Anabela,moze se progesteron vaditi i u folikularnoj fazi ciklusa. Ako ostaje povišen i u prvoj fazi ciklusa ukazuje na neucinkovito propadanje zutog tijela u lutealnoj fazi, najcesce zbog toga sto se lutealna faza skrati s godinama. A ako je progesteron visok u ranoj folikularnoj fazi, ne pogoduje razvoju folikula. Ako je visok u kasnoj folikularnoj fazi onda utjece na endometrij koji se “ponasa” kao da je vec doslo do ovulacije i ostatak ciklusa je korak ispred jajne stanice i embrija kasnije i otezava mu implantaciju.
Hvala to,to znaci da se moze vadit u svakom periodu,ako ne bude nesto potaman vidjece se.Postoje njegove referentne vrijednosti u oba djela ciklusa.Ja cu uzeti period ipak nakon ovulacije.,pa cemo vidjeti..Javim rezultate od danas .
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
I ja sam na ovom forumu puno naucila, i shvatila - ne treba cekati- uzeti stvar u svoje ruke i sto pre do cilja❤️. Nego, da li vi hopsate na 3,4,5 dan ciklusa….. ja da….mislim da ne moze da skodi, a meni traje 4 dana M.
Ja hopsam kad god nas volja a uhvatimo vremena
M nam ne smeta 😁
Joj Mirjam divno 😍😍😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Curke. Danas pun mjesec pa ajmo napast nase muzeve/decke. U dobrom smislu hihihi. Kazu pun mjesec kad posadis ili posijes sve se prima 😂😜evo ja upravo piskila lh trakicu ni sjena od ovulacije znaci nit pun mjesec mi nepomogne. al ima jos vremena do ovulacije pa sam pozitivna . A dragi pije svako jutro maca prah, toliko sam mu utulila u glavu da je to dobro i zdravo da jadan se uvjerio u to pa me pita da mu zmiksam sa bananom hahahahhaha grozna sam. A usput imam i jedno pitanje, jer ovo mi se nikad jos nije desilo znaci prosla mi menga vec dobrih 4/5 dana i jutros vidim ja sluz zuta rastezljiva i sa kao roskasto krvi unutra ali bas malo al se vidi da nije cista sluz. Eh sad jel to slucajno ostalo od menge tragovi stomije jako cudno jer sam skroz cista vec 5 dana 🙄🙄🙄. A odnos smo imali prije 2 dana tako da nemoze bit to. A sad ic na bilokakav ultrazvuk ce me poslat u pm doktorica.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Curke. Danas pun mjesec pa ajmo napast nase muzeve/decke. U dobrom smislu hihihi. Kazu pun mjesec kad posadis ili posijes sve se prima 😂😜evo ja upravo piskila lh trakicu ni sjena od ovulacije znaci nit pun mjesec mi nepomogne. al ima jos vremena do ovulacije pa sam pozitivna . A dragi pije svako jutro maca prah, toliko sam mu utulila u glavu da je to dobro i zdravo da jadan se uvjerio u to pa me pita da mu zmiksam sa bananom hahahahhaha grozna sam. A usput imam i jedno pitanje, jer ovo mi se nikad jos nije desilo znaci prosla mi menga vec dobrih 4/5 dana i jutros vidim ja sluz zuta rastezljiva i sa kao roskasto krvi unutra ali bas malo al se vidi da nije cista sluz. Eh sad jel to slucajno ostalo od menge tragovi stomije jako cudno jer sam skroz cista vec 5 dana 🙄🙄🙄. A odnos smo imali prije 2 dana tako da nemoze bit to. A sad ic na bilokakav ultrazvuk ce me poslat u pm doktorica.
😄 Meni sve upucuje na to da mi je danas ovulacija...eto mozda razbijem ili potvrdim mit 😅😅😅 javim vam sutra je li bila i ako da, kad (ne)ocekujem...😅
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
E da, sto se tice ovulacije, mjerenjem bazalne sam primijetila da mi dolazi takodjer u ciklusima...13. pa 15. pa 17. DC i onda iznova 13., 15., 17. itd...
Sanjarka, anabelaaa i ostale koje mjerite duze, jeste vi primijetilo slocno?
pokusavamo od 11/2018
E da, sto se tice ovulacije, mjerenjem bazalne sam primijetila da mi dolazi takodjer u ciklusima…13. pa 15. pa 17. DC i onda iznova 13., 15., 17. itd…
*primijetile slicno
pokusavamo od 11/2018
Ajme koliko je super citati sve vase poruke,ja sam presretna sto vas imam ♥ Poludjela bih od razmisljanja di,sta i kako jer doista nam je okolina zatvorena po tom pitanju...
Andela mila ti samo po kavama hodas,salim se! Samo daj ! Tako cu i ja, i kolica i bebu i psa i sve cu voditi sa sobom na kavu 😂
Traveller jel nekoga od tvojih tko je imao Covid boljela guzica ? Jaoooo znam da zvuci smijesno ali zdjelica me danas "trga"..ne mogu sjesti na guzu, od kada sam se probudila.
I evo bacila se ja na ciscenje jer mi neda sjediti...
Kaos
Kod mene je lijepo vrijeme i tako sunce mami van , uzivajte i za mene sve vi koje mozete ♥🙏
Navijam za plusice ! Drzim palceve cure 👆
Clio,ljubim te, ipak smo mi tvoje cure 🙌
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ima li koja od vas macu? Jel se bojite toxoplazmoze? Ja hranim jednu ulicnu macu i bilo me strah pomaziti ju dok sam mislila da sam trudna, a tako sam zeljela...
E da, sto se tice ovulacije, mjerenjem bazalne sam primijetila da mi dolazi takodjer u ciklusima…13. pa 15. pa 17. DC i onda iznova 13., 15., 17. itd…
U mene nema takvog redosljeda
Desni jajnik mi ovulira ranije a lijevi kasnije
Tako da mi O šetaju od 11 do 17dc
Prije 2mj o je bila na 12dc, prosli mjesec 15dc, ovaj 12dc opet , sad cemo vidit nadolazeću kada ce biti
Ali s obzirom da mi ciklusi traju 25-31dan, a lutealna je 14 dana tako sam utvrdila i tocno kad ce mi o, odnosno u kojem prirodu ali nazalost ne znam taj mjesec koji ce dan, osim ako redovno ovularaju svaki mjesec drugi jajnik sad je ocekujem npr nesto kasnije jer je na redu lijevi jajnik
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Meni ide 11,pa 13,pa opet 11 I sve tako u krug koliko sam upratila.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji