Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    30. Listopad 2020. 21:19

Sretno drage koje radite testiće uskoro, želim vam + od srca❤ žao mi je za sve gubitke što ste prošle,  ali mi smo snažne žene i možemo izdržati sve to i ići dalje 💛
    Mokosh draga bas mi je zao😣 i žao mi je što se tako osjećaš i vjerujem da ti je teško. Drzi se, presloži si sve i idemo dalje💪❤
    Ancioo ma savladati ćeš ti to😁 javi kako će proći prvo mjerenje😊😊

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Amy_94
    30. Listopad 2020. 21:20

Monstera

Amy_94

Pitanjeeee..
    Ovako 11. Dan u ciklusu me probadao desni jajnik.. (ako se sjecate) Danas mi je 14 dan i sad mi je uz sluz izaslo malo krvi crvene boje?
    Nikad mi se to nije desilo jel sta opasno?
    Amy_94, meni ovulaciju skoro svaki mjesec prati i krv, nekad više a nekad manje, ali svaki ginekolog kod kojeg sam bila je rekao da je to ok, tako da imati malo krvi uz ovulaciju je sasvim u redu 😁

Nadam se. Al sam se zabrinula jer meni nikad tako nije bilo za O... Cak mi se ni ne hopsa. A mozda bi bas trebala danas 

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

• Amy_94
    30. Listopad 2020. 21:25

Evo slika kome se ne gadi.. Sad je tamnije 😏https://ibb.co/bPbdSxY

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

• Ivek1
    30. Listopad 2020. 21:29

Emmi

Ivek1

Drage moje ženice, koliko nas ima za piškenje u ponedjeljak? Ja sam baš nervozna, dani su baš dugi. Da li se neka od vas susretala sa ogromnom dozom straha od prve neuspjele trudnoće, da li to može ugroziti sljedeću trudnoću do te mjere da bude opet gubitak. Dan kad sam od svoje ginekologije saznala da moram na kiretažu, iako je ona to tako lijepo i ohrabrujuće saooštila, bila sam u šoku. Odmah po izlasku iz njene ordinacije, uputila sam se svojoj sestri koja je laborant. Ona me je nagovorila da taj isti dan odem i kod drugih gin da potvrdi, jer ono kao možda je greška. Privatno je radio, ušla sam uplakana i kao polusvjesna….sva isprepadana…ali opet u nadi da će možda reći, ipak je sve ok. Objasnila zbog čega sam došla, kad je potvrdio, doslovno je rekao"što plačeš, nema potrebe za tim, to je ono kad vi poletite da svima saopštite da ste trudni, pa se zato sad tako razočarate. A ja sam inače tip koji ima vrlo malo samopouzdanja u sebe. I baš kad sam saznala za trudnoću, samo je muž znao i moje sestre. Nekako mislim da je to najbolje saopštiti zakza ostale kadbkad 3 mjesec. Pored toga, kiretažu mi je objasnio na najgori mogući način….na kraju, obavila sam je u privatnoj bolnici, svi su bili divni i fizički nije bila apsolutno ni malo bolna koliko psihički.
    Svima koje su objavile pozitivne rezultate želim mnogo sreće i da uživaju u trudnoći, a koje su imale negativne, mnogo podrške….budite mi i dalje tako jake, istrajne i hrabre. Vjerujte mi, svaki vaš plusić mene baš obraduje i da još više nade. ❤️❤️❤️

Draga ja sam u 7 mj imala rano pobacaj ali nije ni blizu kao tvoj kod mene je to bilo rano skorz 2-3 tjedna odmah posle testa nakon 1 tjedan sam dobila krvarenje i sad sam morala cekati do ovog mjeseca ovo je prvi mjesec posle spontanog sto pokusavamo ponovo i moja dr mi je dala jos tablete koje pomazu pri trudnoci tako da se nadam akoBogda da ce sledeca trudnoca dobro se odrzat ( i kad mene smo znali ja i muz ). A nadam se da ce sad ovaj mjesec da nam svima upali koji pokusavaju, a nas 3 da vec u pon i ostale kojerade u pon test vide + i uzivaju u ostatku trudnoce. Od prije 1-2 h sam dobila bas bolove u stomaku isto kao da cu dobiti svaki cas bas su jako i lijeva strana boli malo mislim da cu procurit ubrzo 😞😞💕❤️💕❤️

Ne gubi nadu mila moja...valjda će se M ipak odgoditi. Možeš li mi reći koje tablete piješ? 😊❤️

• Emmi
    30. Listopad 2020. 21:46

Ivek1
    Nadam se da nece bas me boli kao pre 2-3 dana M😞😞

Zovu se femibion bude ljubicasto pakovanje i mozes vidjet na internetu (babyplanung) 
    Ja inace zivim u Njemackoj i ovdje ih kupujem. 😘💕❤️

👩23
    👨24

• alma199
    30. Listopad 2020. 21:50

Sretno svima koje cekaju testice 🙏❤️

Mene ako mozete pisati za 21. da (ne) trebam dobiti .

• Ivek1
    30. Listopad 2020. 22:09

anci000

Amy ja nisam upoznata s time pa ti ne znam bas puno reci
    Ivek ženo hrabra si do neba i Nazad 💜💜
    Bella javim ti naravno 😅 evo muž mi se smije, kaže a zato si ti naručila toplomjer 😆😆
    Watson jesi bolje? 🥰
    Sanjarka ako šta budem trebala pišem u vezi O 🙏😄
    Anđela nema te cijeli dan, bit će hopsas 🥰😄

Cure vikend je i uživajmo maksimalno i sjetite se sve se događa sa razlogom ❣️❣️

Hvala mila....podrška najviše znači. ❤️

• Emmi
    30. Listopad 2020. 22:16

Ivek1

anci000

Amy ja nisam upoznata s time pa ti ne znam bas puno reci
    Ivek ženo hrabra si do neba i Nazad 💜💜
    Bella javim ti naravno 😅 evo muž mi se smije, kaže a zato si ti naručila toplomjer 😆😆
    Watson jesi bolje? 🥰
    Sanjarka ako šta budem trebala pišem u vezi O 🙏😄
    Anđela nema te cijeli dan, bit će hopsas 🥰😄

Cure vikend je i uživajmo maksimalno i sjetite se sve se događa sa razlogom ❣️❣️

Hvala mila….podrška najviše znači. ❤️

Zovu se femibion bude ljubicasto pakovanje i mozes vidjet na internetu (babyplanung) 

Ja inace zivim u Njemackoj i ovdje ih kupujem. 😘💕❤️

👩23
    👨24

Kiflica
    30. Listopad 2020. 22:29

Ivek, draga, hrabra si i snazna, tesko je to za izdrzati, znam. Ja sam zatrudnila u 4.mjesecu, prvi pregled je bio kao ok, ali jos se nije vidio plod, nego samo gestacijska vrecica, doktorica je bila jako draga i nadala se skupa samnom da ce se pojaviti. Svaki tjedan sam isla opet na pregled, jedno 4 puta dok sve nade nisu potonule za ikakav razvoj. Morala popiti tabletu za prekid trudnoce, provesti dan u bolnici. Srecom, nisam morala na kiretazu, izislo je samo. Uzasan osjecaj, plakala i krvarila naredna 2 tjedna, prosla sve faze tugovanja, od pravim se hrabra i dogadja se to svakoj trecoj zeni, preko zasto meni do sve ima svoj razlog. Jos sam se narednih par mjeseci znala nenadano slomiti. Ali oporavila sam se, 3 mjeseca je proslo i spremna sam za plusic koji ce ostati samom :*  Nismo nikome govorili, fok sam se nadala, a kada sam se vratila iz bolnice toliko sam se slomila da sam to morala podijeliti s mamom i svekrvom. I doznala sam da se i njima to desilo, i utjesile su me.... Pomogla mi je jako i podrska cura s foruma, Zimske bebe. Puno znaci sto smo si tu jedna za drugu, za podrsku, hrabrost, makar saznanje da nismo same ni u nadanjima ni u boli, a necemo biti same ni u sreci - doci ce i ona :* 

SunnyS
    30. Listopad 2020. 23:48

Baš me Mokosh zamislila.. Žao mi je što si iscrpljena, nezadovoljna i nisi sigurna da je tvoja želja za još jednim djetetom dobra.
    Draga, jesi li oduvijek htjela imati više od dvoje djece? Koliko bi ih htjela imati?
    Idu li ti curice u vrtić ili si ti s njima stalno? Imaš li pomoć tvojih roditelja ili svekrve/svekra?
    Iz onog što sam vidjela kod drugih, znam da su djeca najveće blago, ali da je važno pravilno ih usmjeriti u životu, naučiti ih da cijene nas kao roditelje i sebe same. Nažalost, ja nisam dijete roditelja koje je dobilo tu ljubav i pažnju, imala sam sreću da sam sama našla uzor u dobrim ljudima pa sam se sama "oblikovala". Kad bih kao dijete imala mogućnost odgovoriti roditeljima na pitanje da li da mi daruju život ili ne, rekla bih majci da me rodi samo ako je sigurna da ću ja imati mogućnost/volje za pružiti majčinsku ljubav, da kroz svoje davanje ljubavi "nadoknadim" njenu nedostatnost prema meni, dok stojim pred Bogom/nevidljivom silom/sudbinom/karmom.. Davati ljubav ipak treba znati i htjeti. Život nastaje iz ljubavi, a život bez ljubavi, prožet nezadovoljstvom, netrpeljivošću i depresijom - nije ni za jedno biće, a još manje ono koje raste ispod srca svake majke.

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.