Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    19. Prosinac 2020. 15:57

Sanjalica,cestitam ❤
    Sanjarka,zao mi je...ali nemas ti brige,vice to kod tebe prije ili kasnije.
    Mi smo bili brzi s nalazima...
    Danas sve gotovo,sve uredno❤ Ponovila prolaktin,sad odlican..hormone stitne I antitjela...krva slika..I na te spolne bolesti...viruse..nekih puno pretraga..sve negativno...
    Sad cekamo drugi dan ciklusa da vidimo te antralce jesu se popravili🤷‍♀️ Danas sam pokupila jos nesto lh trakica,sad ni sami ne  znamo hocemo li okusat srecu s hopsom bar jos jednom oko O🤷‍♀️😊

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

anabelaaaa
    19. Prosinac 2020. 16:06

Traveller

anabelaaaa

Sanjalica,cestitam ❤Sanjarka,zao mi je…ali nemas ti brige,vice to kod tebe prije ili kasnije.
    Mi smo bili brzi s nalazima…
    Danas sve gotovo,sve uredno❤ Ponovila prolaktin,sad odlican..hormone stitne I antitjela…krva slika..I na te spolne bolesti…viruse..nekih puno pretraga..sve negativno…
    Sad cekamo drugi dan ciklusa da vidimo te antralce jesu se popravili🤷‍♀️ Danas sam pokupila jos nesto lh trakica,sad ni sami ne znamo hocemo li okusat srecu s hopsom bar jos jednom oko O🤷‍♀️😊

Sretno, odlično za nalaze. Ma nek iz prve upali 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉😍😍

Stormy gle pikcinuhttps://ibb.co/R41SYNG

Hvala ❤Pikcina samo taki,navalii 😁😁

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

Samoja6
    19. Prosinac 2020. 16:35

Ja sam evo maloprije opet primijetila nekakvu sluz pomiješana sa malo krvi...?! Ništa mi više nije jasno... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Samoja6
    19. Prosinac 2020. 16:57

Traveller

Samoja6

Ja sam evo maloprije opet primijetila nekakvu sluz pomiješana sa malo krvi…?! Ništa mi više nije jasno…

Koji si dan ciklusa

Malo je teško to sad procijeniti nakon spontanog... Još nisam dobila prvu menstruaciju... A prošlo je nekih 20 dana od prestanka krvarenja... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

anabelaaaa
    19. Prosinac 2020. 17:15

Traveller

anabelaaaa

Traveller

anabelaaaa

Sanjalica,cestitam ❤Sanjarka,zao mi je…ali nemas ti brige,vice to kod tebe prije ili kasnije.
    Mi smo bili brzi s nalazima…
    Danas sve gotovo,sve uredno❤ Ponovila prolaktin,sad odlican..hormone stitne I antitjela…krva slika..I na te spolne bolesti…viruse..nekih puno pretraga..sve negativno…
    Sad cekamo drugi dan ciklusa da vidimo te antralce jesu se popravili🤷‍♀️ Danas sam pokupila jos nesto lh trakica,sad ni sami ne znamo hocemo li okusat srecu s hopsom bar jos jednom oko O🤷‍♀️😊

Sretno, odlično za nalaze. Ma nek iz prve upali 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉😍😍

Stormy gle pikcinuhttps://ibb.co/R41SYNG

Hvala ❤Pikcina samo taki,navalii 😁😁

Ma pukao je već folikul ima i dva sata. Jutros hopsali. Ali nikad nisam još ulovila ovako jak pik. 🍀

Ovaj je bas pravi pik,vidi I sutra hoce li svjetliti...

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

Samoja6
    19. Prosinac 2020. 17:19

Traveller

Samoja6

Traveller

Samoja6

Ja sam evo maloprije opet primijetila nekakvu sluz pomiješana sa malo krvi…?! Ništa mi više nije jasno…

Koji si dan ciklusa

Malo je teško to sad procijeniti nakon spontanog… Još nisam dobila prvu menstruaciju… A prošlo je nekih 20 dana od prestanka krvarenja…

Tako sam i ja imala nakon spontanog. Gin se isto cudio jer je krvarenje odavno prošlo. Rekao je da može biti nakon odnosa tako malo sukrvice. Ali se taj dan nisam seksala. Pa me poslao vaditi I betu radi moguće move trudnoce jer mi je kinez bacio lažnu sjenu ali beta je bila 0 tako da pojma ni on nije imao zašto mi se to desilo.

Osjećam se baš nekako "mokro", eto... 🙈🙈
    A nekako se ne nadam već novoj trudnoći, naravno da želim, ali sve mi to zvuči nemoguće... Mada nije nemoguće, svakako... Jeli ovulacija, implantacija ili ću dobiti? 🤣😂 Za ovulaciju sam 90% sigurna da je bila prije par dana, više ni neznam točno... Baš sam imala taj osjećaj u jajnicima, želja za seksom, sve što ide uz to... A sad, postoji i tih 10% za koje nisam sigurna! 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

zg123
    19. Prosinac 2020. 17:23

Bok svima,
    Idući tjedan idem privatno na propuhivanje jajovoda. Jel netko od vas cura bio i može li mi dati neki savjet- popiti što prije i kakvo im je iskustvo bilo? Čitala sam jučer postove stare 10 godina i baš sam se jako uplašila. Hvalaa :)

Poppyy
    19. Prosinac 2020. 18:16

Traveller baas pikcina i pol🤩 sretno! 
    Samoja hm, probaj si pratiti simptome narednih dana, ako ti je nesto sumnjivo probaj piskiti, nemas sto izgubit🤷🏻‍♀️ Jesi zvala gin? 
    Nes koje jos simptome imas? Znas da nista nije gotovo dok ne dode M... 
    Kod mene su bradavice maaalo bolne tek kad ih taknem (bilo je to i vise, ali je prestalo 🙄), ali generalno se osjecam kao da se nista ne desava Ovako mi nije nikad bilo, nadam se da se sutra nece pojaviti 🤞🤞 + imam mlijecno bijeli iscjedak🧐

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

Samoja6
    19. Prosinac 2020. 18:20

Poppyy

Travellerbaas pikcina i pol🤩 sretno!
    Samojahm, probaj si pratiti simptome narednih dana, ako ti je nesto sumnjivo probaj piskiti, nemas sto izgubit🤷🏻‍♀️ Jesi zvala gin?
    Neskoje jos simptome imas? Znas da nista nije gotovo dok ne dode M…
    Kod mene su bradavice maaalo bolne tek kad ih taknem (bilo je to i vise, ali je prestalo 🙄), ali generalno se osjecam kao da se nista ne desava Ovako mi nije nikad bilo, nadam se da se sutra nece pojaviti 🤞🤞 + imam mlijecno bijeli iscjedak🧐

Nisam je zvala, tek prije koji sat sam to primjetila na papiru nakon piškenja... 🙈🙈
    Čudno mi je samo zato što inače kad trebam dobiti, par dana prije sam već napuhana kao da ću eksplodirati! Tko zna, možda se nakon spontanog i to promijenilo! Iskreno strah me i napraviti test, a i ne vjerujem... I prvi put kad sam poželjela trebalo nam je godinu dana do ➕, pa na kraju evo kako završi... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Bella🌟
    19. Prosinac 2020. 19:22

Traveller pikcina i pol👌👌👌
    Anabela odlično za nalaze, bas mi je drago🤗❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.