Evo i ja procurila danas..pisi propalo i ovaj mjesec, idemo u iduci ciklus 😢🤔 ostalima zelim puno vise srece da vam ne dodje mengica. Nije se dzaba prije zvala “vjestica” 😂😂😂
Moram promijenit profilnu, to mi ova crna macka donosi nesrecu 😂🤣
Zao mi je tufnice,al sta bi idemo dalje...mi smo u dan razlike😁,cim vjestica ode opet u nove pobjede,ja sam rekla svekrvi da.mi vidi u Njemackoj jedan caj.negdje sam vidjela da je netko preporucio pa cu vam.stavit slike da i vi vidite mozda ima i u dm-u??cure drzte se💞💞💞💞
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
https://ibb.co/PG5VKHc
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Heeej pa ja ti zivim u Njemackoj, taman bih si mogla kupiti to. Imamo i Fertil up kapsule pa cemo vidjeti hoce li uroditi plodom ☺️😊
Heeej pa ja ti zivim u Njemackoj, taman bih si mogla kupiti to. Imamo i Fertil up kapsule pa cemo vidjeti hoce li uroditi plodom ☺️😊
E super,kazu zenice da je dobar bas za nas zene i za te nase probleme...a svekrva mi kaze prvo sta je to caj neki za bebe,hahhaahhaha....pa je skonatala kasnije sta je😁😁💞
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Hahaaa, nek ti kupi par pakovanja iako se nadam da ti nece trebati jos dugo 😘
Cure jel koja od vas koristila ili cula za suhe smokve potopljene u maslinovom ulju gdje pomaze za neplodnost..Citala sam na google i forumu kako su mnoge dobile bebu pomocu toga?
Poslikajte ako nađete taj caj, mozda ima nesto slicno i kod nas, dm, Muller?
Mene danas uhvatila neka tuga i panika, cmizdrim cijeli dan, srećom sama sam doma pa me mm ne gleda takvu, ko da su mi sve lađe potonule
Tufnice, iduci mjesec, u ovo doba, gledamo plusiće ❤️
Sad kad navalim na ciklu, ananas, caj, smokve..bit ce mi muka i prije trudnoce 😁
Jelena a znas gdje je kupila caj u Njem?
Sortiraj odgovore
Najstariji