Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    28. Listopad 2019. 13:53

Nala33

Rita88

sneguljica1

E ajde da vidim sa kim se ja pratim..ima li ko da ne ceka oko 7, 8.11.

ja ne cekam 8.11 :)

Ja sam malo kasnije tj, između 8 i 13 da… Iako u biti već 8 mogu raditi test ako ne dodje prije vještica jer je ovulacija bila rano.. @Rita88 i @sneguljica1 držimo fige..

Daaa..mozemo i zajedno isti dan odraditi..uvijek je lakse kad nisi sama😉😉

Nala33
    28. Listopad 2019. 13:56

sneguljica1

Nala33

Rita88

sneguljica1

E ajde da vidim sa kim se ja pratim..ima li ko da ne ceka oko 7, 8.11.

ja ne cekam 8.11 :)

Ja sam malo kasnije tj, između 8 i 13 da… Iako u biti već 8 mogu raditi test ako ne dodje prije vještica jer je ovulacija bila rano.. @Rita88 i @sneguljica1 držimo fige..

Daaa..mozemo i zajedno isti dan odraditi..uvijek je lakse kad nisi sama😉😉

Imate cure kakvih promjena @Rita88 i @sneguljica1?
    Meni je užasno vruće i tu i tamo osjetim grčeve u trbuhu... Ali već sam luda od svega pa ne znam da li umišljam... Ja prestaje 5.11 duohaston i kao me ga bi trebala doći u roku 3 do 5 dana. Prošli mj je došla 3 dan... Ovaj mjesec se stvarno nadam sa neće... Tako da pričekati ću 8. 11 pa ću napraviti bar jedan test... 

sneguljica1
    28. Listopad 2019. 14:02

Meni sem sto sve imam sitne aknice po licu i tijelu, od O, grudi su mi totalno normalne, e krsta su me boljela..i sinoc sam osjecala kao zatezanje u donjem.dijelu stomaka..temp nisam mjerila ovaj mj..
    Ja cu betu da odradim, vid ostetih gledajuci u testove..a i dosta sam pomagala farmaceutske kuce kupujuci testove..sad malo laboratorije da pomognem 😂😂

Rita88
    28. Listopad 2019. 14:09

Mogle bi 8.11.napraviti test ak se slazete? ti ces Snjeguljice betu vadit? mislim da je i Ela s nama u igri ak nisam pobrkala ime. Kod mene je ovulacija bila u cet 24.10 navecer tako da je malo rano za simptome, jedino sto mi je imunitet pao dobila sam herpes na usni, a nisam ga imala sto godina e sad dal se tu nesto desava neznam 🤷‍♀️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Princess Mimi
    28. Listopad 2019. 14:24

Cure jel ima jos neka osim mene kojoj kasni? 
    Da je vec trebala dobiti a ceka? 🤞

• ela32
    28. Listopad 2019. 14:26

Rita88

Mogle bi 8.11.napraviti test ak se slazete? ti ces Snjeguljice betu vadit? mislim da je i Ela s nama u igri ak nisam pobrkala ime. Kod mene je ovulacija bila u cet 24.10 navecer tako da je malo rano za simptome, jedino sto mi je imunitet pao dobila sam herpes na usni, a nisam ga imala sto godina e sad dal se tu nesto desava neznam 🤷‍♀️

Rita ja ne trebam dobiti 7.11.  O sam imala 23. Tako da smo skoro na istome! Ja ne znam kako cu izdrzati do tada da ne napravim test 😀 Kod mene kako sam rekla ranije samo danas neki grcevi i ledja me bole. A grudi bas nista a inace me bole poslije O. 

Matkiša 😎
    28. Listopad 2019. 14:28

Ajmeee koliko pluseva, treba mi popis tko je sve trudan 💞💞 ma to je to, cure bravooo ❣️❣️❣️ ajde i vi koje čekate da vas dodamo na popis 😁😁 Jedva čekam vaše rezultate 🤗 ja čekam nalaze i pregled 19.11 pa da vidimo šta taj stručnjak ima za reći 🧡

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Napokon 2804
    28. Listopad 2019. 14:31

https://ibb.co/cF9jn7F ja ne znam sta vidim. Dali umisljam sjenu ili ne

28. Listopad 2019. 14:32

Jesi radila već test? Možda mi je promaknulo. Toliko je novih događanja da mi je teško sve popratiti.

Meni se upravo na gaćicama pokazao smeđi u tragovima, ali mali trag. Na papiru nakon brisanja ništa.

• ela32
    28. Listopad 2019. 14:33

Hope meni se cini da ima neka crtica!! 😀😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.