Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nala33
    29. Rujan 2019. 21:31

Pozdrav cure, citam jako puno na netu i forumu i sama nisam znala da li da pišem ili ne... Ono neke frendice kažu bolje ne ima svega kao svašta ljudi pišu pa se samo preplašis itd. Ali opet kad vidim koliko vas ima i lijepi je iako se ne znamo da smo podrška jedna drugoj... Nekako je maske kad znaš da nisi sam... Uglavnom moja priča je da pokušavamo da dobijemo bebu već preko 2 god. Prva godina ono ajde normalno nismo nešto extra planirali nego ako se uhvati i kako nista nije bilo javila se ja doktoru i tada kreću sve pretrage... To traje preko 6 mj uz čekanje ciklusa i svega... Uglavnom započela sam s hormbalnim injekcinama i praćenjem folikulometrije i nakon drugi ciklusa sam ostala trudna... Sreći nema kraj da bi u 9 tjednu bio spontani 😭😭 i nakon dva normalna ciklusa javila se opet doktoru i opet na isto. Sad je prvi ciklus hormona i sad čekam mengu ili ne...nadam se da vještica neće doći... Sve to iščekivanje i pokušavanja umori...inače živim vani i imala sam dosta teške zanjde 3 godine u obitelji i sad još i ovo... Nekad bude baš teško... Molim se i stvarno se nadam da će nam bebac doći 😊

nada23
    29. Rujan 2019. 21:51

Nala, drago mi je da si nam se i ti pridružila. ❤️ Uvijek je lakše sve izdržati uz podršku. Svakako si medjusobno možemo pomoći, jer svaka od nas ima iskustvo u kojem se možemo sve pronaći. 
    Vjerujem da ti nije bilo lako, pogotovo zbog spontanog. Ali sve se događa s razlogom, i doći će i tvoja sreća na red ubzo, sigurna sam. 😊 Nekima je taj put lakši a nekima teži. Mislim da su u svemu tome najbitniji strpljenje, vjera i pozitivno razmišljanje. ❤️ Nema predaje, jer mi smo žene jake i sve možemo ! 💪😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Nala33
    29. Rujan 2019. 22:44

nada23

Nala, drago mi je da si nam se i ti pridružila. ❤️ Uvijek je lakše sve izdržati uz podršku. Svakako si medjusobno možemo pomoći, jer svaka od nas ima iskustvo u kojem se možemo sve pronaći.
    Vjerujem da ti nije bilo lako, pogotovo zbog spontanog. Ali sve se događa s razlogom, i doći će i tvoja sreća na red ubzo, sigurna sam. 😊 Nekima je taj put lakši a nekima teži. Mislim da su u svemu tome najbitniji strpljenje, vjera i pozitivno razmišljanje. ❤️ Nema predaje, jer mi smo žene jake i sve možemo ! 💪😍

Hvala puno. ❤️ Upravo tako hrabri naprijed. Sad sam na duphaston 12 dana i onda čekam 5 dana ako će vještica da dodje ako ne možda dodje moje malo čudo 😊. M

Matkiša 😎
    30. Rujan 2019. 07:11

@Nada23 Bila sam na folikulometriji , 3 su jajne stanice bile e sad nemam pojma jel to puno ili malo nije ništa rekla... Pročitala sam da se jednoj curi nakon 26 dana kašnjenja  pokazao pozitivan test tek :D
     @Nala33 ja se u srijedu skidam sa Utrića i isto tako čekanje :D 
    Jel ima netko iskustva sa ovim One Step sa Ebaya-a od 10 mlU/ml? 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

nada23
    30. Rujan 2019. 08:49

Mattan- Sve je još uvijek moguće. 🤗 možda i mi spadamo u te rijetke slučajeve. 😉 
    Ne želim se previše nadati. Test mi je jutros negativan. 😔 Poći ću na pregled jer mi se ne da vise razmišljati sto je.

Nala- Želim da ti dodje bebica ovaj mjesec.  Sretno! ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Nala33
    30. Rujan 2019. 09:24

Mattan28

@Nada23 Bila sam na folikulometriji , 3 su jajne stanice bile e sad nemam pojma jel to puno ili malo nije ništa rekla… Pročitala sam da se jednoj curi nakon 26 dana kašnjenja pokazao pozitivan test tek :D
    @Nala33 ja se u srijedu skidam sa Utrića i isto tako čekanje :D
    Jel ima netko iskustva sa ovim One Step sa Ebaya-a od 10 mlU/ml?

Menibje prvi puta kada sam bila trudna rekli da pijem duphaston 12 dana onda 5 dana pauza i kao tu ko trebala menga doći ako ne onda sam trudna. Tako je i bilo. Iako su rekli da radim krvni test na trudnoću jer kako sam na ovukacija dobila i ovitrelle injekciju rekli su da nalaz može bit lažno pozitivan. Zato je bolje vaditi krv. Iako sam čitala da u biti nakon ovitrelle mora proći oko 15 dana i da se može raditi kućni test. Ja sam radila oba. A znakove trudnoće ništa. Nula bodova. Tako da po tome ni neznam. Kažu bolne cice ali ja cica nemam hehehe uvijek su male iako doduše budu malo bolnije ali isto kao i pred mengu. Čak sam mislila da ću dobiti jer isto ko neki grčevi dole. A ono bila trudna. Sad kažem opet na čekanju. Šta se tiče foliula ja sam imala samo jedan ali kaže da je i to dovoljno. I bilo je nadam se da će i ovaj put. Jer meni je kao potreban samo mali kick hormona da pojačan ovulaciju nekog drugog problema nema... 

Ana_Marija_2019
    30. Rujan 2019. 10:47

Bok cure! Ja sam u petak razmišljala da li da radim test ili ne i kao ajde ipak neću (u petak mi je trebala doći) i dobijem u subotu popodne :((
    Ovaj vikend mi je bio grozan, baš su se nekako skupile loše vijesti, smrtni slučaj u obitelji, proplakala sam i subotu i nedjelju tako da mi je ta vještica samo bila točka na i. Baš sam razmišljala kako bi bilo lijepo da u tom cijelom crnilu bude bar nešto pozitivno i ne, ona uredno dođe :(
    Tako da vam se i ja pridružujem ponovo idući mjesec u pokušaju...

Matkiša 😎
    30. Rujan 2019. 10:49

Daa, možda su od 75a narasle na 75A i 1/4 haha 😂😂 mogu me samo bradavice boliti, i zato se isto veselim T da malo narastu 😎 nekako se nadam jer sam čini mi se imala imp.krvarenje i grčeve stalno imam

6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    30. Rujan 2019. 10:50

Ana_Marija_2019

Bok cure! Ja sam u petak razmišljala da li da radim test ili ne i kao ajde ipak neću (u petak mi je trebala doći) i dobijem u subotu popodne :((
    Ovaj vikend mi je bio grozan, baš su se nekako skupile loše vijesti, smrtni slučaj u obitelji, proplakala sam i subotu i nedjelju tako da mi je ta vještica samo bila točka na i. Baš sam razmišljala kako bi bilo lijepo da u tom cijelom crnilu bude bar nešto pozitivno i ne, ona uredno dođe :(
    Tako da vam se i ja pridružujem ponovo idući mjesec u pokušaju…

Drži se! Žao mi je, ali glavu gore! I svu sreću želim za dalje! 

6tt+2 imamo 💗

Nala33
    30. Rujan 2019. 11:24

Mattan28

Daa, možda su od 75a narasle na 75A i 1/4 haha 😂😂 mogu me samo bradavice boliti, i zato se isto veselim T da malo narastu 😎 nekako se nadam jer sam čini mi se imala imp.krvarenje i grčeve stalno imam

Heheh tako nešto i kod mene. Jedino bradavice i malo grčevi ali to mi je kao pred mengu pa sam nju očekivala. Sad kažem drugi dan na duphaston tako d a imam bar još 15 dana za bilo kakvo otkrivanje ali nadam se da neće doći. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.