Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenajelena
    23. Rujan 2019. 09:13

Jutro curke..ima li danas kakvi simptoma??...ajmo testice na sunce😁😁😁🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

23. Rujan 2019. 09:18

Moji simptomi u obje trudnoće su bili: jako napuhane i grozno bolne grudi, menstrualna bol i pojačano mokrenje. Možda nekome pomognem 😉
    Ja sam u fazi gledanja sluzi, kako mi je ginekologinja nakon spontanog rekla da se sprem vec jedan jajnik za ovulaciju, bas sam stalno pratila iscjedak. I dalje mi je obojan, roskasto-smeđ, ali ima dva dana se razvlači bez pucanja pa mislim da je nastupila ovulacija. Po ovome bi mi prva menga trebala doći za dva tjedna. Živi bili pa vidjeli 

tufnica1602
    23. Rujan 2019. 10:33

Jutro jelenajelena, evo kod mene konkretno nista, sve izgleda kao obicni pms kao i do sada, do neocekivne menstruacije jos 4 dana i tako..a kod tebe? 

tufnica1602
    23. Rujan 2019. 10:35

E da jedino sto mi je drugacije u ovom ciklusu je sto ne stomak ne boli kao kad trebam dobiti a inace uvijek blage grceve imam 7 dana prije menge, i sto nisam uopce nervozna al to mogu pripisati odmoru i prelijepom morskom zraku 😂😁 opustena sam pa mozda zato..

sneguljica1
    23. Rujan 2019. 11:09

KK_29.03

sneguljica1

KK_29.03

Jeli ikoga od vas prije M bolilo kao oko pupka, crijeva mi kukuriču cijeli dan iako sam jela, i baš me oko pupka nešto boli, i kad u wc idem i kad ležim i ovako inače, jel to može bit opasno nešto? Nikad mi se ovo nije desilo, obično prije M dole boli oko jajnika i to standardno. Ja mislim da je netko nedavno spominjao tako krčenje u crijevima pa se nemogu sjetit ko je bio 🤷‍♀️

Heeej..ja sam iz par puta pisala o tom krckanju..da bih prosle sedmice dobila informaciju da imam nervozu crijeva..koliko god bila sita ili gladna..ona krce kao luda..ali sam bila napeta i nervozna svaki put kad me to uhvati, ja se iskreno sa sveg srca molim da bude T, i da je sve u redu..😍😍😍😍 a to oko pupka nisam nikad dozivjela, bar mislim..🤔🤔

Joj nemam pojma evo, na 6 dan od O me doče pritiskalo par minuta baš baš, i sad dolazi za 2 dana a u mene ništa, sise ispuhane skroz a inače od O budu ajme majko. Možda jer nisam razmišljala o tome pa tako ni simptoma nema

Sve je moguce..malo mi uliva nadu sto si vidjela onu blijedu..ali sacekajmo jos dan dva..pa da se veselimo..😍😍

jelenajelena
    23. Rujan 2019. 12:23

tufnica1602

Jutro jelenajelena, evo kod mene konkretno nista, sve izgleda kao obicni pms kao i do sada, do neocekivne menstruacije jos 4 dana i tako..a kod tebe?

Do moje danas😁ili sutra tako bi trebalo...ja sam bas nervozna,i nikakva sam....probada me u jajniku malo...pa bumo videli😁😁😁😁🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

tufnica1602
    23. Rujan 2019. 14:23

Uuuu..iscekujemo sa nestrpljenjem, joj oces radit test ujutro ako ne dodje?

jelenajelena
    23. Rujan 2019. 14:37

tufnica1602

Uuuu..iscekujemo sa nestrpljenjem, joj oces radit test ujutro ako ne dodje?

Joj neznam..☹vjeruj mi....bas se nesto puno ni nenadam...znas da sam rekla da nezelim razmisljati o tome,ali opet ovako kad dode taj dan za vjesticu uvjek molim Boga da nedode...i uvjek se razocaram...ali vidjet cemo opet😊😊javit cu ja😁

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

tufnica1602
    23. Rujan 2019. 15:03

Da da znam da si rekla ali eto priblizilo se, ma da mozda da sacekas bar da jedan dan kasni pa onda, ja isto tako kad se priblizi vrijeme za mengu opet pocnem mislit o svemu i razocaram se kad dodje 🤔 

jelenajelena
    23. Rujan 2019. 15:07

Upravo tako i kod mene...najbolje da pricekam.jer ciklusi su mi 27/28 dana uvjek variraju dan dva pa zato necu zurit...

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.