Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    03. Studeni 2019. 11:25

Moram se nadovezati, to sto kazete da univerzum salje por da niste jedno za drugo, nema to nikakve veze.. Ewo ja i mm imamo 2 djece, a sada godinu ipo ne mogu ostati T, znaci da ne bi dobili ni ovo 2..
    Jednostavno se tako namjesti i to je to..
    Svi cemo jednog dana dobiti ispunjenje zelje, samo da dodjemo na red..
    Ja se vise neopterecujem..sve mi je kao igra..odrasla sam osoba koja umije da se nosi sa svim sto dolazi..radim lh trakice ali ih radim svjesno da mi pomognu a ne da mr opterete..i spremna sam da bude negativan test. Jednom mora biti + svima nama..samo hrabro i jako..Mi smo zene, mi mozemo sve..Pomolim se svake nedelje za sve zene svijeta..a posebno za sve vas. 

• ela32
    03. Studeni 2019. 11:42

Hope cestitam!! Crtica je jako svijetla ali je tu!!

vuky
    03. Studeni 2019. 11:55

Mallla nismo isli preko hzzo-a, jer u sustavu uvijek se ide na manju  potrosnju ( novca ) i ne zelim da me maltretiraju sada sa inseminacijama itd. Previse godina imam da me sada 2 godine zezaju! Išli smo pvt u polikliniku Cito, cijena je oko 11000kn, ako bude za smrznuti embrija je jos 3000kn...
    Od 2-6dc sam pila letrozol,jucer prva folikulometrija, na desno  jakniku 4 folikula 8-11mm, lijevo 2 od 10mm, od jucer injekcije menopura i u utorak opet folikulometrija... Nemam neke nuspojave, osjetim jajnike ko u ovulaciji .... 

• Hope1
    03. Studeni 2019. 12:01

ela32

Hope cestitam!! Crtica je jako svijetla ali je tu!!

☺️☺️☺️☺️☺️Nadam se, budemo počekali još dva dana ☺️

[/url

Raštika
    03. Studeni 2019. 12:05

Vuky sretno!!! 🤞🤞

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

vuky
    03. Studeni 2019. 12:24

Hvala Raštika…. ❤️

Tommyfame
    03. Studeni 2019. 12:37

Hope1

Mallla

Hope vidim i ja crtu, navijam da je to to!

☺️☺️☺️☺️

Vidimmm je i jaaa 🎉💗🎉💗🎉 

Cestitam ti :) 

A sto se tice ovih 'tamnih' postova..neovisno o neuspjelim pokušajima, generalno je puno vise depresije među ljudima nego inace.

Dali je to zbog ovog ruznog sivila vani ili polozaja mjeseca,znak skorpiona ili neznam sta vec..

Znam da ovo izgleda ko borba sa vjetrenjacama no moramo biti svjesne da ne mozemo nista promjeniti pa makar dubile na glavi..
    No na sto mozemo utjecat je odnos sa muzevima.. zamislite koliko je njima tesko gledajuci nas kako se trudimo i koliko i oni budu razocarani svakim -

Samo se sjetite da ste u ovome skupa samo mozda oni imaju dugacije izrazavanje.. 

Prije par dana cujem ja svira mob od MM kad ono Moj kalendar mu javlja da je O za 1 dan..dok eto ja sam do tad mislila da je indifrentan oko trudnoce.

No da maknemo ruzne misli.. izaslo je sunce 😊 nastavili smo niz plusica,imamo te budale kraj sebe koje volimo..a bome i seks nije tako los 🤭

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    03. Studeni 2019. 12:38

vuky

Mallla nismo isli preko hzzo-a, jer u sustavu uvijek se ide na manju potrosnju ( novca ) i ne zelim da me maltretiraju sada sa inseminacijama itd. Previse godina imam da me sada 2 godine zezaju! Išli smo pvt u polikliniku Cito, cijena je oko 11000kn, ako bude za smrznuti embrija je jos 3000kn…
    Od 2-6dc sam pila letrozol,jucer prva folikulometrija, na desno jakniku 4 folikula 8-11mm, lijevo 2 od 10mm, od jucer injekcije menopura i u utorak opet folikulometrija… Nemam neke nuspojave, osjetim jajnike ko u ovulaciji ….

🤞🤞🤞🤞

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Rita88
    03. Studeni 2019. 13:06

točkicaa

Rita, i ja sam ovaj mjesec poslje ovacije dobila utrogestan. Jel ga koristis vaginalno?
    Ako da, jel ti rekla sta ginica za odnose, jel se smije?
    Mislim ja je nisam pitala a nije mi ni ona nista rekla.
    Jer brate mili, stavljam 6 dnevno 🙄 malena mi puna tableta, kako ide iscjedak tako i tableta ispada, gurnem prst ono po prstu tableta. Uzas 🤣

koristim vaginalno dvije navecer, imali smo odnos, znaci presmjesno bude kad zavrsimo, sve je bijelo i masno tak da ne znam sta bi ti rekla. Sad trenutno pijem jer idem sutra na briseve pa mi dolje sve mora bit cisto :) 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    03. Studeni 2019. 13:08

Hope cestitam na plusicu. Breskvice i ostale cure zao mi je sto se tako osjecate al moramo ostat pozitivne, do kraja godine budemo sve zabebile vidjet cete 💪

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.