Da, i mene zanima od kuda je koja? Ja sam s mora, Rijeka. Ima li jos koja iz Ri? :)
Ja sam 🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Hvala curke. ❤ Znaci mi vasa podrska. Bit cu ja dobro, u svakom slucaju bolje sam nego prije par dana. Sad znam 100% na cemu sam i lakse mi je tako.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Cure evo i moje izvješće od danas 😀
31DC, kasni mi M dva dana i sve mi se cilino da necu ni dobit jer nemam neke simptome pms-a neznam no sama 🤔 ali danas se pojavio neki smeđi iscjedak tako da mi se cini da to vodi prema M.. ali dok ne krene M možda ima neke nade, što vi mislite?
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
I, najbolje ujutro piskiti prvu mokracu, jer je najveca koncentracija HCG-a. :) Sretno, Emmi, piskit cemo skupa, 2.11. :* Drzim fige, imam i ja simptomcice zbog kojih se nadam. :)
I ja sam sa vama, 2.11.❤️❤️ Nadam se da ćemo imati plusiće.😍😍😍
I, najbolje ujutro piskiti prvu mokracu, jer je najveca koncentracija HCG-a. :) Sretno, Emmi, piskit cemo skupa, 2.11. :* Drzim fige, imam i ja simptomcice zbog kojih se nadam. :)
Nadamo se 😘💕❤️❤️😘 Pisi te rezultat u pon
👩23
👨24
Ivek1, wuhu, bit ce veselo 2.11.! Samo da bude trostruki +, a onda da se nastavi sretan niz svima u grupi!
Drage moje ženice, koliko nas ima za piškenje u ponedjeljak? Ja sam baš nervozna, dani su baš dugi. Da li se neka od vas susretala sa ogromnom dozom straha od prve neuspjele trudnoće, da li to može ugroziti sljedeću trudnoću do te mjere da bude opet gubitak. Dan kad sam od svoje ginekologije saznala da moram na kiretažu, iako je ona to tako lijepo i ohrabrujuće saooštila, bila sam u šoku. Odmah po izlasku iz njene ordinacije, uputila sam se svojoj sestri koja je laborant. Ona me je nagovorila da taj isti dan odem i kod drugih gin da potvrdi, jer ono kao možda je greška. Privatno je radio, ušla sam uplakana i kao polusvjesna....sva isprepadana...ali opet u nadi da će možda reći, ipak je sve ok. Objasnila zbog čega sam došla, kad je potvrdio, doslovno je rekao"što plačeš, nema potrebe za tim, to je ono kad vi poletite da svima saopštite da ste trudni, pa se zato sad tako razočarate. A ja sam inače tip koji ima vrlo malo samopouzdanja u sebe. I baš kad sam saznala za trudnoću, samo je muž znao i moje sestre. Nekako mislim da je to najbolje saopštiti zakza ostale kadbkad 3 mjesec. Pored toga, kiretažu mi je objasnio na najgori mogući način....na kraju, obavila sam je u privatnoj bolnici, svi su bili divni i fizički nije bila apsolutno ni malo bolna koliko psihički.
Svima koje su objavile pozitivne rezultate želim mnogo sreće i da uživaju u trudnoći, a koje su imale negativne, mnogo podrške....budite mi i dalje tako jake, istrajne i hrabre. Vjerujte mi, svaki vaš plusić mene baš obraduje i da još više nade. ❤️❤️❤️
Nadamo se 😘💕❤️❤️😘 Pisi te rezultat u pon
Obavezno! 😊😊😊
Drage moje ženice, koliko nas ima za piškenje u ponedjeljak? Ja sam baš nervozna, dani su baš dugi. Da li se neka od vas susretala sa ogromnom dozom straha od prve neuspjele trudnoće, da li to može ugroziti sljedeću trudnoću do te mjere da bude opet gubitak. Dan kad sam od svoje ginekologije saznala da moram na kiretažu, iako je ona to tako lijepo i ohrabrujuće saooštila, bila sam u šoku. Odmah po izlasku iz njene ordinacije, uputila sam se svojoj sestri koja je laborant. Ona me je nagovorila da taj isti dan odem i kod drugih gin da potvrdi, jer ono kao možda je greška. Privatno je radio, ušla sam uplakana i kao polusvjesna….sva isprepadana…ali opet u nadi da će možda reći, ipak je sve ok. Objasnila zbog čega sam došla, kad je potvrdio, doslovno je rekao"što plačeš, nema potrebe za tim, to je ono kad vi poletite da svima saopštite da ste trudni, pa se zato sad tako razočarate. A ja sam inače tip koji ima vrlo malo samopouzdanja u sebe. I baš kad sam saznala za trudnoću, samo je muž znao i moje sestre. Nekako mislim da je to najbolje saopštiti zakza ostale kadbkad 3 mjesec. Pored toga, kiretažu mi je objasnio na najgori mogući način….na kraju, obavila sam je u privatnoj bolnici, svi su bili divni i fizički nije bila apsolutno ni malo bolna koliko psihički.
Svima koje su objavile pozitivne rezultate želim mnogo sreće i da uživaju u trudnoći, a koje su imale negativne, mnogo podrške….budite mi i dalje tako jake, istrajne i hrabre. Vjerujte mi, svaki vaš plusić mene baš obraduje i da još više nade. ❤️❤️❤️
Draga ja sam u 7 mj imala rano pobacaj ali nije ni blizu kao tvoj kod mene je to bilo rano skorz 2-3 tjedna odmah posle testa nakon 1 tjedan sam dobila krvarenje i sad sam morala cekati do ovog mjeseca ovo je prvi mjesec posle spontanog sto pokusavamo ponovo i moja dr mi je dala jos tablete koje pomazu pri trudnoci tako da se nadam akoBogda da ce sledeca trudnoca dobro se odrzat ( i kad mene smo znali ja i muz ). A nadam se da ce sad ovaj mjesec da nam svima upali koji pokusavaju, a nas 3 da vec u pon i ostale koje rade u pon test vide + i uzivaju u ostatku trudnoce. Od prije 1-2 h sam dobila bas bolove u stomaku isto kao da cu dobiti svaki cas bas su jako i lijeva strana boli malo mislim da cu procurit ubrzo 😞😞💕❤️💕❤️
👩23
👨24
Ivek1, wuhu, bit ce veselo 2.11.! Samo da bude trostruki +, a onda da se nastavi sretan niz svima u grupi!
😘💕❤️
👩23
👨24
Sortiraj odgovore
Najstariji