E ajde da vidim sa kim se ja pratim..ima li ko da ne ceka oko 7, 8.11.
ja ne cekam 8.11 :)
Ja sam malo kasnije tj, između 8 i 13 da… Iako u biti već 8 mogu raditi test ako ne dodje prije vještica jer je ovulacija bila rano.. @Rita88 i @sneguljica1 držimo fige..
Daaa..mozemo i zajedno isti dan odraditi..uvijek je lakse kad nisi sama😉😉
E ajde da vidim sa kim se ja pratim..ima li ko da ne ceka oko 7, 8.11.
ja ne cekam 8.11 :)
Ja sam malo kasnije tj, između 8 i 13 da… Iako u biti već 8 mogu raditi test ako ne dodje prije vještica jer je ovulacija bila rano.. @Rita88 i @sneguljica1 držimo fige..
Daaa..mozemo i zajedno isti dan odraditi..uvijek je lakse kad nisi sama😉😉
Imate cure kakvih promjena @Rita88 i @sneguljica1?
Meni je užasno vruće i tu i tamo osjetim grčeve u trbuhu... Ali već sam luda od svega pa ne znam da li umišljam... Ja prestaje 5.11 duohaston i kao me ga bi trebala doći u roku 3 do 5 dana. Prošli mj je došla 3 dan... Ovaj mjesec se stvarno nadam sa neće... Tako da pričekati ću 8. 11 pa ću napraviti bar jedan test...
Meni sem sto sve imam sitne aknice po licu i tijelu, od O, grudi su mi totalno normalne, e krsta su me boljela..i sinoc sam osjecala kao zatezanje u donjem.dijelu stomaka..temp nisam mjerila ovaj mj..
Ja cu betu da odradim, vid ostetih gledajuci u testove..a i dosta sam pomagala farmaceutske kuce kupujuci testove..sad malo laboratorije da pomognem 😂😂
Mogle bi 8.11.napraviti test ak se slazete? ti ces Snjeguljice betu vadit? mislim da je i Ela s nama u igri ak nisam pobrkala ime. Kod mene je ovulacija bila u cet 24.10 navecer tako da je malo rano za simptome, jedino sto mi je imunitet pao dobila sam herpes na usni, a nisam ga imala sto godina e sad dal se tu nesto desava neznam 🤷♀️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Cure jel ima jos neka osim mene kojoj kasni?
Da je vec trebala dobiti a ceka? 🤞
Mogle bi 8.11.napraviti test ak se slazete? ti ces Snjeguljice betu vadit? mislim da je i Ela s nama u igri ak nisam pobrkala ime. Kod mene je ovulacija bila u cet 24.10 navecer tako da je malo rano za simptome, jedino sto mi je imunitet pao dobila sam herpes na usni, a nisam ga imala sto godina e sad dal se tu nesto desava neznam 🤷♀️
Rita ja ne trebam dobiti 7.11. O sam imala 23. Tako da smo skoro na istome! Ja ne znam kako cu izdrzati do tada da ne napravim test 😀 Kod mene kako sam rekla ranije samo danas neki grcevi i ledja me bole. A grudi bas nista a inace me bole poslije O.
Ajmeee koliko pluseva, treba mi popis tko je sve trudan 💞💞 ma to je to, cure bravooo ❣️❣️❣️ ajde i vi koje čekate da vas dodamo na popis 😁😁 Jedva čekam vaše rezultate 🤗 ja čekam nalaze i pregled 19.11 pa da vidimo šta taj stručnjak ima za reći 🧡
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
https://ibb.co/cF9jn7F ja ne znam sta vidim. Dali umisljam sjenu ili ne
Jesi radila već test? Možda mi je promaknulo. Toliko je novih događanja da mi je teško sve popratiti.
Meni se upravo na gaćicama pokazao smeđi u tragovima, ali mali trag. Na papiru nakon brisanja ništa.
Sortiraj odgovore
Najstariji