Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    06. Studeni 2019. 08:34

Cure, vraćam se ponovno k vama. Moj plus nije dugo trajao. Nakon 7 dana od prvog testa sam prokrvarila. 😔 Još nisam bila na pregledu, ali mislim da je bila biokemijska t. Uskoro krećem opet u nove pobjede s vama! 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Rita88
    06. Studeni 2019. 08:36

Nala33

Hvala vam. Neznan da li da radim test ili ceakm taj 5 dan jer onda bi trebala vaditi betu ako ne dodje vještica. Neznan luda sam više…svi ti simptomi i onda si umišljam možda je T ma je klinac…. Iako ne razumijem sve je bilo spremno ovoga puta, folikulometirje sve za 5 hormoni i sve i kažem osjećam veliko nula.

drzim fige, znam kako ti je jer i ja idem na folikulometriju i velika nula, ici cu još ovaj ciklus i onda pauziram da se malo ocistim od svega, zelim ti od srca da ugledas plus ovih dana 💕

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

06. Studeni 2019. 08:36

cảm ơn b đã chia sẻ bài viết

Rita88
    06. Studeni 2019. 08:38

nada23

Cure, vraćam se ponovno k vama. Moj plus nije dugo trajao. Nakon 7 dana od prvog testa sam prokrvarila. 😔 Još nisam bila na pregledu, ali mislim da je bila biokemijska t. Uskoro krećem opet u nove pobjede s vama! 🥰

zao mi je Nada, ja sam imala takav slucaj dva puta. Glavu gore i bit ce sve dobro, uz tebe smo 😘

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Nala33
    06. Studeni 2019. 08:39

nada23

Bas mi

nada23

nada23
    06. Studeni 2019. 08:42

Hvala Rita i Nala! 🤗🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

sneguljica1
    06. Studeni 2019. 08:55

Nada23 zao mi je..meni se dva puta desila biohemijska...znam kako ti je..ali idemo dalje . mora uspjeti jednog dana..

• ela32
    06. Studeni 2019. 09:00

Nada zao mi je..meni je prosli ciklus tako bilo, a ovaj se ponovo nadam da ce biti nesto. Bit ce i kod tebe uskoro opet plusic, nemoj gubiti nadu!
    Nala i Rita vi najbolje u subotu odradit testic, drzim fige da budu pozitivni!

nada23
    06. Studeni 2019. 09:04

sneguljica1

Nada23zao mi je..meni se dva puta desila biohemijska…znam kako ti je..ali idemo dalje . mora uspjeti jednog dana..

Naravno, idemo dalje. 💪 Uspjet će svima nama kada bude pravo vrijeme. ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    06. Studeni 2019. 09:07

ela32

Nada zao mi je..meni je prosli ciklus tako bilo, a ovaj se ponovo nadam da ce biti nesto. Bit ce i kod tebe uskoro opet plusic, nemoj gubiti nadu!
    Nala i Rita vi najbolje u subotu odradit testic, drzim fige da budu pozitivni!

Hvala ti... Bio je šok, ali brzo sam došla k sebi. Nema odustajanja, nada je još tu, tako da će sve biti OK. 😊

Tebi sretno ovaj ciklus! 🙏😘

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.