Dosla swm vas poprasit malo sa trudnickom prasinom 🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️
Moj prvi pregled, 7+4 odgovara sve po zadnjoj M, srce kuca ❤
Zelim reci svim curama koje se muce sa simptomima, da ja nisam imala nikakve... osim probadnja i nateknutih sisica sto i inace imam pred M. Tako da cure nema predaje 💪
Ja toliko nisam vjerovala u svoj ciklus, da sam imala plan kak cu cugati za novu i narucila sam hrpu lh trakica 😂
Mozda su bili neki simptomi, ali ja sam se pripremala za sljedeci ciklus i za advent i uopce nisam ocekivala 😂
Tako da pocnite pec kolace 😛🎄
Drzim 🤞🤞🤞 svima i jos uvijek vas cekam na ljetnicama ❤❤❤❤❤

🙅♀️30, 🙋♂️29
Kak je lijepo čuti lijepe vijesti. Nadam se da će nas se što više što prije premjestiti u Jesenske bebe pa da mi dolazimo checkirati kako stvari stoje ovdje s plusićima 😁
Jel prerano piškiti 20. ako trebam dobiti 24.? Hahaha
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Sunny ja sad tek probavila ovo tvoje..jebemu misaaaa!
No sad cu ti ja nesto ispričati..imam ti ja frenda koji ti radi na bausteli i sad imao je neku nesrecu na poslu gdje mu je neka skela pala na ud i cijeli taj dio..i morao je na operaciju. I nakon operacije,sve super nasao curu. Ozenili se i idu radit bebu. I nakon hrpu pokusavanja njemu sine da je mozda operacije utjecala na plivace. Kad ono stvarnooo..nema plivaca,ono par sto su nasli mrtvi.. i nije se on pomirio sa tim vec je poceo radit na sebi. Zdrava prehrana, vježbanje, obisao je hrpu klinika. Popio Boga Oca, cajeve,lijekove..otišao na spermio kad ono op 8% zdravih momaka. Odmah zenu opolodili (sad imaju krasnog deckica) i jos par komada zamrznuo.
Nama medicina je toliko napredovala da se sve moze! Nazalost svi danas zivimo takvim tempom da se svakakve bolestine love na nas no bitno je imat snažan um i veliku volju :) ovo malo sto sam te upoznala tu vjerujem da neces tako lako dici ruke i da ces si napraviti da ce sve biti ok ❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Maro ajme daj nam malo te pozitive tu 😘😘😘😘

10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Ovo nas je sa sunny jako pogodilo sve, to nam je dokaz da smo stvarno jake i da smo uz nju 🥺🥺 vjerujem da će uspjeti, sad se volite naredna dva tjedna i uživajte 🥰🥰 šaljem veliki zagrljaj
Pa vidim ja t&t nešto utihnule
Drago mi je za razgovor i betu, da si zadovoljna 🥰
Druga T super idemo skupa s tobom loviti pik 💪🏻
Watson hvala❤️ Ja nemam nikakav filing 🤣 za sada inače će bit 🤯🤯
Eh anciii moja znas da Sesvetske maternice skupa trepere hahaha
Opet smo ja i T2 ❤ syncane (a kako drugačije) tako da zajedno lovimo pik iiii jedva cekamoooo
Kod nas krenula akcija..jbg nismo mogli docekati haha sad cu malo muža staviti na hladenje pa kod pika ga zapalit haha

10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Jutro cure ☕🤗
Jučer sam obavila ginekologa i kako mi je M već došla i prošla, rekao je da možemo nastaviti već od ovog ciklusa, tako da Sanjarka88, možeš li i mene napokon staviti na listu? Trebala bi ne dobiti 10.01.

♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Jutro ☕
Tommyfame bas inspirativna priča 💝 i ovo za hlađenje i zagrijavanje🤣predobro😁
Monstera odlično. Super. Onda samo u napad🤗🤞🤞
FF mi je opet pomaknuo O sa 13 na 15 dc,i čini mi se da je to najrealnije. Najtamniju crticu na lh sam imala 14dc. Sad ćemo čekati i vidjeti. 28.12. Mi je za ne dobiti,tako mi je prebacilo pa možeš me Sanjarko tako i zapisati .
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Jutro ☕
Tommyfame bas inspirativna priča 💝 i ovo za hlađenje i zagrijavanje🤣predobro😁
Monstera odlično. Super. Onda samo u napad🤗🤞🤞
FF mi je opet pomaknuo O sa 13 na 15 dc,i čini mi se da je to najrealnije. Najtamniju crticu na lh sam imala 14dc. Sad ćemo čekati i vidjeti. 28.12. Mi je za ne dobiti,tako mi je prebacilo pa možeš me Sanjarko tako i zapisati .
Ma vi ste sve to dobro pokrili, tako da će biti sigurno plusić 🤞😍

♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Jutroo curkiceee...kako ste mi?
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji