Ana Marija cestitke, veliki plusic 😍 sta je trudnica ovaj mjesec, nevjerovatno 😁 mi smo sve tu negdje, pogotovo Polly, jer ja sam 5+4, s tim da sam ja 8 da Ana prije ocekivane ugledala plusic blijedi, a ti eto kasnije, sve ovisi kad je O bila. Cestitam svima, pridruzite nam se na ljetnim bebama 😁cekamo jos Hope, bas se Hope-amo da ce i kod tebe plusek biti 😇
Ana Marija cestitke, veliki plusic 😍 sta je trudnica ovaj mjesec, nevjerovatno 😁 mi smo sve tu negdje, pogotovo Polly, jer ja sam 5+4, s tim da sam ja 8 da Ana prije ocekivane ugledala plusic blijedi, a ti eto kasnije, sve ovisi kad je O bila. Cestitam svima, pridruzite nam se na ljetnim bebama 😁cekamo jos Hope, bas se Hope-amo da ce i kod tebe plusek biti 😇
Daa ja sam kao 5+3, da barem relano jesam 😁😁
I meni se čini da je nešto u zraku ovaj mjesec haha
Čestitke, bome cure dobar neki mjesec ima vas puno... Nadam se da će se ova dobra prognoza nastaviti u 11 mj isto heheh za sve nas koje čekamo ❤️
E ajde da vidim sa kim se ja pratim..ima li ko da ne ceka oko 7, 8.11.
ja ne cekam 8.11 :)
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Hope cekamo i od tebe lijepe vijesti...i navijamooo jakooo 😍
Ana_Marija jos jednom sve cestitke ...
Ana_Marija- Čestitaaam! 😍
Hope- Jedva čekam da nam javiš novosti! 🤞🤗 Sigurno će biti plussss!
Nova- Dobro nam došla! ❤️
Daaa, ovaj mjesec je jako plodan, a tako će se nastaviti i u 11.mj... Samo pozitiva cure! Doći će svi plusici pomalo na red. 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja sam malo kasnije tj, između 8 i 13 da... Iako u biti već 8 mogu raditi test ako ne dodje prije vještica jer je ovulacija bila rano.. @Rita88 i @sneguljica1 držimo fige..
Aaa pratimo se Rita...imas li kakvih promjena ..
Kad planiras provjeru..ja cu 5tog betu..
Sortiraj odgovore
Najstariji