Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MrvicaH2000
    19. Prosinac 2020. 12:34

Majica

ankica123ff

Majica

MrvicaH2000

Drage moje, pisala sam vec na dvije teme, ali ne znam sta da radim…imam pitanje i ne mogu si pomoci… ovako moja situacija,
    Prije dva tjedna sam isla kod ginekologa zbog simptoma trudnoce i kasnjenja menstruacije i trudna sam. Receno mi je da na ultrazvuku se vidi plod ali jako jako malo da je tek pocetak trudnoce, doktor mi je dao vitamine folne kiseline da pijem… jucer sam bila na drugoj kontroli i na ultrazvuku doktor ne moze naci bebu🙄… izvadio mi je krv danas ce mi javiti nalaze… ali meni nije jasno kako je prosli put vidio pocetak trudnoce i maleni plod a jucer ne moze pronaci bebu??? Zanima me je li to moguce u slucaju da je ovulacija bila kasnije ili sta? Jer je rekao a i sama sam citala da je bilo zena kojima se plod vidio sa 9+ tt… meni je rekao da nije siguran da li sam u 6 ili 7 tt
    Nista mi nije jasno… molim pomoc😪😪

Mene je pametna ginekologica slala na abortus jer se plod nije vidio sa 7 tj, a taj plod na jesen kreće u školu😍😍😍sve je moguce. Treba vjerovati🥰🥰 jos je mala trudnoca… Ako se jednom vidio plod, nemoze nestati ako nije doslo do krvarenja. Želim ti sreću ❤️bit ce sve ok. Samo treba ne zivcirati se i piti folnu. Nista drugo nemozes.

Draga Maja, nije to pametna ginekologica. Iz prakse znam da, ako se ne čuju otkucaji u 6 ili 7 tjednu da je to alarm za uzbunu. Može da dođe do sepse ili zatrovanja krvi, ako je plod koji se ne razvija duže vrijeme u maternici. Imamo i slučajeva, gdje je sve bilo sasvim u redu, ali nismo mogli da nađemo otkucaje srca, što je po našem proračuno više sedmica a po pacijentovom manje. Vjerujte da ginekolozi to ne bi preporučivali bez razloga, nitko se nije školovao tako dugo da bi ga netko nazivao pametnim zbog toga jer misli na nečiju sigurnost. Svako dobro Vam želim.

Razumijem vas ali probajte i vi mene (bez ljutnje🙂) to dijete sad bude imalo 6 godina… da sam ju slušala, nebi ga danas imala. 😔😇
    Htijela sam samo reć Mrvici da ima nade❤️.

Koliko god skola da su zavrsili, nebitno, oni moraju znati da je biti ginekolog jedan ozbiljan posao, sve od njih zavisi kako i sta se dogada sa zenom... oni MORAJU sve prekontrolirati a ne mahinalno donositi odluke... ima svakakvih doktora, ne da im se raditi pa kazu sta hoce..
    Ja cu iskreno sada reci, makar ispala bezobrazna ali ja svome doktoru ne vjerujem! Jer kao sto sam i price citala koliko puta su donjeli neke odluke koje nemaju veze s vezom... 

Samoja6
    19. Prosinac 2020. 13:05

sanjalica5

Cureee hvala svimaaa na cestitkama…nadam se da ce sve biti uredu…hvala vam punoo i zelim svimaaa koje cekaju svoj plusic daa im se pokaze…
    Ljubim vas sve ❤❤

💞 💕 💖 Baš mi je drago zbog tebe! Znala sam odmah čim si mi rekla simptome! Želim ti svu sreću! Presretna sam! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

19. Prosinac 2020. 13:16

Sanjalica čestitam 🥳
    Watson daa, svaki mjesec migrena... mpo gin mi je rekla da bi trebala uzimati neku hormonalnu terapiju, neke pilule, ali cijelo vrijeme, bez onog razdoblja placebo pilula i menge...obzirom da mi je to zbog menge 🤯 to sad naravno nije opcija.
    A neke tablete bas za migrenu mi uopce ne pomazu, a i ne smiju se piti kad se planira beba pa opet ništa, sve i da pomažu...
    Ostaje samo otrpit i nadat se da ce mi cim prije doci moje ostvarenje zivotnog sna ❤

Sarita_00
    19. Prosinac 2020. 13:33

lavanya 🌷

Sanjalica čestitam 🥳
    Watson daa, svaki mjesec migrena… mpo gin mi je rekla da bi trebala uzimati neku hormonalnu terapiju, neke pilule, ali cijelo vrijeme, bez onog razdoblja placebo pilula i menge…obzirom da mi je to zbog menge 🤯 to sad naravno nije opcija.
    A neke tablete bas za migrenu mi uopce ne pomazu, a i ne smiju se piti kad se planira beba pa opet ništa, sve i da pomažu…
    Ostaje samo otrpit i nadat se da ce mi cim prije doci moje ostvarenje zivotnog sna ❤

Mene isto muče migrene i to prvih par dana ciklusa. Prije je bilo svakako,  nevezano za ciklus, ali zadnjih par godina su se "ustabilile". Do hitne još na sreću nisam stigla, ali došla sam do povraćanja. Imam tablete koje mi je prepisao neurolog, ali često niti one ne pomognu. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

19. Prosinac 2020. 13:38

Sarita_00

lavanya 🌷

Sanjalica čestitam 🥳
    Watson daa, svaki mjesec migrena… mpo gin mi je rekla da bi trebala uzimati neku hormonalnu terapiju, neke pilule, ali cijelo vrijeme, bez onog razdoblja placebo pilula i menge…obzirom da mi je to zbog menge 🤯 to sad naravno nije opcija.
    A neke tablete bas za migrenu mi uopce ne pomazu, a i ne smiju se piti kad se planira beba pa opet ništa, sve i da pomažu…

Mene isto muče migrene i to prvih par dana ciklusa. Prije je bilo svakako, nevezano za ciklus, ali zadnjih par godina su se "ustabilile". Do hitne još na sreću nisam stigla, ali došla sam do povraćanja. Imam tablete koje mi je prepisao neurolog, ali često niti one ne pomognu.

Ja jako rijetko povracam, ali kad povracam mi bude bolje...brze mi prode i brze dodem k sebi.
    Koje tablete imas? Meni je neurolog dao maxalt
    I takoder i meni je bilo prije svakako, a recimo zadnjih god dana bas pred vjesticu😩

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    19. Prosinac 2020. 13:47

Samoja6

sanjalica5

Cureee hvala svimaaa na cestitkama…nadam se da ce sve biti uredu…hvala vam punoo i zelim svimaaa koje cekaju svoj plusic daa im se pokaze…
    Ljubim vas sve ❤❤

💞 💕 💖 Baš mi je drago zbog tebe! Znala sam odmah čim si mi rekla simptome! Želim ti svu sreću! Presretna sam!

Hvalaa ti punooo ❤❤❤ nadam se da cete sve uskoro ugledati svoje plusice ❤❤🙏🙏

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• Mayiiica
    19. Prosinac 2020. 13:48

MrvicaH2000

Majica

ankica123ff

Majica

MrvicaH2000

Drage moje, pisala sam vec na dvije teme, ali ne znam sta da radim…imam pitanje i ne mogu si pomoci… ovako moja situacija,
    Prije dva tjedna sam isla kod ginekologa zbog simptoma trudnoce i kasnjenja menstruacije i trudna sam. Receno mi je da na ultrazvuku se vidi plod ali jako jako malo da je tek pocetak trudnoce, doktor mi je dao vitamine folne kiseline da pijem… jucer sam bila na drugoj kontroli i na ultrazvuku doktor ne moze naci bebu🙄… izvadio mi je krv danas ce mi javiti nalaze… ali meni nije jasno kako je prosli put vidio pocetak trudnoce i maleni plod a jucer ne moze pronaci bebu??? Zanima me je li to moguce u slucaju da je ovulacija bila kasnije ili sta? Jer je rekao a i sama sam citala da je bilo zena kojima se plod vidio sa 9+ tt… meni je rekao da nije siguran da li sam u 6 ili 7 tt
    Nista mi nije jasno… molim pomoc😪😪

Mene je pametna ginekologica slala na abortus jer se plod nije vidio sa 7 tj, a taj plod na jesen kreće u školu😍😍😍sve je moguce. Treba vjerovati🥰🥰 jos je mala trudnoca…

Draga Maja, nije to pametna ginekologica. Iz prakse znam da, ako se ne čuju otkucaji u 6 ili 7 tjednu da je to alarm za 

Koliko god skola da su zavrsili, nebitno, oni moraju znati da je biti ginekolog jedan ozbiljan posao, sve od njih zavisi kako i sta se dogada sa zenom… oni MORAJU sve prekontrolirati 

Potpisujem.Opekla sam se na vlastitoj koži sto puta pa sa razlogom pričam.😔 Imala sam i iskustvo sa mlađim sinom. On je sa svojih mj dana prestajao disati i doktorica nas nije uputila ni na vađenje krvi ni nista, samo je rekla da nek ne spavamo po noći. Da bi tu istu noć jedva dosli do bolnice i ustanovljena teska upala pluca. Jedva se izvukao. 🙁 I eto, taj stres i sve je imalo posljedice na mene.  Prvo mi je ustanovljeno da mi jedan jajnik ne radi. Sad rade oba dva i imam O ali iz neznam kojeg razloga nemogu zatrudnit

👶6 g
    👶2 g
    🙋‍♀️26 g
    🧔31 g

Bella🌟
    19. Prosinac 2020. 14:00

anci000 🔜🤰🏼

Sanjlice čestitam! ❤️
    Ja sam bas inače po prirodi osjetljiva jako 🤪🤪 želim podjelit ovo s vama, imala sam puno obaveza pa sam u jednom trnu skontala:misa-Ispovjed
    Spremim se odem u crkvu, sve napravim, počne misa kaže svećenik današnja misa je za sve mlade,za sve bračne zajednice koje imaju poteškoća pri osnivanju obitelji, svi znamo da im je to životni san… Žene meni se oci napunile suzama, odmah mi kroz glavu prošlo ovo je za moje forumasice, ovu molitvu posvećujem njima ❤️❤️
    Dotaknuo te onih koji imaju bas poteškoća pa su mi pale Watson, anabela i lindsay odmah na pamet, potrudila sam se svake se sjetit i na kraju krajeva sam izmolila za sve nas, sve nas koje se druskamo tu duze i sve vas nove 🥰🥰
    Danas se osjećam bas lijepo radi toga, svećenik je rekao ako vjeruješ da će biti, i hoće bit, Bog će dati samo treba biti strpljiv!

Nadam se da nisam nikoga uvrijedila jer je to malo vise religiozno, te se nadam da mi ne zamjerite na ovom postu al sam osjetila potrebu to podjelit s vama ❤️

❤❤❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

19. Prosinac 2020. 14:03

anci000 🔜🤰🏼

Sanjlice čestitam! ❤️
    Ja sam bas inače po prirodi osjetljiva jako 🤪🤪 želim podjelit ovo s vama, imala sam puno obaveza pa sam u jednom trnu skontala:misa-Ispovjed
    Spremim se odem u crkvu, sve napravim, počne misa kaže svećenik današnja misa je za sve mlade,za sve bračne zajednice koje imaju poteškoća pri osnivanju obitelji, svi znamo da im je to životni san… Žene meni se oci napunile suzama, odmah mi kroz glavu prošlo ovo je za moje forumasice, ovu molitvu posvećujem njima ❤️❤️
    Dotaknuo te onih koji imaju bas poteškoća pa su mi pale Watson, anabela i lindsay odmah na pamet, potrudila sam se svake se sjetit i na kraju krajeva sam izmolila za sve nas, sve nas koje se druskamo tu duze i sve vas nove 🥰🥰
    Danas se osjećam bas lijepo radi toga, svećenik je rekao ako vjeruješ da će biti, i hoće bit, Bog će dati samo treba biti strpljiv!

Nadam se da nisam nikoga uvrijedila jer je to malo vise religiozno, te se nadam da mi ne zamjerite na ovom postu al sam osjetila potrebu to podjelit s vama ❤️

❤❤🙏
    Mi svaku vecer molimo molitvu za zacece❤

Sarita_00
    19. Prosinac 2020. 14:06

lavanya 🌷

Sarita_00

lavanya 🌷

Sanjalica čestitam 🥳

Mene isto muče migrene i to prvih par dana ciklusa. Prije je bilo svakako, nevezano za ciklus, ali zadnjih par godina su se "ustabilile". Do hitne još na sreću nisam stigla, ali došla sam do povraćanja. Imam tablete koje mi je prepisao neurolog, ali često niti one ne pomognu.

Ja jako rijetko povracam, ali kad povracam mi bude bolje…brze mi prode i brze dodem k sebi.
    Koje tablete imas? Meni je neurolog dao maxalt
    I takoder i meni je bilo prije svakako, a recimo zadnjih god dana bas pred vjesticu😩

Imam Zomig. Ne sjećam se sad već kad sam ga zadnji puta popila. Dan još nekako izdržim, ali kad dođem doma sam gotova i jedina opcija je spavanje. 
    Za Zomig sam pitala ginekologinju na početku prve trudnoće i rekla je da ga mogu uzeti. Ne stalno, ali svako toliko mogu. Na samom početku sam imala 2 - 3 puta migrenu i nakon tog nijednom. Dok opet nije stigla vještica. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.