Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    03. Studeni 2019. 10:15

Apro svada i misljenja da ti svemir porucuje da niste jedno za drugo, mislim da u ovoj prici svi to u nekom trenutku pomislimo... Imam srecu pa mi je muz miran i nije “lud” ko ja... pa me umiri... On uvijek kaze, vise za ljubovanje, uzivajmo sada...
    Btw. Mi smo u prvom postupku, i poprilicno smo mirni i cool... ❤️ pozitivno uzbudeni... 🥰

vuky
    03. Studeni 2019. 10:16

Hope vidim crticu, ponovi za dva dana, ali vjerujem da je to to ❤️

• ela32
    03. Studeni 2019. 10:23

Breskvice nemoj biti tuzna i razocarana! Doci ce i tvoj plusic prije ili kasnije! Samo povecavas svoj stres a to isto utjece na mogucnost trudnoce. Probaj ne pratit toliko trakice, temperaturu, i sve ostalo..samo se opusti i uzivaj sa M!! Imajte odnose zato sto to zelite a ne zato sto morate jer je trakica pokazala da je O, i uzivaj u njima! Ja sa svojim M imam odnose svaki ili svaki drugi dan. Al to radimo jer uzivamo u tome i tako se jos vise povezujemo..i sad i nakon 11 godina braka i troje djece volimo se svaki dan sve vise i zelja jedno za drugim je ista kao i prvoga dana! Bitno je da se vatra izmedju vas ne ugasi, da nemate odnose samo zbog trudnoce! Opusti se i doci ce i bebac uskoro!!

Mallla
    03. Studeni 2019. 10:30

vuky

Apro svada i misljenja da ti svemir porucuje da niste jedno za drugo, mislim da u ovoj prici svi to u nekom trenutku pomislimo… Imam srecu pa mi je muz miran i nije “lud” ko ja… pa me umiri… On uvijek kaze, vise za ljubovanje, uzivajmo sada…
    Btw. Mi smo u prvom postupku, i poprilicno smo mirni i cool… ❤️ pozitivno uzbudeni… 🥰

Ejjj krenuli ste!? Kakva je procedura!? Išli ste preko Hzzo?  Pitam jer ako do veljače ne bude ništa idemo u obradu! 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    03. Studeni 2019. 10:31

Hope vidim i ja crtu, navijam da je to to! 

url=https://lilypie.com]

• Breskvica123

ela32

Breskvice nemoj biti tuzna i razocarana! Doci ce i tvoj plusic prije ili kasnije! Samo povecavas svoj stres a to isto utjece na mogucnost trudnoce. Probaj ne pratit toliko trakice, temperaturu, i sve ostalo..samo se opusti i uzivaj sa M!! Imajte odnose zato sto to zelite a ne zato sto morate jer je trakica pokazala da je O, i uzivaj u njima! Ja sa svojim M imam odnose svaki ili svaki drugi dan. Al to radimo jer uzivamo u tome i tako se jos vise povezujemo..i sad i nakon 11 godina braka i troje djece volimo se svaki dan sve vise i zelja jedno za drugim je ista kao i prvoga dana! Bitno je da se vatra izmedju vas ne ugasi, da nemate odnose samo zbog trudnoce! Opusti se i doci ce i bebac uskoro!!

Pa tako bi bilo najbolje iskreno da ne kupujem trakice samo se uzrujavam i razmisljam kad trebam imat tocno odnos da bude beba, pokaze pozitivno i onda si mislim da li sam napikirala O ili nisam.. 

• Hope1

Mallla

Hvala ❤️❤️❤️❤️i mi se nadamo 😊

[/url

• Hope1
    03. Studeni 2019. 10:32

Mallla

☺️☺️☺️☺️

[/url

• Hope1
    03. Studeni 2019. 10:34

Breskvica123

Cure ja cu se odavde na neko vrijeme maknuti jer ne mogu vise javim ako uopce bude + ovaj mjesec i ako bude uopce ove godine 🙏🤞😢 uzivajte

Nemoj gubit nadu, kada se najmanje budeš nadala doći će i to. Lako je pametovati, ali stres i nervoza samo odmažu u ovakvim situacijama. Držim 🤞🤞 da i vi vidite svoj + ❤️❤️

[/url

• ela32
    03. Studeni 2019. 10:35

Breskvica123

ela32

Pa tako bi bilo najbolje iskreno da ne kupujem trakice samo se uzrujavam i razmisljam kad trebam imat tocno odnos da bude beba, pokaze pozitivno i onda si mislim da li sam napikirala O ili nisam..

Kazem ti..radite to jer zelite uzivati jedno u drugom a ne samo zato sto ti je O! I onda to radis jer moras a ne zato sto uzivas. Ja vjerujem da i tvoj muz to osjeti da radis to jer moras..a onda ste oboje pod stresom.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.