Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Breskvica123
    02. Studeni 2019. 20:45

MarinaI

Breskvica123

Ovako nesto ja imam taj bjelo mljecni iscjedak to je ono sto sam napisala da je onako bjelkast ali mokar iscjedak i sad tu pise da je i to jedan od znakova trudnoce pa se s tim tjesim nekako?? 🙏🙏🤞🤞🤔🤔

Imam i ja takav iscjedak al cisto sumnjam🙈
    ja jos imam 12 dana do M.
    Imam face zasto😂

Pa mogao bi mozda to biti neki znak.. 🤔
    Javi se u inbox da se ispricamo 🤗

02. Studeni 2019. 21:05

Breskvica123

MarinaI

Breskvica123

Ovako nesto ja imam taj bjelo mljecni iscjedak to je ono sto sam napisala da je onako bjelkast ali mokar iscjedak i sad tu pise da je i to jedan od znakova trudnoce pa se s tim tjesim nekako?? 🙏🙏🤞🤞🤔🤔

Imam face zasto😂

glupo mi je tu napisat ime profila😂😂😂😥😥

Matkiša 😎
    02. Studeni 2019. 21:10

Mogu vam reći da od silne želje i pokušavanja MM i ja smo se jako udaljili, osjeti se razočaranje i uopće mi nije ni do seksa.. A čini se ni njemu..svađamo se i ljutimo na sitnice.. Ne želim da mi ovo uništi divan brak koji inače imamo... Tako da ću malo stopirati to sve.. 
    E oprostite što širim tu depru..malo ću se udaljiti od grupe, cure vama želim sreću ❣️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Nova19
    02. Studeni 2019. 21:12

Mattan čuvaj šta je sveto i bitno, a to je vas dvoje! Nadam se da češ nam se opet javiti kada budete troje, a bit će ❤ sretno!!

02. Studeni 2019. 21:24

Mattan28

Mogu vam reći da od silne želje i pokušavanja MM i ja smo se jako udaljili, osjeti se razočaranje i uopće mi nije ni do seksa.. A čini se ni njemu..svađamo se i ljutimo na sitnice.. Ne želim da mi ovo uništi divan brak koji inače imamo… Tako da ću malo stopirati to sve..
    E oprostite što širim tu depru..malo ću se udaljiti od grupe, cure vama želim sreću ❣️

Mattan28

Mogu vam reći da od silne želje i pokušavanja MM i ja smo se jako udaljili, osjeti se razočaranje i uopće mi nije ni do seksa.. A čini se ni njemu..svađamo se i ljutimo na sitnice.. Ne želim da mi ovo uništi divan brak koji inače imamo… Tako da ću malo stopirati to sve..

Mattan28

Tako je bome i kod nas pocelo tako da potpuno te kuzim😥🙈
    sretno ❤💪

• Breskvica123
    02. Studeni 2019. 21:33

MarinaI

Breskvica123

MarinaI

Breskvica123

Imam face zasto😂

glupo mi je tu napisat ime profila😂😂😂😥😥

Evo ja i MM smo isto se maloprije posvadjali samo radi toga jel nemogu ostat trudna najbitnije je da se slažemo a ne da se svadjamo zbog toga najbolje to zaboraviti sve i uzivati zivcana sam pa vicem na njega pa se onda on ljuti na mene pa mi bude zao kasnije 🤦‍♀️😔 pa kako cemo se cuti onda?? 

Marta14
    02. Studeni 2019. 21:37

Nes si mislim.. Ok je ohladiti malo, misli necim drugim okupiti,procitati dobru knjigu umjesto na netu sve i svasta citati ali ne treba odustati od svega, trakice mogu samo pomoci, cajevi..nije to nis lose.

Ja sam imala iscjedak u prosloj trudnoci, bijeli, proziran, ovakav onakav.. Bilo je i do trudnoce, ali i bakterija i gljivica.. Ali Imam ga i sad a nisam trudna. 

Marta14
    02. Studeni 2019. 21:39

Meni ce mali uskoro 6 godina i to mi pritisak neki stvara. Sve bi dala da mogu vratiti vrijeme i da sam nakon 1-2 godine pocela na bebi novoj raditi.. Vrijeme leti ko ludo. Nismo ni svjesni toga. 

Princess Mimi
    02. Studeni 2019. 23:31

Cure, sta je ovo? Zadnjih par dana samo depra 🤔
    A gdje je onaj pozitivan duh? Pa zato smo tu, da si pružamo podršku! Nema odustajanja! Naravno da treba smanjiti stres, ali kad pogledate sve ove plusice, nove i stare trudnice koje su nakon toliko vremena i zelje uspjele😃 zar vam to ne daje nadu?
    Kakvih sve prica smo cule tu na forumu.... I opet je nekako sve na kraju ispalo kako treba. Vi koje vec imate djecicu, pogledajte kakvo cudo ste uspjele napraviti, pa vi ste kraljice 😍 i onda da vas slomi neuspjeh?

Samo pozitiva, volite se, mazite i pazite i sve Ce doci na svoje ❤️
    A kad ste tuzne, tu smo da vas dignemo nazad, kao sto cete i vi nas kad bude trebalo 😊

Talija
    02. Studeni 2019. 23:33

mrvičak

Talija

Ja se nakon spontanog ponovno vraćam u ovu grupu. Trebala bi mi menga stićsi za koji dan, a onda se ponovno bacamo u akciju. Psihički se dobro osjećam, spontani je bio u ranoj trudnoci tako da sam se prirodno očistila i ne bi čekala ništa duže od jednog ciklusa. Svima želim da čim prije ugledamo svoje plusiće!

Talija, sretno! Mi smo uspjeli nakon 1 ciklusa odmah, nadam se da ćete i vi

Hvala ti puno! Nadam se! 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani