Imam pitanje, pa ako netko ima slicno iskustvo...🤔
Danas sam dobila m, nakon deset dana kasnjenja.
Bolovi su bili nepodnošljivi, a krvarenje isprva nikakvo, a onda iznenadno, obilnije s ugrušcima.
Sada je sluz sa krvavim tragovima, bez nekih jacih bolova.
Budući da uvijek imam redovite cikluse, bez ovakvih promjena, bi li se trebala zabrinuti?
Ili nema sto drugo biti osim m?
Da se narucim za uzv, kontrolu?
Cure, micem se sa spiska za 8.11. Upravo pocela vjestica..2 dana ranije..trebala je 5.11. 🤔
Ostalima drzim fige jako najjace 😍
Zao mi je Idemo skupa u novi ciklus 💪🤗
Imam pitanje, pa ako netko ima slicno iskustvo…🤔
Bolovi su bili nepodnošljivi, a krvarenje isprva nikakvo, a onda iznenadno, obilnije s ugrušcima.
Budući da uvijek imam redovite cikluse, bez ovakvih promjena, bi li se trebala zabrinuti?
Ja sam tako imala prije par godina i kasnila mi je 25 dana.
Ginekolog je rekao da jedan cjel ciklus sam preskocila ali je sve bilo ok.
I zbog tog kasnjenja sam imala ugruske 🙈
Cure, micem se sa spiska za 8.11. Upravo pocela vjestica..2 dana ranije..trebala je 5.11. 🤔
e kvragu dosla ranije🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️
Moguce zbog vrkute i meni prosli mjesec uranila jedan dan a inace redovna u minutu🙈
Medija, kak mislis u odnosu? Ako mislis na ono, ja nisam nista cudno ili drugacije osjecala, sta ti nesto osjecas?
Imam pitanje, pa ako netko ima slicno iskustvo…🤔
Mimi, jednom mi se desilo nesto slicno. Nisam otisla na pregled, ali da mi se danas ponovi otisla bi.
Medija ako mislis u sexu, ja osjecam sve isto kao sto je i bilo, mozda mi je jedino jos malo povecaniji libido🙈
Bas mi je zao...ja jutros pravila test i negativan.. al jos se nadam da je rano jer trebam ne dobiti 7.11.
Zao mi jeIdemo skupa u novi ciklus 💪🤗
Daa..pratimo see 😉😉😉
Bas mi je zao…ja jutros pravila test i negativan.. al jos se nadam da je rano jer trebam ne dobiti 7.11.
Ma rani ti je svakako ..nemoj sad da se stresiras i nerviras..mi vas pratimo i navijamo za velike plusiceee...
Sortiraj odgovore
Najstariji