Apro svada i misljenja da ti svemir porucuje da niste jedno za drugo, mislim da u ovoj prici svi to u nekom trenutku pomislimo... Imam srecu pa mi je muz miran i nije “lud” ko ja... pa me umiri... On uvijek kaze, vise za ljubovanje, uzivajmo sada...
Btw. Mi smo u prvom postupku, i poprilicno smo mirni i cool... ❤️ pozitivno uzbudeni... 🥰
Breskvice nemoj biti tuzna i razocarana! Doci ce i tvoj plusic prije ili kasnije! Samo povecavas svoj stres a to isto utjece na mogucnost trudnoce. Probaj ne pratit toliko trakice, temperaturu, i sve ostalo..samo se opusti i uzivaj sa M!! Imajte odnose zato sto to zelite a ne zato sto morate jer je trakica pokazala da je O, i uzivaj u njima! Ja sa svojim M imam odnose svaki ili svaki drugi dan. Al to radimo jer uzivamo u tome i tako se jos vise povezujemo..i sad i nakon 11 godina braka i troje djece volimo se svaki dan sve vise i zelja jedno za drugim je ista kao i prvoga dana! Bitno je da se vatra izmedju vas ne ugasi, da nemate odnose samo zbog trudnoce! Opusti se i doci ce i bebac uskoro!!
Apro svada i misljenja da ti svemir porucuje da niste jedno za drugo, mislim da u ovoj prici svi to u nekom trenutku pomislimo… Imam srecu pa mi je muz miran i nije “lud” ko ja… pa me umiri… On uvijek kaze, vise za ljubovanje, uzivajmo sada…
Btw. Mi smo u prvom postupku, i poprilicno smo mirni i cool… ❤️ pozitivno uzbudeni… 🥰
Ejjj krenuli ste!? Kakva je procedura!? Išli ste preko Hzzo? Pitam jer ako do veljače ne bude ništa idemo u obradu!
url=https://lilypie.com]
Breskvice nemoj biti tuzna i razocarana! Doci ce i tvoj plusic prije ili kasnije! Samo povecavas svoj stres a to isto utjece na mogucnost trudnoce. Probaj ne pratit toliko trakice, temperaturu, i sve ostalo..samo se opusti i uzivaj sa M!! Imajte odnose zato sto to zelite a ne zato sto morate jer je trakica pokazala da je O, i uzivaj u njima! Ja sa svojim M imam odnose svaki ili svaki drugi dan. Al to radimo jer uzivamo u tome i tako se jos vise povezujemo..i sad i nakon 11 godina braka i troje djece volimo se svaki dan sve vise i zelja jedno za drugim je ista kao i prvoga dana! Bitno je da se vatra izmedju vas ne ugasi, da nemate odnose samo zbog trudnoce! Opusti se i doci ce i bebac uskoro!!
Pa tako bi bilo najbolje iskreno da ne kupujem trakice samo se uzrujavam i razmisljam kad trebam imat tocno odnos da bude beba, pokaze pozitivno i onda si mislim da li sam napikirala O ili nisam..
Hope vidim i ja crtu, navijam da je to to!
Hvala ❤️❤️❤️❤️i mi se nadamo 😊
[/url
Cure ja cu se odavde na neko vrijeme maknuti jer ne mogu vise javim ako uopce bude + ovaj mjesec i ako bude uopce ove godine 🙏🤞😢 uzivajte
Nemoj gubit nadu, kada se najmanje budeš nadala doći će i to. Lako je pametovati, ali stres i nervoza samo odmažu u ovakvim situacijama. Držim 🤞🤞 da i vi vidite svoj + ❤️❤️
[/url
Pa tako bi bilo najbolje iskreno da ne kupujem trakice samo se uzrujavam i razmisljam kad trebam imat tocno odnos da bude beba, pokaze pozitivno i onda si mislim da li sam napikirala O ili nisam..
Kazem ti..radite to jer zelite uzivati jedno u drugom a ne samo zato sto ti je O! I onda to radis jer moras a ne zato sto uzivas. Ja vjerujem da i tvoj muz to osjeti da radis to jer moras..a onda ste oboje pod stresom..
Sortiraj odgovore
Najstariji