Di je ta priča o Sanjarkinoj mami? Vidim da se drugi put spominje, baš me zanima 🙂
Jutro cure
Ja sam planirala test danas ali procurila sam sinoc. Toliko me zasarafilo par minuta nakon sto sam legla u krevet da nije bilo dileme 😣 Tuzna sam ali s obziom na samoizolaciju i kasalj zadnjih par dana, mozda je bolje ovako. Drzi me od nekidan nekakvo ravnodusno raspolozenje pa mi se ovo samo dolilo na to...
Drzim fige svima sutra i u pon 🤞
👩 29, 👱♂️ 33
2018. 👦
👶 #2 od 8/2020.
Di je ta priča o Sanjarkinoj mami? Vidim da se drugi put spominje, baš me zanima 🙂
Ma ukratko
Nakon dvije uredne t, u 9mj. trudnoce rađa mrtvorođenče.
Cca 3tj prije termina nije malenu osjetila cijeli dan, ide na pregled gdje joj govore da je dijete mrtvo i da sutra dođe rodit u rodilište.
2 godine nakon ponovno je trudna. Nakon sto joj utvrde blizanacku trudnocu zahvaljuje se Bogu jer joj vraca duplo za izgubljenu bebu.
Trudove dobiva u 7mj trudnoce, rađa sina i kcer koji su dobrim djelom zbog doktora zivili 1 dan i umiru.
Nakon svega toga uza sve molbe mog oca da vise ne pokušavaju, unatoc prijedlozima doktora da vise ne pokusava. Ona ne zeli odustat i govori da nece pronac mir dok ne rodi. 2 godine nakon iz savrsene trudnoce dolazi savrsena curica, moja sisterica 😍
Poanta: mi žene smo čudo! Nikad nemojte odustat cure nikad, sve ima svoje zasto i u svoje vrijeme, koliko god bio trnovit put
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro drage moje! Citam vas svako jutro jer jedino tad i stignem.
Cure koje nisu ugledale svoj plusić žao mi je😔. Ali znate kako nam govore, novi ciklus, nova šansa, 🤞🤞🤞.
Ivek, Emi, Lovely, evo nakon godinu dana od spontanog koji je bio u 8tt (srčeko se nije čulo), evo ssm ponovno trudna 🙂🙂. Imala sam i ja kiretažu itd… I sad naravno postoji ogroman strah ali kao što je rekla moja gin. nova trudnoća, nova prića… Onu ostavi iza sebe i samo pusti da tijelo radi svoje jer nsše tijelo osjeti svaki stres. Zato sto iz vlastitog iskustva govorim da nije lako ali kad bi svi živjeli u konstantnom strahu onda nikad nebi ništa napravili(ako me razumjete). Pročitajte Sanjarkinu priću njene mame i to će vsm dati snage. Mislim da sam dobro zapamtila da je to bila Sanjarka, ispravite me ako sam pogriješila.
Što se tiće mene, evo me jutros kad sam htjela spavati u 6 probudi tolika glad da mi je muka bila i morala sam se dignuti jesti😂😂. Evo sam upravo smazala 4 kriške kruha tostiranog sa maslacom i marmeladom😄😄.
Od simptoma eto to ako je to simptom i teške grudi koje su narasle za broj i bole na dodir samo.
Oprostite na dugom postu!
Sve vas pratim jer mi je ova tema najdraža od svih. Vi ste moje cure ♥️♥️♥️
Jutro
Drago mi je sto si uspjela i sad samo uzivaj i jede ☺️☺️☺️😂💕❤️
Nadam se da cemo i nas 3 u pon vidjet + i tu srecu 😍😍
Sinoc me je pocelo boljeti lijevi jajnik bas jako i stomak, skroz navecer me je probudila bol sa strane stomaka i grudi Jos vise nego jucer stvarno vise ne znam sta da mislim toliko nekog novih stvari nego inace a test - kao kuca 🤯🤯🤯🤯🤯
👩23
👨24
Jutro trudilice moje ❤️
Hvala sta me se sjetite divne ste 😘😘 ja sam dobro evo uzurbano malo sto mi uzasno paše jer onda ne mislim na ruzne stvari :P iskreno jucer me ulovila bas onako neka depra ja ful volim pobjec negdje i sad taj 10 i 11 mjesec inace uvijek putujemo a sad nemozemo nigdje imamo vili za turiste koja je ove sezone cvijetala i bas smo dobro zaradili i bas sam rekla muzu na kraj ove sezone cemo si priustit neko daleko putovanje . Pa ta glupa korona sve sjebala 🙈 ali dobro mozda pobjegnemo negdje za vikend. Muz u nedelju ima rodendan 🎉🎉🎉🎉🎉
Ugl menga skoro pa gotova , cekam pon da idem dat urin i cekam da vidim dal ce mi opet dat doktor antibiotik i srijedu idem privatno ginekologu 🤞🤞🤞🤞
Kako ste mi vi ???
Ja uskoro slavim 24 i od kad sam bila mlada sam govorila da nezelim djecu prije 24 i eto ti sad 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro cure
Ja sam planirala test danas ali procurila sam sinoc. Toliko me zasarafilo par minuta nakon sto sam legla u krevet da nije bilo dileme 😣 Tuzna sam ali s obziom na samoizolaciju i kasalj zadnjih par dana, mozda je bolje ovako. Drzi me od nekidan nekakvo ravnodusno raspolozenje pa mi se ovo samo dolilo na to…
Drzim fige svima sutra i u pon 🤞
Zao mi je, Al idemo dalje 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutroo.Evo mi zavrsili s nalazima...Iza podne rezultati.Tako me puca neka trema🙄U ovom labaratoriju dr radi progesteron od 9-12 dana.Tako mi je I dr na zadnjoj kontroli rekao.A vidim svugdje pise da se radi 21 dan. Sad ni sama ne znam kad cu.Sad ima li to veze sa kracim ciklusima.Ja se opet ravnam po temp.jer on pokazuje pivisenje.Par ciklusa sam upratila mali skok bas na taj dan I odmah sutra dan pad I onda par dana je niza temp kad I uslijedi menga.Mozda je ipak kasni tad raditi..Sta mislite,sanjkarka, neko ko se razumije I malo vise se informisao?
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Anabela, ako šta pomaže, maloprije sam čitala da bazalna obično pada 25.dana ciklusa ako nije došlo do oplodnje.
Znam to , ostaje povisena a time I progesteron je u dominaciji.Malo mi nejasno to zasto se radi u rqzlicitim djelovima ciklusa.Mislim da je taj nalaz jako bitan I tako da ne bi trebalo biti odstupanja u njegovom mjerenju
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
dobro jutro😊😊
zao mi je zbog svih koje nisu uspjele ovaj ciklus, neka iduci bude dobitan❤
ja trebam danas dobit pa ak ne dobijem sutra ujutro radim test 😘
Jutro cure,
Vikend napokon
Ja danas trebam dobit, sve me boli tako da ocekujem je svaki tren. Test nisam radila jer nisam stigla kupit jucer a niti jutros.
Danas idem po bebu i drugaricu iz bolnice, mene je odabrala da s novim tatom odem po njih 😊
Ne znam dal ima smisla da test radim poslije podne ili sutra ujutro ako vjestica ne dodje do tad?
Ugodan vikend zelim
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sortiraj odgovore
Najstariji