dana ranije..trebala je 5.11. 🤔
Ostalima drzim fige jako najjace 😍
zao mi je snjeguljice, idemo dalje u nove pobjede. Ja radim test 8.11 ak ne dodje ranije, al mislim da nista od ovog ciklusa. Nemam bas nikakve simptome.
Nema predaje! Nisam niti ja imala ama bas nikakav simptom za razliku od prosle trudnoce. Dok nisu pocele mucnine nisam ni imala osjecaj da sam trudna, tako da, dok god vjestica ne dode, nije gotovo!
ej Malina dosla si nam malo u posjet. Kako si ti? kak je bebica? 😘
Pratim vas i mantram za plusice :) nadam se da smo dobro, iduci tjedan imam pregled nakon mj dana, tad cu biti 13 tjedana. Jos nismo odlucili da li cemo radit nifty, ali ja nekako bi s obzirom da sam jedno 5x uzela lijek za migrenu :( sad sam krenula na masaze i akupunkture i molim boga da se stisa to sve… plus i dalje mi je ekstra muka pa prerano zaspim od umora i probudim se u 3 ujutro pa zvjerinjam, a ujutro moram na posao :D e tamo mi se tek nista ne radi :D
Malina ovo mi je zapelo za oko… kakve veze ima Nifty s uzimanjem tableta za migrenu? Nifty otkriva kromosomski poremecaj vezano uz edwardsov,patauov i downov sindrom. Nazalost niie svemoguc. Ja sam isto htjela na to da se osiguram nakon prijašnjeg spontanog ali mi je doktorica sama rekla da mi test kaze da li ima neki od ta tri sindroma,ali nista vise kao ni garanciju da ce sve biti ok do kraja razvijeno,sto je istina. Od tableta za migrenu (ako je paracetamol) ti nece biti nista. Samon sretno inpozitivno!
Inace cure citam vas s vremena na vrijeme i veselim se plusevima,otkidam na ove prdeze😂😂 Sretno pisalicama!
Aha,hm, zanimljivo. Nije paracetamol nazalost, vec nesto sto spada u C kategoriju lijekova, sad nakon 12.tjedna je i to skroz zabranjeno pa se nadam da ce proci. Onda cemo jos razmisliti. Ja sam mislila da ce se vidjeti na niftyju ako sam ostetila bebu lijekovima
I evo meneee bila sam doktoru i na krv je pokazo pozitivno očekujem bebuu!! Imam oko 4 tjedna bas rana trudnocaa ali bice sve okejjjj abd ❤️❤️Ako ima neka iskustva neka mi napise jer meni je prvi put a bebica se još ne vidi jer sam tek ostala trudna ❤️ Nadamo se i vamaa❤️
Cestitam❤❤❤
Mozes nam i ti reci simptome u tako ranoj trudnoci???imala grceve prije izostanka?
I koliko dugo si pravila bebu,pikirala plodne?
Braavo! 😍😍😍Čestitkee buduća mamice 😀
Bit će sve dobro, samo opušteno i pozitivno🌸
Medija cestitam...zelim ti urednu trudnocu..
Ostale cure kako ste mi..
Mene glava boli nemam snage kao pile..samo.bih spavala..
Kako je ekipa za 8.11??😁 drzim vam.figee jako najjace..😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji