Sanjlice čestitam! ❤️
Ja sam bas inače po prirodi osjetljiva jako 🤪🤪 želim podjelit ovo s vama, imala sam puno obaveza pa sam u jednom trnu skontala:misa-Ispovjed
Spremim se odem u crkvu, sve napravim, počne misa kaže svećenik današnja misa je za sve mlade,za sve bračne zajednice koje imaju poteškoća pri osnivanju obitelji, svi znamo da im je to životni san… Žene meni se oci napunile suzama, odmah mi kroz glavu prošlo ovo je za moje forumasice, ovu molitvu posvećujem njima ❤️❤️
Dotaknuo te onih koji imaju bas poteškoća pa su mi pale Watson, anabela i lindsay odmah na pamet, potrudila sam se svake se sjetit i na kraju krajeva sam izmolila za sve nas, sve nas koje se druskamo tu duze i sve vas nove 🥰🥰
Danas se osjećam bas lijepo radi toga, svećenik je rekao ako vjeruješ da će biti, i hoće bit, Bog će dati samo treba biti strpljiv!
Nadam se da nisam nikoga uvrijedila jer je to malo vise religiozno, te se nadam da mi ne zamjerite na ovom postu al sam osjetila potrebu to podjelit s vama ❤️
❤❤🙏
Mi svaku vecer molimo molitvu za zacece❤
Anci❤❤❤❤
I mi molimo isto🙏❤
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Drage moje, pisala sam vec na dvije teme, ali ne znam sta da radim…imam pitanje i ne mogu si pomoci… ovako moja situacija,
Prije dva tjedna sam isla kod ginekologa zbog simptoma trudnoce i kasnjenja menstruacije i trudna sam. Receno mi je da na ultrazvuku se vidi plod ali jako jako malo da je tek pocetak trudnoce, doktor mi je dao vitamine folne kiseline da pijem… jucer sam bila na drugoj kontroli i na ultrazvuku doktor ne moze naci bebu🙄… izvadio mi je krv danas ce mi javiti nalaze… ali meni nije jasno kako je prosli put vidio pocetak trudnoce i maleni plod a jucer ne moze pronaci bebu??? Zanima me je li to moguce u slucaju da je ovulacija bila kasnije ili sta? Jer je rekao a i sama sam citala da je bilo zena kojima se plod vidio sa 9+ tt… meni je rekao da nije siguran da li sam u 6 ili 7 tt
Nista mi nije jasno… molim pomoc😪😪
Mene je pametna ginekologica slala na abortus jer se plod nije vidio sa 7 tj, a taj plod na jesen kreće u školu😍😍😍sve je moguce. Treba vjerovati🥰🥰 jos je mala trudnoca…
Draga Maja, nije to pametna ginekologica. Iz prakse znam da, ako se ne čuju otkucaji u 6 ili 7 tjednu da je to alarm za
Koliko god skola da su zavrsili, nebitno, oni moraju znati da je biti ginekolog jedan ozbiljan posao, sve od njih zavisi kako i sta se dogada sa zenom… oni MORAJU sve prekontrolirati
Potpisujem.Opekla sam se na vlastitoj koži sto puta pa sa razlogom pričam.😔 Imala sam i iskustvo sa mlađim sinom. On je sa svojih mj dana prestajao disati i doktorica nas nije uputila ni na vađenje krvi ni nista, samo je rekla da nek ne spavamo po noći. Da bi tu istu noć jedva dosli do bolnice i ustanovljena teska upala pluca. Jedva se izvukao. 🙁 I eto, taj stres i sve je imalo posljedice na mene. Prvo mi je ustanovljeno da mi jedan jajnik ne radi. Sad rade oba dva i imam O ali iz neznam kojeg razloga nemogu zatrudnit
Stres takoder uvelike utjece kod zaceca... ali kao sto sam rekla doktori pogotovo ginekolozi moraju biti oprezni i svaki pregled mora biti detaljan, a ne ono kao ajd da te se rijesim
Hello cure
Ja pijem kavicu s mamom, budem posli s muzem po boric otisla pa sutra okitimo 🎄🎄🎄
Idemo u Christmas mode 🎄🎀🎁 ne mora biti plusic da bi uzivale ove divne dane, zato ljubite se, grlite, pecite kolace, jedite, nazdravite.... A dogodine budemo sve 🤰❤️
Sanjalica5 ma trudna si ženo, nema dileme, neka bude skolska ❤️
Amy_94 kreni odmah danas sa lh, vec sutra moze biti pik
Lisa27 svidaju mi se tvoji simptomi, jaaaako 🥰
Watson super crta na zelenima 🥰 budes i danas ponovila? Kakva vam je taktika?
Ankica Slazem se sa lh trakicama. Zato uvijek preporucam bazalnu mjerit uz njih. Kombinacija to dvoje je dobitna kombinacija za utvrditi o.
Stormy ja bi cak po tempici mozda rekla da je O bila 19dc.no dan gore dole....bitno da ste pokrili 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Zuzuzujalica da kad utvrdimo lutealnu na konju smo 😁
Sayuri neka je dosla gadura 👍🏻 pratimo seeee
Sta se trakica tice, ja sam pravi ovisnik. Vec mi je kriza sta sad moram cekat 8dc za piskenje 😂😂
Anci divnoooo ❤️❤️❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sassy ➕❤️
Sanjalica5 ➕❤️
ODBROJAVANJE 12.MJESEC ➕ Idemo svi po Božićno čudo 🎅🤰🤶🎄🎇🎀🤞🤞🤞🤞:
Curka93 - 14.12. - 5 dana kasni ❤️
Pinki123 - 20.12. - 1 dan❤️
Gumbica - 20.12. - 1 dan❤️
Lindsay - 20.12. - 1 dan❤️
Poppyy - 20.12. - 1 dan ❤️
Nes - 21.12. - 2 dana ❤️
Lavanya - 22.12. - 3 dana ❤️
LazyO - 24. 12. - 5 dana ❤️
Ancioo- 24. 12- 5 dana❤️
Tloza55 - 26.12. - 7 dana ❤️
Lovely - 26.12. - 7 dana❤️
Lisa27 - 27.12. - 8 dana❤️
Sarita_00 - 27.12. - 8 dana ❤️
Bella - 28.12. - 9 dana❤️
Stormy - 28.12. - 9 dana❤️
Marty07 - 28.12. - 9 dana ❤️
Sorgi 28.12. - 9 dana ❤️
Mokosh - 30.12. - 11 dana ❤️
Leah - 30.12. - 11 dana ❤️
Avocado13 - 30.12. - 11 dana ❤️
1Kiwi - 31.12. - 12 dana ❤️
ODBROJAVANJE 1. MJESEC ➕ idemo svi po novogodisnje čudo 🎆🎆✨✨✨🎉🎊🎀:
Divna_Sa 01.01. - 13 dana ❤️
Jana25 - 01.01. - 13 dana❤️
Belinda09 - 01.01. - 13 dana ❤️
Traveller - 02.01. - 14 dana❤️
Watson009 - 02.01. - 14 dana ❤️
Maša25 03.01. - 15 dana ❤️
Tommyfame 04.01. - 16 dana❤️
Amy_94 05.01. - 17 dana ❤️
Freya_444 - 07.01. -19 dana❤️
Marija3998 - 08.01. - 20 dana❤️
Tina25 - 08.01. - 20 dana ❤️
Anabelaaaa - 08.01. - 20 dana❤️
Monstera - 10.01. - 22 dana ❤️
Sanjarka88 - 15.01. - 27 dana ❤️
Zuzuzujalica - 17.01. - 29 dana ❤️
Sayuri - 19.01. - 31 dan❤️
Krenulo je curama slova S 😂😂😂
Stormy, Sarita,Sorgi velike nade ulazem u vas kad je mene vec preskočilo 😂😁🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Jedva cekam sutrasnje plusice 🥰
Sanjlice čestitam! ❤️
Ja sam bas inače po prirodi osjetljiva jako 🤪🤪 želim podjelit ovo s vama, imala sam puno obaveza pa sam u jednom trnu skontala:misa-Ispovjed
Spremim se odem u crkvu, sve napravim, počne misa kaže svećenik današnja misa je za sve mlade,za sve bračne zajednice koje imaju poteškoća pri osnivanju obitelji, svi znamo da im je to životni san… Žene meni se oci napunile suzama, odmah mi kroz glavu prošlo ovo je za moje forumasice, ovu molitvu posvećujem njima ❤️❤️
Dotaknuo te onih koji imaju bas poteškoća pa su mi pale Watson, anabela i lindsay odmah na pamet, potrudila sam se svake se sjetit i na kraju krajeva sam izmolila za sve nas, sve nas koje se druskamo tu duze i sve vas nove 🥰🥰
Danas se osjećam bas lijepo radi toga, svećenik je rekao ako vjeruješ da će biti, i hoće bit, Bog će dati samo treba biti strpljiv!
Nadam se da nisam nikoga uvrijedila jer je to malo vise religiozno, te se nadam da mi ne zamjerite na ovom postu al sam osjetila potrebu to podjelit s vama ❤️
Prekrasno❤️😍🥰🙏 molim i ja za sve nas trudilice 😇😇
👶6 g
👶2 g
🙋♀️26 g
🧔31 g
Stormy, Sarita,Sorgi velike nade ulazem u vas kad je mene vec preskočilo 😂😁🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Može, može 🥰🥰
Danas sam stajala ispred testova i mislim si kupiti ili ne 😅 Ipak nisam, imam još tjedan dana. A najradije bi prespavala do sljedeće nedjelje. 🙈
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Može, može 🥰🥰
Danas sam stajala ispred testova i mislim si kupiti ili ne 😅 Ipak nisam, imam još tjedan dana. A najradije bi prespavala do sljedeće nedjelje. 🙈
Hahahah. Ja sam zato izbjegavala trgovine s testovima 😂
Znam kako ti je 🤗🤗 izdrzi
Sanjlice čestitam! ❤️
Anci000 divno ❣. Vidis kako Bog da nadu kad ti treba.
I ja sam prije 3 tjedna pola mise plakala nakon ispovjedi. Dat ce Bog kad bude najbolje. Svima 😊
Sanjalica cestitam!! Joj kakvo prekrasno razdoblje 😊
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Sortiraj odgovore
Najstariji