Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Studeni 2019. 17:52

sneguljica1

bebita2

Nova sam ovdje, pa da se ukratko predstavim.
    Imam jedno dijete i već godinu dana radimo na drugim djetetu, ali ništa 😣.
    Prije 6.mj obavila ginekološki pregleda, kao sve u redu.
    Da li ste vi radile neke dodatne pretrage.
    Za prvu trudnoću nam trebalo 5 mj, počela piti čaj vrkute i taj ciklus ostala trudna, ali izgleda da je to bilo slučajno, sada ga već na litre i litre popila, ali nema nikakvog učinka 🙈.
    Koristila i Fenistil kapi.
    Čula sam da je dobra i macina trava, ali nisam pokušala s njom.
    Da li vi što koristi

Dobro dosla, , ja koristim kapi virka, macinu travu, i zdravac..uz sve to i magnezijum direkt sa dodatkom kalcijuma i vit B..
    Virak u osnovi daje rezultate posle 3 mjeseca koriscenja..vrlo rijetko ranije..
    Macina trava posle 2 mj, ..
    Srecnooo

Eto onda meni taman sad nebi trebala doc M😂😂😂🙏🙏🙏🙏
    Jer taman uzimam macin i vrkutu tolko😂
    Daj boze😂🙏

sneguljica1
    03. Studeni 2019. 17:54

Bebita ja sam mj dana, pa sam mjesec propustila i sad evo mj dana..pretpostavljam da znas kad smijes macinu travu a kad ne..
    Marinal ee daj Boze da ne dodje..i da bude bas po pravilima..drzim fige jakoo najjacee..
    Virak kad se pije obavezno posle 3mj pauza od mj dana..

• bebita2
    03. Studeni 2019. 18:08

sneguljica1

Bebitaja sam mj dana, pa sam mjesec propustila i sad evo mj dana..pretpostavljam da znas kad smijes macinu travu a kad ne..
    Marinalee daj Boze da ne dodje..i da bude bas po pravilima..drzim fige jakoo najjacee..

Nisam čitala o tome, kada se smije, a kada ne?
    Vrkuta se smije cijeli ciklus?

Mallla
    03. Studeni 2019. 19:13

vuky

Mallla nismo isli preko hzzo-a, jer u sustavu uvijek se ide na manju potrosnju ( novca ) i ne zelim da me maltretiraju sada sa inseminacijama itd. Previse godina imam da me sada 2 godine zezaju! Išli smo pvt u polikliniku Cito, cijena je oko 11000kn, ako bude za smrznuti embrija je jos 3000kn…
    Od 2-6dc sam pila letrozol,jucer prva folikulometrija, na desno jakniku 4 folikula 8-11mm, lijevo 2 od 10mm, od jucer injekcije menopura i u utorak opet folikulometrija… Nemam neke nuspojave, osjetim jajnike ko u ovulaciji ….

E bravoo bravo, navijam svim srcem za vas da bude od prve. Meni je gin isto preporučila Cito za HSG. Ajde baš te pratim, javljaj kako napreduje ❤️

url=https://lilypie.com]

03. Studeni 2019. 19:20

bebita2

sneguljica1

Bebitaja sam mj dana, pa sam mjesec propustila i sad evo mj dana..pretpostavljam da znas kad smijes macinu travu a kad ne..
    Marinalee daj Boze da ne dodje..i da bude bas po pravilima..drzim fige jakoo najjacee..

Vrkutu pijes cjel ciklus 3mj
    a macin od zadnjeg dana M  pa do ovulacije

• bebita2
    03. Studeni 2019. 19:44

MarinaI

bebita2

sneguljica1

Vrkutu pijes cjel ciklus 3mj
    a macin od zadnjeg dana M pa do ovulacije

Ok, hvala 😊

sneguljica1
    03. Studeni 2019. 20:34

Bebita ewo dobila si odg..nisam bila na forumu..
    Bar po 2 sata razmaka izmedju cajeva..macine trave 3 solje, a virka 2 sasvim dovoljno..kad se ustanovi trudnoca odmah prekidas i virak..
    Virak nemoj na prazan zeludac jer hoce glavobolje da se jave i snizi pritisak 😉😉😉

• bebita2
    03. Studeni 2019. 21:21

sneguljica1

Bebita ewo dobila si odg..nisam bila na forumu..
    Bar po 2 sata razmaka izmedju cajeva..macine trave 3 solje, a virka 2 sasvim dovoljno..kad se ustanovi trudnoca odmah prekidas i virak..
    Virak nemoj na prazan zeludac jer hoce glavobolje da se jave i snizi pritisak 😉😉😉

Hvala ❤️

medija5
    03. Studeni 2019. 21:34

Caoo opet jaa hehe može li mi neka od vaše pomoći molim vas kakav vam je bijo osjećaj u odnosu u ranoj trudnoći kako ste se osjećale😕❤️

sneguljica1
    03. Studeni 2019. 22:08

Cure, micem se sa spiska za 8.11. Upravo pocela vjestica..2 dana ranije..trebala je 5.11. 🤔
    Ostalima drzim fige jako najjace 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.