Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    11. Listopad 2019. 12:41

Samo da se prepravim..imala sam dosta posla u ambulanti pa sam zbrckala, htjela sam tebe Rita da pitam kakva ti je temp, a ja sam oznacila Hope, jer sve nesto razmisljam o svima..ona treba da radi hormone, ocekivale smo plusic a menga se poigrala, na drugu stranu kk je samo misteriozno nestala, kasnilo joj je..trebala je kod ljekara u petak popodne i rekla javice sta je bilo ali od nje nista..
    Jednostavno previse razmisljam o svemi 😂 i svima🤗🤗

11. Listopad 2019. 12:52

Polly

Ženske, moja situacija nakon folikulometrije. Na 15dc se nije ništa događalo, išla sam opet u srijedu, dakle 20dc i vidio je vodeći folikul 17.7 mm, debljina endometrija 7.7 mm. Nije siguran da se radi o ovuliciji pa me poslao vaditi progesteron za tjedan dana tj. 27. dc…
    E sad mene muči šta nisu ove vrijednosti gore taman za nagovještaj ovulacije? Ne mogu vjerovati da ne može znati radi li se o ovulaciji ili ne.. I čudi me da me poslao vaditi progesteron na 27 dc… Ima li koja slična iskustva?

Mene je slalo 21 dan ciklusa,al zato jer je meni ovulacija 14 dan c..vjeeovarno on tebi racuna da ti je 20 dc ovulacija zato te i šalje 27.dan

Polly
    11. Listopad 2019. 12:55

Ma ja više ni sama ne znam, imam li ju ili ne, ako da kad je, to ni otprilike ne znam više pa ti sad pogodi dan... Frustrirana sam malo 😵

Matkiša 😎
    11. Listopad 2019. 14:52

ja sam dobila njih poslije folikulometrije kad je ustanovljenja ovulacija i kad smo ciljali odnose, sve je bilo ok al ih je dala kao da očuvaju trudnoću ako do nje dođe, i to 3x2 vaginalno , najjaču dozu.. i ako ne dođe do T skidaš se s njih da možeš dobiti ciklus ponovo

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    11. Listopad 2019. 14:54

i btw noćurak djeluje kao lud ;D al me zbunio jer još ne bi trebala biti O a dolje je poplava  

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Tinas
    11. Listopad 2019. 15:05

Mattan28

i btw noćurak djeluje kao lud ;D al me zbunio jer još ne bi trebala biti O a dolje je poplava

Koliko dugo ga piješ? Jel se on pije samo do ovulacije ili se može cijeli ciklus?

𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡

11. Listopad 2019. 15:11

Cure, meni menga traje evo 8.dan. Inače je ovo prva nakon spontanog, stigla na 31.d.c. Ne brine me ništa specijalno osim što upisat u kalendar da bih ovulaciju mogla pratiti. Zadnja tri dana je oskudno i smeđe-crno s malo malo svježe krvi najčešće nakon mokrenja. Da pišem već kraj menge ili računam da ona još traje??? Baš sam zbunjena jer je kod mene inače sve školski. 28 dan stigne i traje 4-5 dana

Nala33
    11. Listopad 2019. 15:54

mrvičak

Cure, meni menga traje evo 8.dan. Inače je ovo prva nakon spontanog, stigla na 31.d.c. Ne brine me ništa specijalno osim što upisat u kalendar da bih ovulaciju mogla pratiti. Zadnja tri dana je oskudno i smeđe-crno s malo malo svježe krvi najčešće nakon mokrenja. Da pišem već kraj menge ili računam da ona još traje??? Baš sam zbunjena jer je kod mene inače sve školski. 28 dan stigne i traje 4-5 dana

Ja sam imala spontani pobačaj u 7 mj, prva menga došla oko 33 35 dana i malo je jače bilo nego obično. Čitala šarm đaci može biti duže da. Ako bude predugo javi se doktoru čistobda provjeriš da li je sve ok, a on ti usput može vidjet kada se sprema ovulacija. Neznam ako si koristila ovulacijski trakice, probaj s time. Isto citala sam da su zene u prvih par mj nakon pobačaja plodnije... Iako kod mene za sssa ništa. Ja sam pustila dva ciklusa da prodju i sad sam prvi ciklus na hormonskim injekcinama i praćenju folikulometrije. Mengu cekam ovih dana ali nadam se da nebu dolsa. 

11. Listopad 2019. 16:02

Polly

Ma ja više ni sama ne znam, imam li ju ili ne, ako da kad je, to ni otprilike ne znam više pa ti sad pogodi dan… Frustrirana sam malo 😵

A da mjeris bazalnu t. Evo ja pocela ima mj ipo,u pocetku mi je 36,2 pa 34,4 a nakon o 36,7 36,8..po tome skoku znam da je bila, da i ti probaš 

Polly
    11. Listopad 2019. 17:49

Nemo

Polly

Ma ja više ni sama ne znam, imam li ju ili ne, ako da kad je, to ni otprilike ne znam više pa ti sad pogodi dan… Frustrirana sam malo 😵

A da mjeris bazalnu t. Evo ja pocela ima mj ipo,u pocetku mi je 36,2 pa 34,4 a nakon o 36,7 36,8..po tome skoku znam da je bila, da i ti probaš

Padne mi na pamet mjerenje svaki ciklus, ali mi se čini da ako ju imam da nije uvijek u isto vrijeme... Možda bih trebala dati šansu, al opet to može pomoći tek kad prođe par ciklusa mjerenja 😏 Ma sad čekam da dobijem i da krenem s noćurkom, a možda i bazalnom... Bojim se opteretiti s previše svega, vrkutu već pijem, macu sam kupila al eno je netaknute. Ne znam ni smije li se to sve kombinirati skupa? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.