Nova sam ovdje, pa da se ukratko predstavim.
Imam jedno dijete i već godinu dana radimo na drugim djetetu, ali ništa 😣.
Prije 6.mj obavila ginekološki pregleda, kao sve u redu.
Da li ste vi radile neke dodatne pretrage.
Za prvu trudnoću nam trebalo 5 mj, počela piti čaj vrkute i taj ciklus ostala trudna, ali izgleda da je to bilo slučajno, sada ga već na litre i litre popila, ali nema nikakvog učinka 🙈.
Koristila i Fenistil kapi.
Čula sam da je dobra i macina trava, ali nisam pokušala s njom.
Da li vi što koristi
Dobro dosla, , ja koristim kapi virka, macinu travu, i zdravac..uz sve to i magnezijum direkt sa dodatkom kalcijuma i vit B..
Virak u osnovi daje rezultate posle 3 mjeseca koriscenja..vrlo rijetko ranije..
Macina trava posle 2 mj, ..
Srecnooo
Eto onda meni taman sad nebi trebala doc M😂😂😂🙏🙏🙏🙏
Jer taman uzimam macin i vrkutu tolko😂
Daj boze😂🙏
Bebita ja sam mj dana, pa sam mjesec propustila i sad evo mj dana..pretpostavljam da znas kad smijes macinu travu a kad ne..
Marinal ee daj Boze da ne dodje..i da bude bas po pravilima..drzim fige jakoo najjacee..
Virak kad se pije obavezno posle 3mj pauza od mj dana..
Bebitaja sam mj dana, pa sam mjesec propustila i sad evo mj dana..pretpostavljam da znas kad smijes macinu travu a kad ne..
Marinalee daj Boze da ne dodje..i da bude bas po pravilima..drzim fige jakoo najjacee..
Nisam čitala o tome, kada se smije, a kada ne?
Vrkuta se smije cijeli ciklus?
Mallla nismo isli preko hzzo-a, jer u sustavu uvijek se ide na manju potrosnju ( novca ) i ne zelim da me maltretiraju sada sa inseminacijama itd. Previse godina imam da me sada 2 godine zezaju! Išli smo pvt u polikliniku Cito, cijena je oko 11000kn, ako bude za smrznuti embrija je jos 3000kn…
Od 2-6dc sam pila letrozol,jucer prva folikulometrija, na desno jakniku 4 folikula 8-11mm, lijevo 2 od 10mm, od jucer injekcije menopura i u utorak opet folikulometrija… Nemam neke nuspojave, osjetim jajnike ko u ovulaciji ….
E bravoo bravo, navijam svim srcem za vas da bude od prve. Meni je gin isto preporučila Cito za HSG. Ajde baš te pratim, javljaj kako napreduje ❤️
url=https://lilypie.com]
Bebitaja sam mj dana, pa sam mjesec propustila i sad evo mj dana..pretpostavljam da znas kad smijes macinu travu a kad ne..
Marinalee daj Boze da ne dodje..i da bude bas po pravilima..drzim fige jakoo najjacee..
Vrkutu pijes cjel ciklus 3mj
a macin od zadnjeg dana M pa do ovulacije
Vrkutu pijes cjel ciklus 3mj
a macin od zadnjeg dana M pa do ovulacije
Ok, hvala 😊
Bebita ewo dobila si odg..nisam bila na forumu..
Bar po 2 sata razmaka izmedju cajeva..macine trave 3 solje, a virka 2 sasvim dovoljno..kad se ustanovi trudnoca odmah prekidas i virak..
Virak nemoj na prazan zeludac jer hoce glavobolje da se jave i snizi pritisak 😉😉😉
Bebita ewo dobila si odg..nisam bila na forumu..
Bar po 2 sata razmaka izmedju cajeva..macine trave 3 solje, a virka 2 sasvim dovoljno..kad se ustanovi trudnoca odmah prekidas i virak..
Virak nemoj na prazan zeludac jer hoce glavobolje da se jave i snizi pritisak 😉😉😉
Hvala ❤️
Caoo opet jaa hehe može li mi neka od vaše pomoći molim vas kakav vam je bijo osjećaj u odnosu u ranoj trudnoći kako ste se osjećale😕❤️
Cure, micem se sa spiska za 8.11. Upravo pocela vjestica..2 dana ranije..trebala je 5.11. 🤔
Ostalima drzim fige jako najjace 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji