Ja i dalje nisam dobila M.. dali postoji jos koja nada?
1.12 +
https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png
Malina08 e da sad bas moras malo na to pripaziti pogotovo ako si nekad sama kuci. Te vrtoglavice sam i ja imala..znalo mi je ako stojim u mjestu ili busu duze od 10 min bas zavrtjeti se u glavi. Ali su sve to slatke mukice 😍❤️
Naravno da postoji 🤗🤗
Bezobzira na negativan test? 🤔
1.12 +
https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png
Nemam licno iskustva ali citala sam.. Radila si samo kad ti je jedan dan kasnilo.. Imas neke simptome?
Polly,
.
😟 Jooooj steta!! Smiri glavu i opusti se, to ti je pametno i dobro ce ti doci!! I onda nastavak😊😊
.
Mrvičak,
Hvala ti! Ma znam da panicatim bezveze, ionako ne mogu nista napraviti osim paziti, sto i radim!
Ja sam jutros pala u nesvijest :O valjda sam naglo ustala iz kreveta i na wc sam osjetila da se gubim… onda sam guglala da se vrtoglavice i nesvjestice pojavljuju u trudnoci. Tako da sam sad na oprezu
uh pazi se, zna biti gadno ak imas te vrtoglavice, nemoj naglo ustajat i ako osjetis vrtoglavice negdje vani radije cucni ako nemas gdje sjest. Proci ce u to ☺️ bitno da je 👶 tu. Da, danas cu popit još dvije case cikle i sutra ujutro još jednu pa cemo vidjet kakav ce bit endometrij 💪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
U mene 2 dana do M, sise još uvik ništa, prvi različiti simptom od svih ciklusa. Jučer mi nešto nije dalo mira i napravim clearblue, u 2 sata nakon popijenih dosta čaša vode, jer sam ga kupila i rekla ne radit i dođem doma i pišnem. I vidim svijetlu svijetlu crtu, znači 3 dana prije i razrijeđeni urin dosta. Sad ne znam jeli evaporacijska, ali ja nilad nisam vidila evaporacijsku na clearblue, a ova mi se činila svojezla ali plave boje pa evo ne znam, ugl ja sam proglasila da se neću držat toga kao plusa i nadat, nego da nije plus i da probam ponovo za koji dan
Evo meni je dan D ako ne dođe tek za dva dana ću raditi test držite fige
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Hej.. nova sam ovdje, ali redovno čitam teme :)
Danas čekam vješticu, ali je još uvijek nema i nadam se da ne bude došla... ovo nam je treći mjesec pokušaja... od simptoma imam tjedan dana vjetrove, zatvor, nadutost, podrigivanje... a zadnja tri dana povremeno bolno grčenje maternice kao prvi dan mjesečnice..
Držite mi fige da je ovaj put to to :)
Ako ne dođe sutra, kupim test i u utorak ujutro provjerim.
Sortiraj odgovore
Najstariji