Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Studeni 2019. 21:05

Breskvica123

MarinaI

Breskvica123

Ovako nesto ja imam taj bjelo mljecni iscjedak to je ono sto sam napisala da je onako bjelkast ali mokar iscjedak i sad tu pise da je i to jedan od znakova trudnoce pa se s tim tjesim nekako?? 🙏🙏🤞🤞🤔🤔

Imam i ja takav iscjedak al cisto sumnjam🙈
    ja jos imam 12 dana do M.
    Imam face zasto😂

Pa mogao bi mozda to biti neki znak.. 🤔
    Javi se u inbox da se ispricamo 🤗

glupo mi je tu napisat ime profila😂😂😂😥😥

Matkiša 😎
    02. Studeni 2019. 21:10

Mogu vam reći da od silne želje i pokušavanja MM i ja smo se jako udaljili, osjeti se razočaranje i uopće mi nije ni do seksa.. A čini se ni njemu..svađamo se i ljutimo na sitnice.. Ne želim da mi ovo uništi divan brak koji inače imamo... Tako da ću malo stopirati to sve.. 
    E oprostite što širim tu depru..malo ću se udaljiti od grupe, cure vama želim sreću ❣️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Nova19
    02. Studeni 2019. 21:12

Mattan čuvaj šta je sveto i bitno, a to je vas dvoje! Nadam se da češ nam se opet javiti kada budete troje, a bit će ❤ sretno!!

02. Studeni 2019. 21:24

Mattan28

Mogu vam reći da od silne želje i pokušavanja MM i ja smo se jako udaljili, osjeti se razočaranje i uopće mi nije ni do seksa.. A čini se ni njemu..svađamo se i ljutimo na sitnice.. Ne želim da mi ovo uništi divan brak koji inače imamo… Tako da ću malo stopirati to sve..
    E oprostite što širim tu depru..malo ću se udaljiti od grupe, cure vama želim sreću ❣️

Mattan28

Mogu vam reći da od silne želje i pokušavanja MM i ja smo se jako udaljili, osjeti se razočaranje i uopće mi nije ni do seksa.. A čini se ni njemu..svađamo se i ljutimo na sitnice.. Ne želim da mi ovo uništi divan brak koji inače imamo… Tako da ću malo stopirati to sve..

Mattan28

Tako je bome i kod nas pocelo tako da potpuno te kuzim😥🙈
    sretno ❤💪

• Breskvica123
    02. Studeni 2019. 21:33

MarinaI

Breskvica123

MarinaI

Breskvica123

Ovako nesto ja imam taj bjelo mljecni iscjedak to je ono sto sam napisala da je onako bjelkast ali mokar iscjedak i sad tu pise da je i to jedan od znakova trudnoce pa se s tim tjesim nekako?? 🙏🙏🤞🤞🤔🤔

Imam i ja takav iscjedak al cisto sumnjam🙈
    ja jos imam 12 dana do M.
    Imam face zasto😂

Pa mogao bi mozda to biti neki znak.. 🤔
    Javi se u inbox da se ispricamo 🤗

glupo mi je tu napisat ime profila😂😂😂😥😥

Evo ja i MM smo isto se maloprije posvadjali samo radi toga jel nemogu ostat trudna najbitnije je da se slažemo a ne da se svadjamo zbog toga najbolje to zaboraviti sve i uzivati zivcana sam pa vicem na njega pa se onda on ljuti na mene pa mi bude zao kasnije 🤦‍♀️😔 pa kako cemo se cuti onda?? 

Marta14
    02. Studeni 2019. 21:37

Nes si mislim.. Ok je ohladiti malo, misli necim drugim okupiti,procitati dobru knjigu umjesto na netu sve i svasta citati ali ne treba odustati od svega, trakice mogu samo pomoci, cajevi..nije to nis lose.

Ja sam imala iscjedak u prosloj trudnoci, bijeli, proziran, ovakav onakav.. Bilo je i do trudnoce, ali i bakterija i gljivica.. Ali Imam ga i sad a nisam trudna. 

Marta14
    02. Studeni 2019. 21:39

Meni ce mali uskoro 6 godina i to mi pritisak neki stvara. Sve bi dala da mogu vratiti vrijeme i da sam nakon 1-2 godine pocela na bebi novoj raditi.. Vrijeme leti ko ludo. Nismo ni svjesni toga. 

Princess Mimi
    02. Studeni 2019. 23:31

Cure, sta je ovo? Zadnjih par dana samo depra 🤔
    A gdje je onaj pozitivan duh? Pa zato smo tu, da si pružamo podršku! Nema odustajanja! Naravno da treba smanjiti stres, ali kad pogledate sve ove plusice, nove i stare trudnice koje su nakon toliko vremena i zelje uspjele😃 zar vam to ne daje nadu?
    Kakvih sve prica smo cule tu na forumu.... I opet je nekako sve na kraju ispalo kako treba. Vi koje vec imate djecicu, pogledajte kakvo cudo ste uspjele napraviti, pa vi ste kraljice 😍 i onda da vas slomi neuspjeh?

Samo pozitiva, volite se, mazite i pazite i sve Ce doci na svoje ❤️
    A kad ste tuzne, tu smo da vas dignemo nazad, kao sto cete i vi nas kad bude trebalo 😊

Talija
    02. Studeni 2019. 23:33

mrvičak

Talija

Ja se nakon spontanog ponovno vraćam u ovu grupu. Trebala bi mi menga stićsi za koji dan, a onda se ponovno bacamo u akciju. Psihički se dobro osjećam, spontani je bio u ranoj trudnoci tako da sam se prirodno očistila i ne bi čekala ništa duže od jednog ciklusa. Svima želim da čim prije ugledamo svoje plusiće!

Talija, sretno! Mi smo uspjeli nakon 1 ciklusa odmah, nadam se da ćete i vi

Hvala ti puno! Nadam se! 🙂

Raštika
    03. Studeni 2019. 00:00

Nova, eto me opet. Samo da ne zaglavim opet jos jednu godinu na ovom dijelu foruma. 🤞😉😂😂😂
    Kaik si ti? ❤️
    Cure, zene moje... Ne smijemo mengu smatrat neuspjehom. Saljemo si tako podsvjesno krivu poruku. Trenutno nam je situacija malo zeznutija ali zatrudnit cemo i mi. 😉
    Spominjete svadje s partnerima... Isto mi je bilo. Dosla sam do toga da sam razmisljala da nismo jedno za drugo. Da mi ne znam,svemir salje neku poruku da nije to to. Ali sam si razmisljala onda ak smo funkcionirali dobro 10 godina do sad bez djece i bilo nam je dobro... Onda ga cuvaj. 😉 Nek nas ova 'borba' zblizi jer i njima je tesko kao i nama i ako mi cesto mislimo da samo mi najvise patimo na svijetu.
    Bit ce sve dobro. Vidjet cete. ✌️❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.