Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lovely
    19. Prosinac 2020. 09:46

Jutroooooo☕🎉

Sanjlice mislim da je ovo ➕ pa ne bi ti to pokazalo 2x🙏 cestitaaaaam💫❤❤❤

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Lisa27 👶🧸🎀
    19. Prosinac 2020. 09:49

Jutro cure ❤❤❤
    Sanjalica čestitam to je to sto posto!!
    Baš sam uzbuđena zbog cura koje sutra piške 🥰 ostale cure koje su dobile M idemo dalje u napad!!
    Kod mene ništa novo, danas 6DPO idalje postojana noćna žeđ 😅, a danas jos i nesanica od 3 do 5 haha pa onda krenula i glad i tako ludnica, drugih promjena nema.. cure koje piške idući vikend kakvi su vaš simptomi? ❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

▪Marty
    19. Prosinac 2020. 10:04

Lisa27

Jutro cure ❤❤❤Sanjalica čestitam to je to sto posto!!
    Baš sam uzbuđena zbog cura koje sutra piške 🥰 ostale cure koje su dobile M idemo dalje u napad!!
    Kod mene ništa novo, danas 6DPO idalje postojana noćna žeđ 😅, a danas jos i nesanica od 3 do 5 haha pa onda krenula i glad i tako ludnica, drugih promjena nema.. cure koje piške idući vikend kakvi su vaš simptomi? ❤

Jutroooo ☕💫
    Sanjalica cestitkeeee! 😊😊😊 konacnoo plusic 😍😍😍💫💫💫💫
    Lisa ja sam 7dpo, nista se ne desava. Isto me nesanica muci vec 3 noci ne mogu zaspati do pol 2-2 i to je bas neuobicajeno za mene jer obicno zaspim bez problema. Ali ne bih to stavila pod simptom. 
    nocna zed i glad zvuci zanimljivo 😉😉🤞🤞 hocemo jos simptomica 🤗 
    Ja kupila bas taj cyclotest za koji kazete sad da nije bas pouzdan.. super 😒 prije je netko napisao za cb da nisu bas nesto pa sam zato kupila ovaj🙈 a pise da je osjetljiv vec na 10 onih nekih jedinica i kao do 4 dana prije ocekivane m. tko ce ga znat.. 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

watson009
    19. Prosinac 2020. 10:14

Kaze Sanjarka daj sliku ili se nije dogodilo 😂👆
    https://ibb.co/JnrLgrx
    Sanjalice bas kako kazu cure, to mora biti TO 🌟🎄❤🙏 prvi plusic je pao...ajmo curke sutra nastaviti niz.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• ankica123ff
    19. Prosinac 2020. 10:21

watson009

Ankice ja sam zakljucila da si u medicini ? Ako si za zene i zenske bolesti podijeli nam koji strucan savjet,bilo sto bi nekome moglo donijeti dobro 🙏❤
    Evo tu smo u slicnim situacijama, netko se trudi duze a netko krace-sve smo s istim ciljem…koliko vi dugo pokusavate ?

Pa od 5 mjeseca ove godine. Pa želim da svakoj od Vas prvo kažem, da se ne oslanjate na lh trakice. Lh trakice reagiraju sa dvije crte, ako je bilo što u tijelu povišeno i nisu pouzdane. Jedini pouzdan način je folikulometrija, iz iskustva sebe kažem. Naravno da mogu da uhvate pik, ali ja im više ne vjerujem nakon što sam si utvrdila to. Što vas zanima pitajte ❤

Mama djevojčice od 6 godina ❤.
    Radimo na bebi, od 6 mjeseca ove godine, PCOS.

Lindsay
    19. Prosinac 2020. 10:21

Jutro :)
    Sutra piskim s vama naravno kao sto sam i obecala.
    Ali moja M stize, ja piskim vec 3 dana na hcg nema ni sjenine sjene :) Sutra moj snjesko kvari prosjek vasim plusicima. 

Monstera
    19. Prosinac 2020. 10:23

Dobro jutro cure 😍☕
    Ma ke lijepo je doći na forumu i dok čitaš zaostatke skužiš da je pao plusić ❤️
    Sanjalica čestitam ti od srca i sada dalje bez briga i samo veselo ❤️❤️❤️ Da vidimo sutra koliko će ih još biti 🤞😍

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Bella🌟
    19. Prosinac 2020. 10:30

Sanjalice čestitke 🤗😁💖💖
    Lisa ja sam 7 dpo i isto bas nis posebno 🤨

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Mayiiica
    19. Prosinac 2020. 10:35

sanjalica5

Hvalaa cureee drageee na svemuu…sad cekam ponedjeljak pa da vidimo dalje..
    Svim curama koje cekaju plusiceee sretnoo ❤❤❤

Čestitaam😍😍😍  bas mi je drago. 
    😇😇😇😇

👶6 g
    👶2 g
    🙋‍♀️26 g
    🧔31 g

watson009
    19. Prosinac 2020. 10:57

Ankice hvala ti na odg, a znas i sama da se kod gin mora naruciti i cekati, ja sam folikulometrije placala privatno i onda dogovoris dan bez problema...samo se jednom dogodilo da sam bila na pregledu kod gin i da je odredio velicinu folikula i moguci dan pucanja.
    Pratila sam i sa LH trakicama i bas je bio lijepi porast LH, imam redovne cikluse pa meni nije problem pratiti...mozda je teze kod zena s neredovitim ciklusima.
    Lindsay nista jos nije gotovo 🙌🎄❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.