Svima drzimoo figee….KKnadam se da ces vise uraditi test, ubi neizvjesnost..ja sam prije par dana odradila mamiograf, nista opasno, samo pracenje..trenutno je pocela druga polovina odmora pa smo ppbjegli sa djecom na Zlaribor…potpuno opustanje…zelim svima sto prije…veliki pozdraaaav😍😍😍😘😘😘
Kupila sam ga i planiram sutra, dan nakon šta sam tribala dobit me uvatili grčevi ko da će doć, i neka mučnina užasna mislila sam da ću cili ručak povratit, ali evo još je nema. Sve se mislim da je O možda bila ne u ponedjeljak već u subotu prije 2 tjedna tako da je ja očekujem da možda danas dođe, iako nemam standardnih njenih bolova. Tako da ću sutra ujutro piškit, pa ako ne dođe ni danas, a test negativan, onda ću idući tjedan u ginića da mi da tablete da krene
Cekaaaaam da javiiiiis 😍
Ništa. Ni M ni pozitivan test. E ovo me već brine, u zadnje vrijeme su mi baš točne M. Ne znam šta da radim, da zovem ginek da vidi jeli nešto ozbiljno i eventualno da tablete?
Kod mene jutros debeli minus. Tako je teško prolaziti ovo.
zao mi je. 😔 Znam da je teško, ali bit će vise sreće drugi put. Kod mene još uvijek ni M od menge, sutra radim test.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Svima drzimoo figee….KKnadam se da ces vise uraditi test, ubi neizvjesnost..ja sam prije par dana odradila mamiograf, nista opasno, samo pracenje..trenutno je pocela druga polovina odmora pa smo ppbjegli sa djecom na Zlaribor…potpuno opustanje…zelim svima sto prije…veliki pozdraaaav😍😍😍😘😘😘
Kupila sam ga i planiram sutra, dan nakon šta sam tribala dobit me uvatili grčevi ko da će doć, i neka mučnina užasna mislila sam da ću cili ručak povratit, ali evo još je nema. Sve se mislim da je O možda bila ne u ponedjeljak već u subotu prije 2 tjedna tako da je ja očekujem da možda danas dođe, iako nemam standardnih njenih bolova. Tako da ću sutra ujutro piškit, pa ako ne dođe ni danas, a test negativan, onda ću idući tjedan u ginića da mi da tablete da krene
Cekaaaaam da javiiiiis 😍
Ništa. Ni M ni pozitivan test. E ovo me već brine, u zadnje vrijeme su mi baš točne M. Ne znam šta da radim, da zovem ginek da vidi jeli nešto ozbiljno i eventualno da tablete?
Javljaj sta je bilo..obavezno..svim ostalim curama kojima je vjestica dosla zelim srecu posle nje i da uspiju..😇😇😇
Cekaaaaam da javiiiiis 😍
Javljaj sta je bilo..obavezno..svim ostalim curama kojima je vjestica dosla zelim srecu posle nje i da uspiju..😇😇😇
I naravno vidi sa ginicem da te primi..vidjece sta se desava..
Drage zene naisla sam na ovaj post i mogu reci da kad sam ga procitala da sam dobila.jedan jak vjetar u ledja da krenem dalje bez odustajanja.Ja i mm.se trudimo samo godinu dana i vec nam je tesko da svakuu menstruaciju ja proplacem,a tek mogu zamisliti kako je kada se boris 25 godina i kroz sta se sve prodje,koliko padova se imalo i da ih je na kraju dragi Bog obradovao sa duplom srecom.Pa to je tako divno 😍😍
""Nakon 25 godina borbe, bračni par Marija i Budimir postali su sretni roditelji kćerke Snežane i sina Nikole i to nakon petog pokušaja vantjelesne oplodnje.
Za sve parove koji se bore sa istim problemom poručuju da nikad ne odustanu.
25 godine neizvjesnosti i iščekivanja i četiri neuspjela pokušaja vantjelesne oplodnje. I pored svega, nikad nisu ni pomislili da odustanu. Naprotiv, jedno drugom su uvijek bili najveća podrška. Peta i posljednja vantjelesna oplodnja bila je uspješna.
Petog septembra Marija je rodila blizance Snežu i Nikolu u UKC Banjaluka.
Marija kaže da ne postoje riječi koje bi mogle da opišu osjećaj kada je shvatila da je sve proteklo u najboljem redu.""
Kod mene jutros debeli minus. Tako je teško prolaziti ovo.
zao mi je. 😔 Znam da je teško, ali bit će vise sreće drugi put. Kod mene još uvijek ni M od menge, sutra radim test.
Možda smo od onih što im test pokaže nakon 2 mjeseca 😂😂 sve se nadam da će biti još uvijek +, 3 dana kasni trebalo bi biti nešto pa makar neka svijetla crtica Al opet nikad se ne zna
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Hehe, a sve je moguće! 😂 Dok nema M, ima nade. 🤗
Napravi ti test opet u utorak. Nekima se pokaže + tek kasnije, nikad se ne zna. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja isto dana dobila, nakon 53 dana!
Ajd, bar prirodno, a ne da nemoram opet tablete pit😁
Baš! Zapravo zbog tog utrogestana ni ne znam jel kasni ili ne, ali po danima računam, ako ni ovaj mjesec ne bude došlo do T onda šalje muža na pregled, jer kaže da sam ja super plodna a 6 mj ništa 🙈
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Petra, 53 dana?? Ufff, neka ti je došla konačno i to prirodno! 🤗 Sretno dalje.
Mattan, pa nije ni 6.mj puno u konačnici. Doci ce I na tebe red, ako ne ovaj mjesec, onda sljedeći sigurno! 🙏
Možda ipak nećeš morati slati muza na pregled. 😉
Znači, ti točno znaš kada ti je bila ovulacija? A sto ako je ipak bila kasnije?? Ja sam mislila da je moja bila ranije, ali očito da nije. 🤔
Moja situacija je da sam imala kiretazu početkom 6.mj pa je možda i poremećaj ciklusa, pa je možda i to razlog kašnjenja. Prošli mjesec sam dobila 24.dan, a sad je već 33. Eto, valjda ću sutra dobiti odgovor.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji