Snjeguljice jutro, kako si ti?
Rita javljaj rezultate, drzimo fige!
Breskvice, ne znam sto reci na tvoju situaciju ali pokusaj se opustit i znam da je reako reci itd.ali evo kod mene je ispalo da sam zatrudnila u mjesecu kad zaista nije bilo sanse neke ali ocito je. Pisala sam tud po forumu da mi je tata bolestan i svasta nesto, moje misli su bile totalno zaokuplhene drugim stvarima i eto desio se plusic. Btw jos po toj aplikaciji moj kalendar desio se u neplodnim danima tako da..
Pokusajte ne mislit samo o tome, posvetit se drugim stvarim, uzivat u sexu a ne ga odradit jer morate i sl.
Ajdeeee Ritaaaaaa!!!!! Mi smo nestrpliivije od tebe. Cim sam se ustala odmah sam isla pogledat jesi pisala sta!
hahaha jutro curke, a nista naravno, mada sam gledala testic onak ispod lampe netko davno je napisao da se i tak moze vidjet crtica ako nisi ziher jel je ili nije, mislim neka crtica se nazire al tako samo ispod lampe al mislim da je to ona evaporacijska tako da nis od toga al dobro idemo dalje do medalje, cekam vikend da dodje menga i onda u nove pobjede. Hvala vam cure na podrsci 💕💕💕💕
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ajmoo Ritaaa !! 🤞🤞❤
Cure evo jedan vic za dobro jutro 🤭🤣
Došao Štefek doktoru da ga pita dali se smije seksati s trudnom ženom. Doktor mu preporuči:
- Štefek, prva tri mjeseca možeš se seksati u misionarskom položaju, sljedeća tri mjesecau psećem položaju, a zadnja tri mjeseca samo u vučjem položaju.
Štefek: Gospon doktor, kakav je to vučji položaj?
Doktor: Sjedneš pokraj rupe i zavijaš.
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Rita ima jos nade, ako ne dodje do subote, ponovi ga!!!
Ja cu sutra napravit jer bi sutra trebala ne dobiti.
Ivcy jutro..ja dobro cekam da vjestica prodje pa akcija..samo polagano..ne zuri mi se nidje 😁😁
Kako se ti osjecas?? Sjecam se pisanja za tvog tatu, nadam se da je regulisao, bjese ono nesto oko srca imao problem..
Rita cekamo 8.11 da ponovis..jos nada postoji..samo hrabro, bice sto biti mora 😍😍
Cure čitam vas sve ove dana, ako sam primakla koji plus čestitam,. Rita88 nije još gotovo dok ne dodje vještica.. Ja iskreno se ne nadam, sve sam sebi rekla misli pozitivno ma sve osjećam za vješticu... Jučer sam završila duphaston i sad čekam 5 dana. Zadnji put nakon 3 je već došla menga. Čini mi se opet u nove borbe...
Cure čitam vas sve ove dana, ako sam primakla koji plus čestitam,. Rita88 nije još gotovo dok ne dodje vještica.. Ja iskreno se ne nadam, sve sam sebi rekla misli pozitivno ma sve osjećam za vješticu… Jučer sam završila duphaston i sad čekam 5 dana. Zadnji put nakon 3 je već došla menga. Čini mi se opet u nove borbe…
Cek...ti si isto za 8.11 ..ili bjese posle desetog ali ces isto raditi osmog..bez negativnih misli..samo realno i pozitivno..svi simptomi mogu da budu od vjestice a i ne mora da znaci, ti smo x puta ustanovili..
Nadajmo se..jer nada nam daje razlog za dalju bobru..
Nadam se da ces ugledati svoj plusic ovih dana 😍
Ela ti si sad na redu, ja svakako ponavljam test u petak :) sretna sam sto se sve medjusobno podržavamo inace bi svaki taj minus na testu tesko podnijela, ovako smo si potpora ☺️
hahaha tommy dobar ti je vic 😂
tko nam još piski test?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Hvala vam. Neznan da li da radim test ili ceakm taj 5 dan jer onda bi trebala vaditi betu ako ne dodje vještica. Neznan luda sam više...svi ti simptomi i onda si umišljam možda je T ma je klinac.... Iako ne razumijem sve je bilo spremno ovoga puta, folikulometirje sve za 5 hormoni i sve i kažem osjećam veliko nula.
Sortiraj odgovore
Najstariji