Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Prosinac 2020. 21:51

Sanjarka super izgleda trakica! Drzim fige 🍀🍀🤞🤞🙏

Bella🌟
    13. Prosinac 2020. 21:54

lavanya 🌷

Što ima kod tebe? 🤗Simptomčići? Planiraš radi test il ćeš  čekati dok zakasni?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

13. Prosinac 2020. 22:00

Bella🌟

lavanya 🌷

Što ima kod tebe? 🤗Simptomčići? Planiraš radi test il ćeš čekati dok zakasni?

6DPO sam... nema nista, malo sam usporedivala s prosla dva ciklusa...sad nema tvrdih grudi, nikakvih grcica, bas nista...
    Sutra cu provjeriti progesteron... a planiram cekati da zakasni😁Ali jos nije pocelo ludilo pa ko zna 😂😅

13. Prosinac 2020. 22:01

A bazalna je 36,8...ali nisam pratila od prvog dana ciklusa

Lara19
    13. Prosinac 2020. 22:11

Cure kako je moguce da jedna trakica za ovulaciju popodne pokaze skoro pik, a sada nakon par sati bude skroz blijeda. Da li mozda zbog toga sto sam popodne trakicu puno duze drzala u urinu a sada krace ili? 

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

Bella🌟
    13. Prosinac 2020. 22:20

lavanya 🌷

Bella🌟

lavanya 🌷

Što ima kod tebe? 🤗Simptomčići? Planiraš radi test il ćeš čekati dok zakasni?

6DPO sam… nema nista, malo sam usporedivala s prosla dva ciklusa…sad nema tvrdih grudi, nikakvih grcica, bas nista…
    Sutra cu provjeriti progesteron… a planiram cekati da zakasni😁Ali jos nije pocelo ludilo pa ko zna 😂😅

🤞🤞🤞🤞 
    Javi nalaze progesterona kad dobiješ.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Tommyfame
    13. Prosinac 2020. 22:29

Samoja6

Stormy

Samoja6

Cure znam da nije za temu, ali samo da pitam…
    Dali ikoja ima problema sa svekrvom, tj općenito s njegovom familijom? Živimo u istoj kući ali svak u svom stanu… I to je nepodnošljivo! Njegov brat manipulira sa svima, sve je njihovo, tj njegovo… Mene ne podnose od prvog dana otkad su me vidjeli… S mužem sam evo već 10 godina, oni nas oboje uopće ne poznaju! I dok nismo živjeli tu isto je bilo… Jedno vrijeme je bilo zatišje i tek tada sam uspjela zatrudniti. Nažalost završilo je tako kako je… I sad opet počinju njihove provokacije… Nemogu vam opisati kolika je zločestoća u tim ljudima…

Draga Samoja6, jedna moja prijateljica ima takvu situaciju…maltretiranja od strane svekrve svakodnevna. Tesko joj je, tako kako i ti pišeš…probala je smanjiti komunikaciju na minimum, ali onda krenu provokacije pa je teško za izdržati. Pokusavaj ako je moguce ih izbjegavati i ignorirati a neka sve ostalo sa njima rjesava muž. Ona se ne moze odseliti jer financije, a i tesko je pronaci stan za najam koji nije za turiste…
    Budi jaka, šaljem hug 🥰

Kod nas nema smisla ni odseliti, jer nam onda rade svasta iza leđa! Tako da je možda bolje biti bliže "neprijatelju"! A i nemamo di… Sve smo uložili sad u ovaj stan i pokušavamo živjeti u miru. Mi se u njih uopće ne diramo, ali valjda im smeta sama ta činjenica što postojimo… Moram napomenuti da je tu jako velika razlika u godinama. Njegova mama je njemu zapravo trebala biti baba! I ja nemam apsolutno nikakve komunikacije s njima, on je pokušao razgovorom, nije urodilo plodom, pa onda jačim tonom, ma kakvi… Ne pali što god napravio!

I od mog muza roditelji imaju 75+ pa eto mozemo sa njima dogovoriti.
    No ne kužim kakav savjet zelis kad sama dajes odgovor da vam ne pada napamet odselit se od njih a situaciju ne mozete nikako rijesiti..
    Nista..onda cekajte da priroda riješi svoje 🤷‍♀️

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Lisa27 👶🧸🎀
    13. Prosinac 2020. 22:33

Lara19

Cure kako je moguce da jedna trakica za ovulaciju popodne pokaze skoro pik, a sada nakon par sati bude skroz blijeda. Da li mozda zbog toga sto sam popodne trakicu puno duze drzala u urinu a sada krace ili?

Hei možda ti mokraca nije bila dovoljno koncentrirana, moras oko 4h čekati bez piškenja i ne puno piti, ponovi opet ujutro ali ne s prvim jutarnjim nego kasnije oko 12h. Meni čak piše na uputama od trakica da se ne koristi s prvim jutarnjim i da se može koristiti između 10h i 20h mislim

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lara19
    13. Prosinac 2020. 22:36

Lisa27

Lara19

Hei možda ti mokraca nije bila dovoljno koncentrirana, moras oko 4h čekati bez piškenja i ne puno piti, ponovi opet ujutro ali ne s prvim jutarnjim nego kasnije oko 12h. Meni čak piše na uputama od trakica da se ne koristi s prvim jutarnjim i da se može koristiti između 10h i 20h mislim

Budem probala sutra onda pa cu vidjeti :/ 

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

Samoja6
    13. Prosinac 2020. 22:41

Mislim da je to sindrom prvog djeteta...neznam, kao da je ludo zaljubljena u njega i da joj kaže da se baci s nebodera mislim da bi se bacila... I on to zna i to debelo iskorištava... Eto... 

Tommyfame pitala sam samo da vidim ako netko ima bilo kakvu sličnu situaciju kako su to riješile same sa sobom... Sa svojom psihom... Davno sam odlučila ne petljati se s njima i toga se držim (mada njima kao nije jasno zašto), ali me bez obzira na to naravno dira sve to... Isto kao i s trudnoćom, lakše je i ovo podijeliti s nekim tko bar dijelom zna o čemu pričam... Pa eto, razmijeniti iskustva... 

A možda me sve to više i pogađa jer se sve to izdogađalo u kratkom periodu... Gubitak naše mrvice i njihove provokacije... 

Bez obzira na sve, hvala vam cure što eto na bilo koji način pružate utjehu! 

Iskreno se nadam da će nam svima nova godina donijeti sve ono što si i same želimo! 💖

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.