Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Poppyy
    18. Prosinac 2020. 12:31

Watson cestitam❣️ bas ti se lijepo poklopilo

Clio ajmeee 😭😍 tako mi je drago da je sve u redu i jedva cekam kada cemo sve moci podijeliti takvo iskustvo❤️

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

LazyO
    18. Prosinac 2020. 12:46

Clio35

Drage moje evo da vam se javim. Nakon preboljele Korone dočekala jutros pregled napokon!! Sve je savršeno. Veliki smo 7 cm, srce kuca ko veliko, maše rukicama i nogicama već i gin. nije sigurna ali joj se ćini da je dečko 🤩🥰🤩🥰. Ja sam u šoku kd sreće i uzbuđenja. Po ZM sam 13+ 6 tt, ali zbog kasne ovulacije gin. računa 13tt.eto htjela sam vam se samo javiti.
    Svim curama želim puno sreće i da dočekate svoj plusić i vidite ovo malo čudo koje toliko radosti daje.
    💓💓💓

Predivno, čestitam! Ne mogu ni zamisliti koja sreća i olakšanje..nek ti je sretna i laka trudnoća i zdrav i velik mališa 🤗

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Mokosh
    18. Prosinac 2020. 12:46

Clio35

Drage moje evo da vam se javim. Nakon preboljele Korone dočekala jutros pregled napokon!! Sve je savršeno. Veliki smo 7 cm, srce kuca ko veliko, maše rukicama i nogicama već i gin. nije sigurna ali joj se ćini da je dečko 🤩🥰🤩🥰. Ja sam u šoku kd sreće i uzbuđenja. Po ZM sam 13+ 6 tt, ali zbog kasne ovulacije gin. računa 13tt.eto htjela sam vam se samo javiti.
    Svim curama želim puno sreće i da dočekate svoj plusić i vidite ovo malo čudo koje toliko radosti daje.
    💓💓💓

Divno! Uzivaj 🥰❤

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Monstera
    18. Prosinac 2020. 13:06

Clio35

💓💓💓

Prekrasne vijesti ❤️ 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Lindsay
    18. Prosinac 2020. 13:10

Stormy

Draga watsonica i anabela drago mi je sta ovo citam, zelim vam svu srecu svijeta ❤🍀🤞
    Lindsay takoder i tebi na tvom planu sretno 🥰
    Mia žao mi je zbog vještice pujpuj!
    Dosta je novih cura, dobrodošle 😊
    Marty kako je kod tebe? Btw ja necu piskat sljedecu nedjelju jer imam neredovite cikluse i sve mi je zbrčkano, pa cu ipak pricekati vješticu…
    Bella kako si ti? Lisa? Lovely? Maša? Freya?
    Traveller jesi piškala opet? Mislim da si ti jaako blizu pika vec…daj stavi koju sliku osusenih 😉
    Ja sam koma zbog ove odluke o zabrani kretanja, sto znaci da necu vidjeti svoje…uff 😥

Hvala Stormy <3

Lindsay
    18. Prosinac 2020. 13:11

Clio toooo !!!! <3

Lindsay
    18. Prosinac 2020. 13:13

Anchy , Sunny ima li novosti? Kako ste?

Lindsay
    18. Prosinac 2020. 13:14

Andjela ti ces me cuti kada se jednom javis !!!! 

Lara19
    18. Prosinac 2020. 13:18

Ajmo cure pluseve na stol, svaki dan vas citam, s nadom da ce bar jedna imati + mozda je ovo samo zatisje pred buru. Sad kad iza blagdana krenu padati plusevi 

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

freya_444
    18. Prosinac 2020. 13:27

Clio35

💓💓💓

Clio aJME baš lijepooo , drago mi je da je sve u redu i da lijepo bebica raste 
    Stormy, ja nemam ništa još za prijaviti, 8dc sam i lagano se pripremam s trakicama i svime, ovulacija bi mi trebala biti za Badnjak, tako da ćemo si lijepo MM i ja malo spiti i opustiti se i hopa cupa možda se uhvati  ponijet će nas ovo blagdansko raspoloženje i to što smo na g.o. laganini :D
    Kako si ti, vidim tempica ti se lijepo podignula :)
    Watson, baš mi je dragoooo 

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.