@ Mattan28
Znači dijelimo sličnu situaciju.
Da, i ja imam i grčeve i plus lagana probadanja u jajnicima zadnjih tjedan dana...
Ja sam se osjećala trudna sve dok nisam ugledala minus. Sada sam onako vise rezervirana. 😐
Odlučila sam raditi ponovno test u ponedjeljak pa sto bude, bude. Nadam se da će nam biti PLUS!
A ako I ne bude, bit će drugi put. 😊
Tebi sretno sutra i javi kako je prošlo.
Ja inače pijem New Life ( Calivita).
Ostalim curama u iščekivanju, a i onima koje kreću u nove pobjede- SRETNO! 🍀😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sad kad navalim na ciklu, ananas, caj, smokve..bit ce mi muka i prije trudnoce 😁
Jelena a znas gdje je kupila caj u Njem?
Vjeruj da neznam😁pisala je da je narucila preko amazona....a ja sam rekla svekrvi da mi vidi ako ima pa da.mi kupi.....zato sam vam stavila sliku da lakse mozete naci ako ima..nadam se i ja da nam nece trebati🥰🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
E cure,evo vam i druga strana tog caja😊
https://ibb.co/T1WNtsZ
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Super hvala! nasla ga na amazonu. Ako ne uspije slj mjesec cu narucit.
Ma nista....ja se nadam da nam nece ni trebati,ali za svaki slucaj neka ga😊😊🥰💞
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Princess Mimi ma nemoj da si nam tuzna 😘 to se ti malo rastuzila jer si sama danas bila a kad muzic dodje onda je sve super ha? 😁 e u pravu si to za plusice iduci mjesec. Dakle za 14 dana sve cemo imat sex 😂😂😂😂😂😂
Je, evo vratio se s puta s poklonima, pa sam odmah bolje volje. Neka, brzo ce to, samo da m prođe pa možemo u akciju
Cure ako koja bude pila caj, neka javi prve dojmove.
Pozdrav cure jel moguće da mi je tad bio pik kod ove trakice koja je najtamnija jer ovo sve dalje je sve bljeđe iza toga znaći da mi je već tad bila O sva sreća pa smo taj dan imali odnos i imala sam bolove kao pred M 2 do 3 dana sam imala te grceve i cak s desne strane bol malo jacu 🤔❤️
Breskvice meni je dan pred O i na dan O, boja testne linije bila skroz oste boje kao ova kontrolna..bas sam postavljala sliku..po ovim tvojim slikama meni lici kao da nisi ni imala O u tom periodu, mozda ti je ranije ili kasnije🤔🤔ali ako ste pokrivali dane redovno mpzda ste i uspjeli.
Svima drzimoo figee….KKnadam se da ces vise uraditi test, ubi neizvjesnost..ja sam prije par dana odradila mamiograf, nista opasno, samo pracenje..trenutno je pocela druga polovina odmora pa smo ppbjegli sa djecom na Zlaribor…potpuno opustanje…zelim svima sto prije…veliki pozdraaaav😍😍😍😘😘😘
Kupila sam ga i planiram sutra, dan nakon šta sam tribala dobit me uvatili grčevi ko da će doć, i neka mučnina užasna mislila sam da ću cili ručak povratit, ali evo još je nema. Sve se mislim da je O možda bila ne u ponedjeljak već u subotu prije 2 tjedna tako da je ja očekujem da možda danas dođe, iako nemam standardnih njenih bolova. Tako da ću sutra ujutro piškit, pa ako ne dođe ni danas, a test negativan, onda ću idući tjedan u ginića da mi da tablete da krene
Cekaaaaam da javiiiiis 😍
Kod mene jutros debeli minus. Tako je teško prolaziti ovo.
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji