Traveller i ja ovuliram ovaj mjesec iz desnoga ahahhahahhahahha umirem 😂
Mi smo sinoc betonirali pa sada odmaramo 🙈
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sanjalice, cestitaaaaam!!! 🥰
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sanjalice ma tooo je to! Čestitam 😍😍😍
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
I da se osvrenem na raspravicu
..naravno da je foliko najbolji jer trakice ne pokazuju kolika je debljina endometrija, velicina folikula, jajne stanice..
Ali isti toliko sam svjesna trenutne epidemioloske situacije, svjesna sam da se meni neda preselit kod gin niti bi me ona htjela toliko tamo.
Moja gin je pogledala moje nalaze i rekla mi da me nebi uopce slala na mpo, bez obzira koliko dugo pokusavamo,toliko o best effortu.
Cinjenica je da nazalost prave gin u Hrv mozes nabrojati na prste jedne ruke, a to samo ako si Ella Dvornik ili Jelena Babic. Tuzno no tako je.
Mi smo same svoje ginekologinje, citamo knjige,savjetujemo se, proucavamo.
Neka nas i nasih LH trakica, uspjeti cemo kad tad 💪
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Drage cure ❤️
Baš sam jako puno u zaostatku, pročitat ću sve sad za vikend. Ludilo je na poslu, radim po 12h dnevno, pa se nisam stigla ni osvrnuti. Žao mi je zbog minusića i svih koje su dobile M. :(
Ja ovaj mjesec odlučila pratiti tempicu, danas mi je 6 DC, M polako privodi kraju. O očekujem oko Nove godine, već sam pisala - i ja sam točno 1.1. začeta, možda i moja beba bude. Ovaj mjesec planiram samo tempicu mjeriti, neću piškiti trakice jer O osjetim poprilično. Boli me jako trbuh tad, samo ću ovaj mjesec temperaturom skužiti jel me počinje boliti prije O ili poslije O - čitala sam da je svaka žena drugačija i da ta bol zna doći u različitim fazama O.
Ono što sam baš jako sretna - konačno sam u svom 15-godišnjem stažu imanja M skužila kako mi ciklus funcionira. Nakon O boli, brojim 16 dana i evo M. Do sad nikad nisam znala hoću li dobiti 30. ili 38. dan ciklusa. Tako da je lutealna faza nešto divno što konačno mogu i znam pratiti. :)
Hvalaa cureee drageee na svemuu…sad cekam ponedjeljak pa da vidimo dalje..
Svim curama koje cekaju plusiceee sretnoo ❤❤❤
Cestitaaam 💕💕💕
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
I još jedna urnebesna stvar - cijeli život osjećam ovulacijsku bol.
I kako zadnjih godina ne pazimo, a od 7. mjeseca baš radimo na djetetu - uvijek smo izbjegavali hopasanje u tom periodu jer mene boli znači, zadnja 2 mjeseca sam skužila da ja tad zapravo ovuliram!
Jutro svima, kuham kavu ☕☕☕☕
Pinki, Lindsay, Poppyy, Nes, Gumbica…. Da cujemo malo simptomcice 😁🤞🏻🤞🏻
Zao mi je zbog vjestice, bas sam i ja imala osjecaj da je to to kod tebe 😏 Kako sam u cet imala rozo u tragovima na papiru stavila sam ulozak da vidim hoce li m doci i jos uvijek je nema, ulozak je prazan a evo vec 2 dana mi tu i tamo malo rozo malo svijetlo crveno i evo danas svijetlo smede prilikom brisanja al ne svakog. Bas se poigrava samnom jer malo se ponadam da se primilo, pa kad vidim na papiru kazem si ma nista od t dolazi vjestica 🤷♀️ Ne zelim se prerano nadat pa da dode, u prvoj t mi je isto tak bilo kad sam mislila dosla je a bila je implantacija. Hjoj ja napisla cijelo pismo skoro haha al kad vama mogu rec sto mi je na dusi, dodete mi ko terapija 😊
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
Krenuli po gumbica br2 11/20
11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
I da se osvrenem na raspravicu
..naravno da je foliko najbolji jer trakice ne pokazuju kolika je debljina endometrija, velicina folikula, jajne stanice..
Ali isti toliko sam svjesna trenutne epidemioloske situacije, svjesna sam da se meni neda preselit kod gin niti bi me ona htjela toliko tamo.
Moja gin je pogledala moje nalaze i rekla mi da me nebi uopce slala na mpo, bez obzira koliko dugo pokusavamo,toliko o best effortu.
Cinjenica je da nazalost prave gin u Hrv mozes nabrojati na prste jedne ruke, a to samo ako si Ella Dvornik ili Jelena Babic. Tuzno no tako je.
Mi smo same svoje ginekologinje, citamo knjige,savjetujemo se, proucavamo.
Neka nas i nasih LH trakica, uspjeti cemo kad tad 💪
👌
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Hvalaa cureee drageee na svemuu…sad cekam ponedjeljak pa da vidimo dalje..
Svim curama koje cekaju plusiceee sretnoo ❤❤❤
I ja se pridruzujem cestitkama i vjerujem da je to sigurno t 😊🎊🤞🏻
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
Krenuli po gumbica br2 11/20
11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
Sortiraj odgovore
Najstariji