Jeli ikoga od vas prije M bolilo kao oko pupka, crijeva mi kukuriču cijeli dan iako sam jela, i baš me oko pupka nešto boli, i kad u wc idem i kad ležim i ovako inače, jel to može bit opasno nešto? Nikad mi se ovo nije desilo, obično prije M dole boli oko jajnika i to standardno. Ja mislim da je netko nedavno spominjao tako krčenje u crijevima pa se nemogu sjetit ko je bio 🤷♀️
Jeli ikoga od vas prije M bolilo kao oko pupka, crijeva mi kukuriču cijeli dan iako sam jela, i baš me oko pupka nešto boli, i kad u wc idem i kad ležim i ovako inače, jel to može bit opasno nešto? Nikad mi se ovo nije desilo, obično prije M dole boli oko jajnika i to standardno. Ja mislim da je netko nedavno spominjao tako krčenje u crijevima pa se nemogu sjetit ko je bio 🤷♀️
Heeej..ja sam iz par puta pisala o tom krckanju..da bih prosle sedmice dobila informaciju da imam nervozu crijeva..koliko god bila sita ili gladna..ona krce kao luda..ali sam bila napeta i nervozna svaki put kad me to uhvati, ja se iskreno sa sveg srca molim da bude T, i da je sve u redu..😍😍😍😍 a to oko pupka nisam nikad dozivjela, bar mislim..🤔🤔
Heeej..ja sam iz par puta pisala o tom krckanju..da bih prosle sedmice dobila informaciju da imam nervozu crijeva..koliko god bila sita ili gladna..ona krce kao luda..ali sam bila napeta i nervozna svaki put kad me to uhvati, ja se iskreno sa sveg srca molim da bude T, i da je sve u redu..😍😍😍😍 a to oko pupka nisam nikad dozivjela, bar mislim..🤔🤔
Joj nemam pojma evo, na 6 dan od O me doče pritiskalo par minuta baš baš, i sad dolazi za 2 dana a u mene ništa, sise ispuhane skroz a inače od O budu ajme majko. Možda jer nisam razmišljala o tome pa tako ni simptoma nema
Stigla vještica tokom dana. Idemo u nove pobjede
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Pozdrav svima,
ja sam davno bila uključena u ovu grupu jer smo cca godinu dana pokušavali i jednostavno je jedan ciklus upalio, bez ikakvih promjena u bilo čemu... Koliko god sam se ja pokušavala opustiti i ne razmišljati o tome, nikad nisam uspjela. Čak smo se taj dan kad se naša mrvica ulovila posvađali, tj ja sam vikala na dragoga zašto se on ne brine i slično. :) Ne vjerujem da ću ikada zaboraviti tugu svaki put kad je vještica došla i zato vas sve razumijem i od srca vam želim čim prije vaše plusiće. Držim fige!!
P.s. sad kad sam malo čitala vaše postove, prisjetila sam se da mi se već kad sam radila test (a radila sam ga par dana prije očekivane m, dakle prilično rano) pojavila ona crta trudnička na trbuhu do pupka. Čitala sam da se to obično pojavljuje negdje oko 3,4 mj trudnoće, ali evo, meni je odmah potamnila. Inače sam tamnije puti, možda je i zbog toga, ne znam, ali evo, možda kome pomogne ova informacija.
I da, sjećam se da sam nakon odnosa držala malo noge na povišenom da gravitacija malo pomogne! :)
Sretno svima, ako mogu pomoći s kojom informacijom, tu sam...
Joj nemam pojma evo, na 6 dan od O me doče pritiskalo par minuta baš baš, i sad dolazi za 2 dana a u mene ništa, sise ispuhane skroz a inače od O budu ajme majko. Možda jer nisam razmišljala o tome pa tako ni simptoma nema
Ja sam 8 dana od O osjetila menstrualne bolove lagane i oko pupka kao da me nesto bocka, onak kao iglica da bocka..sad vise nis.. Osim taj iscjedak..
Bubi je li test bio pozitivan prije ocekivane menstruacije? Cestitam! 😊😊
Marta, je, je, ovulacija je bila dosta rano 10. dan, pa je vjerojatno tako rano i pokazao test. Prvi je bio jako svijetli plus 15 dana od ovulacije i za dan dva jasna crta. A radila sam neki cro test, ima slika u prvom dijelu ove teme, ispao super dobar test, a jeftin! :) Svakako preporučam testove s rozom bojom, a ne plavom...
Snjeguljice, možda ti je bolje odraditi momografiju prije trudnoće, za svaki slučaj jer u trudnoći zna doći do progresije. Nemoj se nervirati, biće to dobro. Pozitiva je jako bitna u tim stvarima. A što se tiče genetike…kod mene niko nikada, ni s mamine ni s tatine strane, nije imao tih problema, a evo kod mene CIN 1. Došlo je vrijeme kada više nema nikakvih pravila. Redovno se kontrolisati i pozitivan stav prema svemu.
Da, to je tacno..vise nema nikakvih pravila, ,odradicu mamografiju sledece sedmice, pa cu vidjeti, pazimo se do tada..Nadam se da je kod vas uspjelo ovaj mjesec, sobzirom da ste se bas zazeljeli hopsanja 😁😁drzim figee..i naravno, ubjedjujem samu sebe da samo bzv panicarim 😉😉😉na nista ne mozemo uticati 😍
Rekla sam mu u subotu, ako sada nije uspjelo, ne znam kada će.Bila sam opuštena totalno, poželjeli se a nismo se vidjeli 6 dana. Vidjećemo jel se uhvatilo
Ako nije, onda ću hormone odraditi.
Držim ti fige za momografiju, biće dobro sigurno.
Hvalaaa tii…bice nego sta ce..cekamo plusic da nam javis 😍😍😍
A vidjecemo sta ce biti. Imam jos nekih 7-8 dana do m. Za sada grudi malo osjetljive i na dodir me boli prema pazuhu. Kada pipnem, kao trnci da prolaze. Dole grcevi lagani i to je to. 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji