Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Prosinac 2020. 22:48

Bella🌟

lavanya 🌷

Bella🌟

lavanya 🌷

Sanjarka super izgleda trakica! Drzim fige 🍀🍀🤞🤞🙏

Što ima kod tebe? 🤗Simptomčići? Planiraš radi test il ćeš čekati dok zakasni?

6DPO sam… nema nista, malo sam usporedivala s prosla dva ciklusa…sad nema tvrdih grudi, nikakvih grcica, bas nista…
    Sutra cu provjeriti progesteron… a planiram cekati da zakasni😁Ali jos nije pocelo ludilo pa ko zna 😂😅

🤞🤞🤞🤞
    Javi nalaze progesterona kad dobiješ.

Budem 🍀

Znate mozda na kojoj razini bi trebala biti ako je bila ovulacija?

Tommyfame
    13. Prosinac 2020. 22:50

Samoja6

Mislim da je to sindrom prvog djeteta…neznam, kao da je ludo zaljubljena u njega i da joj kaže da se baci s nebodera mislim da bi se bacila… I on to zna i to debelo iskorištava… Eto…

Tommyfame pitala sam samo da vidim ako netko ima bilo kakvu sličnu situaciju kako su to riješile same sa sobom… Sa svojom psihom… Davno sam odlučila ne petljati se s njima i toga se držim (mada njima kao nije jasno zašto), ali me bez obzira na to naravno dira sve to… Isto kao i s trudnoćom, lakše je i ovo podijeliti s nekim tko bar dijelom zna o čemu pričam… Pa eto, razmijeniti iskustva…

A možda me sve to više i pogađa jer se sve to izdogađalo u kratkom periodu… Gubitak naše mrvice i njihove provokacije…

Bez obzira na sve, hvala vam cure što eto na bilo koji način pružate utjehu!

Iskreno se nadam da će nam svima nova godina donijeti sve ono što si i same želimo! 💖

Maaaa psihicki imas radit na necem drugom. Ne vrijedi ti udarat glavom u zid,oglusi se i tepi po svom. Meni je svekrva dosla u stan i rekla 'e sad cu ti ja nesto naredit..' znas kak sam to napravila sto je 'naredila'. Kak ti prema meni tak ja prema tebi. 
    Odalji se od toksicnih osoba i radi na sebi i na svom braku jer to je ono najvrijednije. Najbitnije da u tom svemu nisi sama ❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Samoja6
    13. Prosinac 2020. 23:35

Tommyfame

Samoja6

Mislim da je to sindrom prvog djeteta…neznam, kao da je ludo zaljubljena u njega i da joj kaže da se baci s nebodera mislim da bi se bacila… I on to zna i to debelo iskorištava… Eto…

Tommyfame pitala sam samo da vidim ako netko ima bilo kakvu sličnu situaciju kako su to riješile same sa sobom… Sa svojom psihom… Davno sam odlučila ne petljati se s njima i toga se držim (mada njima kao nije jasno zašto), ali me bez obzira na to naravno dira sve to… Isto kao i s trudnoćom, lakše je i ovo podijeliti s nekim tko bar dijelom zna o čemu pričam… Pa eto, razmijeniti iskustva…

A možda me sve to više i pogađa jer se sve to izdogađalo u kratkom periodu… Gubitak naše mrvice i njihove provokacije…

Bez obzira na sve, hvala vam cure što eto na bilo koji način pružate utjehu!

Iskreno se nadam da će nam svima nova godina donijeti sve ono što si i same želimo! 💖

Maaaa psihicki imas radit na necem drugom. Ne vrijedi ti udarat glavom u zid,oglusi se i tepi po svom. Meni je svekrva dosla u stan i rekla 'e sad cu ti ja nesto naredit..' znas kak sam to napravila sto je 'naredila'. Kak ti prema meni tak ja prema tebi.
    Odalji se od toksicnih osoba i radi na sebi i na svom braku jer to je ono najvrijednije. Najbitnije da u tom svemu nisi sama ❤

Dobro i kažeš, baš su toksični! 
    Njega mi je najviše žao jer su to ipak njegovi i nije mu lako... A kad bi samo znali koliko dobrote ima u tom čovjeku... Ali nećemo se dati! On je stvarno jak i mene uvijek podiže, i ja sam uvijek uz njega! Pokušati ću na neki način zanemariti te provokacije, imamo jedno drugo i idemo raditi na trećem članu naše male obitelji... A njih ćemo se već nekako riješiti... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

anabelaaaa
    14. Prosinac 2020. 06:01

Bella🌟

Samoja nemam takvo iskustvo no ako nemate mogućnost biti skroz odvojeni fizički, odvoji se bar psihički. Maksimalno koliko možeš,ignoriraj i svoj fokus stavi na druge stvari, i neka muž rješava sa njima, bas kako je tommyfame dala primjer. Okrenu se sebi, svom mužu u vašoj zajednici,a sve ostale izbaci mentalno iz svog života ako ti stvaraju bilo kakav negativan pritisak. Čim manje kontakata s njima i čim manje razmišljanja o njima. Sretno 💕
    Marty pa bas mi je drago da si nam se javila🤗😘 super što si uhvatila prekrasan pik i što ste to dobro pokrili i želim ti plus samo takav ovaj mjesec, da te razveseli i da barem malo uljepsa sve ovo loše što se događalo💝💝 i javi kako ce proci pregled sutra🤗kod mene pika nema. Ili sam ga fulala ili ga nije bilo. Sumnjam da hoće jer su mi počeli simptomi kakvi su poslije O, a i prije O sam imala egg iscjedak i jedan dan bol u lijevom jajniku pa mislim da je O bila, a i tempica je to potvrdila i nadam se da ćemo dalje. Lisa osjetim ponekad O, po iscjedka koji prethodi i jajniku odnosno bolovima u jajniku ili strani koja ovulira. No ne svaki put i ponekad mi je teško. Tek sam ovaj ciklus skuzila kad imam egg iscjedak a kad imam samo iscjedak sličan tome ali iz drugih razloga. I ponekad mi libido bude bas povise u plodnim danima pa znam da je O iza ugla. A ponekad mi se čini da je O taman slijedeći dan kad prestane iscjedak.
    Sanjarko 🤭🤞🤞🤞 Anabelice kad ćeš ti test?🤞🤞🤞

Moja temp pala skroz,odustajem od testa...🤷‍♀️Javim vam u toku sed sta ce dr reci..za ivf I ostalo ..Drzim figee svim curama koje ocekuju ovaj mjesec avoje plusice ❤🤞🤞

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

anabelaaaa
    14. Prosinac 2020. 06:07

Sanjarka88 🦋

Ja prijavljujem rozu lh, pisnula jednu sinoc i jednu sad, s obzirom da su zelene mrtve 😂

https://ibb.co/WDDzKJ7

A ovo je razlika od sinoc

https://ibb.co/B4Tgz5g

Imam jos samo 2 roze pa necu moc popratit 😩

Roze su bas dobre...Ja ih isto imala ovaj ciklus dosta...Drzim jakooo 🤞🤞❤❤
    Ja ispadam iz 'igre' I ovaj mjesec..😏

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Bella🌟
    14. Prosinac 2020. 07:00

Jutro☕
    Anabela bas mi je zao, šaljem veliki zagrljaj 💕💕 javi svakako što dr kaže.
    Lavanya meni je bio,znači na 7 dpo, 40,07 nmol. Doktor na humanoj je rekao da je to ok (u referentni okviru),ali da bi bilo bolje da je i mrvicu više.  Mislim da je ako je oko 60 da je to super.  Znaci nije mi preniski bio ali bilo bi bolje da je mrvu viši. Iako tad nisam ništa dobila od progesterona za piti. Rekao je samo da sad kad slijedeći put zatrudnim da mu se odmah javim gore na humanu di će napraviti neke nalaze pa će vidjeti trebam li kakvu terapiju. Prošli put kako je bila korona taman i lockdawn nisam se javljala njima nego sam samo pratila kod svoje gin,ali ovaj put ga odmah zovem čim vidim +.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

14. Prosinac 2020. 07:25

Jutro, cure. ❤️
    Dobila sam M, pa se Sanjarka prijavljujem za nedobivanje 17.1. Kao da me ne boli dovoljno emocionalno, odlucila je ovaj mjesec iznimno boliti i dovoditi me do ruba povracanja od bolova...

Lindsay
    14. Prosinac 2020. 07:40

Ancioo ima li kakvih simptoma?

14. Prosinac 2020. 07:57

Hvala Anciooo. ❤️
    Taman ce mi plodni dani oko nove godine, sto znaci - hrana, cuga i hopsanje 😂 nema druge. Optimisticna sam i ovaj je ciklus samo novi pocetak. Prvo sto sam pomislila jutros - e pa ja sam zaceta na novu godinu, mozda bude i moja bebica, pa zajedno slavimo rodendane ❤️🙂🙂

Sanjarka88
    14. Prosinac 2020. 07:58

Sassy ➕❤️
    ODBROJAVANJE 12.MJESEC ➕ Idemo svi po Božićno čudo 🎅🤰🤶🎄🎇🎀🤞🤞🤞🤞:
    LadyDiana - 12.12. - 2 dana kasni ❤️
    Mia333 - 14.12. - danas ❤️
    Curka93 - 14.12. - danas ❤️
    Anabelaaaa - 15.12. - 1 dan❤️
    Sanjarka88 - 19.12. - 5 dana❤️
    Pinki123 - 20.12. - 6 dana❤️
    Gumbica - 20.12. - 6 dana❤️
    Lindsay - 20.12. - 6 dana❤️
    Ancioo- 21. 12- 7 dana❤️
    Nes - 21.12. - 7 dana ❤️
    Tloza55 - 26.12. - 12 dana ❤️
    Lovely - 26.12. - 12 dana❤️
    Lisa27 - 27.12. - 13 dana❤️
    Bella - 27.12. - 13 dana❤️
    Stormy - 28.12. - 14 dana❤️
    Marty07 - 28.12. - 14 dana ❤️
    Mokosh - 30.12. - 16 dana ❤️
    Leah - 30.12. - 17 dana ❤️
    Avocado13 - 30.12. - 17 dana ❤️
    ODBROJAVANJE 1. MJESEC  ➕  idemo svi po novogodisnje čudo 🎆🎆✨✨✨🎉🎊🎀:
    Divna_Sa 01.01. - 18 dana ❤️
    Jana25 - 01.01. - 18 dana❤️
    Traveller - 02.01. - 19 dana❤️
    Watson009 - 02.01. - 19 dana ❤️
    Maša25 03.01. - 20 dana ❤️
    Tommyfame 04.01. - 21 dan❤️
    Amy_94 05.01. - 22 dana ❤️
    Freya_444 - 07.01. - 24 dana ❤️
    Marija3998 - 08.01. - 25 dana❤️
    Tina25 - 08.01. - 25 dana ❤️
    Zuzuzujalica - 17.01. - 34 dana ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.