Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    03. Studeni 2019. 22:21

Imam pitanje, pa ako netko ima slicno iskustvo...🤔
    Danas sam dobila m, nakon deset dana kasnjenja.
    Bolovi su bili nepodnošljivi, a krvarenje isprva nikakvo, a onda iznenadno, obilnije s ugrušcima.
    Sada je sluz sa krvavim tragovima, bez nekih jacih bolova.
    Budući da uvijek imam redovite cikluse, bez ovakvih promjena, bi li se trebala zabrinuti?
    Ili nema sto drugo biti osim m? 
    Da se narucim za uzv, kontrolu?

Princess Mimi
    03. Studeni 2019. 22:21

sneguljica1

Cure, micem se sa spiska za 8.11. Upravo pocela vjestica..2 dana ranije..trebala je 5.11. 🤔
    Ostalima drzim fige jako najjace 😍

Zao mi je Idemo skupa u novi ciklus 💪🤗

03. Studeni 2019. 22:24

Princess Mimi

Imam pitanje, pa ako netko ima slicno iskustvo…🤔
    Bolovi su bili nepodnošljivi, a krvarenje isprva nikakvo, a onda iznenadno, obilnije s ugrušcima.
    Budući da uvijek imam redovite cikluse, bez ovakvih promjena, bi li se trebala zabrinuti?

Ja sam tako imala prije par godina i kasnila mi je 25 dana.
    Ginekolog je rekao da jedan cjel ciklus sam preskocila ali je sve bilo ok.
    I zbog tog kasnjenja sam imala ugruske 🙈

03. Studeni 2019. 22:37

sneguljica1

Cure, micem se sa spiska za 8.11. Upravo pocela vjestica..2 dana ranije..trebala je 5.11. 🤔

e kvragu dosla ranije🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️
    Moguce zbog vrkute i meni prosli mjesec uranila jedan dan a inace redovna u minutu🙈

Marta14
    03. Studeni 2019. 22:41

Medija, kak mislis u odnosu? Ako mislis na ono, ja nisam nista cudno ili drugacije osjecala, sta ti nesto osjecas? 

Marta14
    03. Studeni 2019. 22:50

Princess Mimi

Imam pitanje, pa ako netko ima slicno iskustvo…🤔

Mimi, jednom mi se desilo nesto slicno. Nisam otisla na pregled, ali da mi se danas ponovi otisla bi. 

Ivcy1306
    04. Studeni 2019. 07:26

Medija ako mislis u sexu, ja osjecam sve isto kao sto je i bilo, mozda mi je jedino jos malo povecaniji libido🙈 

• ela32
    04. Studeni 2019. 07:57

sneguljica1

Bas mi je zao...ja jutros pravila test i negativan.. al jos se nadam da je rano jer trebam ne dobiti 7.11.

sneguljica1
    04. Studeni 2019. 08:05

Princess Mimi

sneguljica1

Zao mi jeIdemo skupa u novi ciklus 💪🤗

Daa..pratimo see 😉😉😉

sneguljica1
    04. Studeni 2019. 08:06

ela32

sneguljica1

Bas mi je zao…ja jutros pravila test i negativan.. al jos se nadam da je rano jer trebam ne dobiti 7.11.

Ma rani ti je svakako ..nemoj sad da se stresiras i nerviras..mi vas pratimo i navijamo za velike plusiceee...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.