Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LazyO
    19. Prosinac 2020. 15:02

Mene je tak trtica sutra napraviti test..imam clear blue digitalac, al možda je ipak rano 4 dana ranije. 
    Strah me i plusa možda još više od minusa (kako Sanjarka kaže). Ahhh. Baš nervoza. A i sutra je 10 dana od ovulacije. I dalje nemam nikakvih simtoma osim što me zna boliti/zatezati dolje na lijevoj strani, i što sam od prekjučer nenormalno umorna. Spavam ujutro duže nego inače i i dalje mi nije dosta 😅
    Ja ne mjerim bazalnu pa vam ne znam reći, ak ne uspije ovaj mjesec onda krenem mjeriti od sljedećeg ciklusa.

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

LazyO
    19. Prosinac 2020. 15:11

Sorgi

Ni ja ne mjerim bazalnu, alii kad gledam sve ovdje na forumu toliko je zabavno da mislim da cu i ja od iduceg ciklusa 😂😂

Ma samo bih se dodatno iznervirala čini mi se 😂
    Bit će ovaj dobitni ciklus pa nećemo ni morati!

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    19. Prosinac 2020. 15:21

Samo vjera da ce biti i biti ce....mi smo pokusavali skoro godinu, i eto na kraju godine se uhvatilo....ali sam vjerovala da ce biti iii odma poslije odnosa sam muzu rekla da sam trudna i osjetila sam to i eto ga..plusic se pokazao...

Molim za sve vas koje sutra piskite da bude jos plusica...❤❤❤ drziim vam svima figeee i saljeeem punoo snageee ❤❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Mia333
    19. Prosinac 2020. 15:23

Drage cure napokon sam up to date 😜
    Watson tako mi je drago da ti se sve poklopilo! Cestitam ti na novom poslu i zelim puno uspjeha i zadovoljstva!! 😊
    Sanjalica cestitam ti od ❤ i da bude uredna i skolska! Uzivaj u ovom prekrasnom Bozicu! Predivan dar!!! 🤗
    Anci000 to je tako lijepo od tebe!! ❤❤❤ hvala ti na tome i saljem veeeliki 🤗
    Svim curama koje uskoro piske drzim 🤞🤞🤞 najjace sto mogu!! U mislima sam s vama! 😊

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Mia333
    19. Prosinac 2020. 15:27

SAYURI

Evo naseg novog clana porodice..

https://ibb.co/P4gnQs0

Sayuri preeesladak je! 😍 Sigurna sam da ce vam olaksati i uljepsati dane! 😊

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Sarita_00
    19. Prosinac 2020. 15:29

Sorgi

Ni ja ne mjerim bazalnu, alii kad gledam sve ovdje na forumu toliko je zabavno da mislim da cu i ja od iduceg ciklusa 😂😂

O ovome sam i ja razmišljala 😂😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Poppyy
    19. Prosinac 2020. 15:36

Ja sam sad pocela razmisljati da ako ne procurim piskim tek na Badnjak pa da se ne izlajem dragom prije Bozica 😅 Ne znam koliko ce ova ideja izdrzati, vidit cemo, a mozda i procurim sutra ☹️

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

Poppyy
    19. Prosinac 2020. 15:37

Cure kako da mi u potpisu bude ovaj Lillypie banner, a ne samo link?😂

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

Lindsay
    19. Prosinac 2020. 15:38

anci000 🔜🤰🏼

Sanjlice čestitam! ❤️
    Ja sam bas inače po prirodi osjetljiva jako 🤪🤪 želim podjelit ovo s vama, imala sam puno obaveza pa sam u jednom trnu skontala:misa-Ispovjed
    Spremim se odem u crkvu, sve napravim, počne misa kaže svećenik današnja misa je za sve mlade,za sve bračne zajednice koje imaju poteškoća pri osnivanju obitelji, svi znamo da im je to životni san… Žene meni se oci napunile suzama, odmah mi kroz glavu prošlo ovo je za moje forumasice, ovu molitvu posvećujem njima ❤️❤️
    Dotaknuo te onih koji imaju bas poteškoća pa su mi pale Watson, anabela i lindsay odmah na pamet, potrudila sam se svake se sjetit i na kraju krajeva sam izmolila za sve nas, sve nas koje se druskamo tu duze i sve vas nove 🥰🥰
    Danas se osjećam bas lijepo radi toga, svećenik je rekao ako vjeruješ da će biti, i hoće bit, Bog će dati samo treba biti strpljiv!

Nadam se da nisam nikoga uvrijedila jer je to malo vise religiozno, te se nadam da mi ne zamjerite na ovom postu al sam osjetila potrebu to podjelit s vama ❤️

Hvala ancioo ❤🧡💜

• Mayiiica
    19. Prosinac 2020. 15:40

Jel mi može koja napisat kak se mjeri bazalna? 😅To jos nisam probala al bas me zanima 🙉😂

👶6 g
    👶2 g
    🙋‍♀️26 g
    🧔31 g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.