Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    13. Prosinac 2020. 20:58

lindsay

Sanjarko ovo mora biti t 😍😍😍

Rijeci ti se pozlatile 🙏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

▪Marty
    13. Prosinac 2020. 21:00

▪Marty

Sanjarka88 🦋

▪Marty

Sanjarka88 🦋

Marty di su trakice? 😁

upsss 🙈 ufurala sam se u esej covjece. evoo.ih 😉https://ibb.co/GTb5WGN

U Jbt koji pik na zelenima 😍😍😍😍
    Znaci ovo mora biti uspjesan ciklus 😍🙏🤞🏻🤞🏻🤞🏻

si vidla? 😉 ali imala sam ja i prosli mj pik i to cini.mi se dva dana takve trakice pa nista od t.. a pokrili smo.sve zivo. vidjet cemo 😇🤞❤

https://ibb.co/QPrg7rH 
    prosli mjesec

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    13. Prosinac 2020. 21:03

Sanjarka88 🦋

Ja prijavljujem rozu lh, pisnula jednu sinoc i jednu sad, s obzirom da su zelene mrtve 😂

https://ibb.co/WDDzKJ7

A ovo je razlika od sinoc

https://ibb.co/B4Tgz5g

Imam jos samo 2 roze pa necu moc popratit 😩

uu tamne ti bas lijepo, tako su i Masi u dobitnom ciklusu 😉🤞🤞🍀🍀🍀 ja sam prosli mj pisnula jednu lh 3 dana prije.m i bila je tamna trakica.. drzim fige da se mrvica vec usidrila! ❤

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

freya_444
    13. Prosinac 2020. 21:14

Sanjarka88 🦋

lindsay

Sanjarko ovo mora biti t 😍😍😍

Rijeci ti se pozlatile 🙏

Daaaa Sanjarka baš vjerujem i ja da je ovo za tebe dobitan ciklus 🤩😍😍

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    13. Prosinac 2020. 21:16

Lisa27

Cure koje osjetite ovulaciju, kako je osjetite? 😁
    Ja do sada nikad nisam ništa osjetila, moguće ker nisam nešto puno ni razmišljala o tome pa neznam kako bi to trebalo biti. Uglavnom danas popodne negdje od 16h cca tako me grči nešto u maternici i osjetim sve kao neke procese otprilike kao pred M, da li je kojoj tako za vrijeme O?

Mene bas zna zatezat dolje, nekad i zaboli jajnik, ugl osjećam tako. Uz egg white iscjedak koji to potvrdi 😉

Lucija 16.12.2021.💗

Bella🌟
    13. Prosinac 2020. 21:35

Samoja nemam takvo iskustvo no ako nemate mogućnost biti skroz odvojeni fizički, odvoji se bar psihički. Maksimalno koliko možeš,ignoriraj i svoj fokus stavi na druge stvari, i neka muž rješava sa njima, bas kako je tommyfame dala primjer. Okrenu se sebi, svom mužu u vašoj zajednici,a sve ostale izbaci mentalno iz svog života ako ti stvaraju bilo kakav negativan pritisak. Čim manje kontakata s njima i čim manje razmišljanja o njima. Sretno 💕
    Marty pa bas mi je drago da si nam se javila🤗😘 super što si uhvatila prekrasan pik i što ste to dobro pokrili i želim ti plus samo takav ovaj mjesec, da te razveseli i da barem malo uljepsa sve ovo loše što se događalo💝💝 i javi kako ce proci pregled sutra🤗kod mene pika nema. Ili sam ga fulala ili ga nije bilo. Sumnjam da hoće jer su mi počeli simptomi kakvi su poslije O, a i prije O sam imala egg iscjedak i jedan dan bol u lijevom jajniku pa mislim da je O bila, a i tempica je to potvrdila i nadam se da ćemo dalje. Lisa osjetim ponekad O, po iscjedka koji prethodi i jajniku odnosno bolovima u jajniku ili strani koja ovulira. No ne svaki put i ponekad mi je teško. Tek sam ovaj ciklus skuzila kad imam egg iscjedak a kad imam samo iscjedak sličan tome ali iz drugih razloga. I ponekad mi libido bude bas povise u plodnim danima pa znam da je O iza ugla. A ponekad mi se čini da je O taman slijedeći dan kad prestane iscjedak. 
    Sanjarko 🤭🤞🤞🤞 Anabelice kad ćeš ti test?🤞🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Lisa27 👶🧸🎀
    13. Prosinac 2020. 21:36

freya_444

Lisa27

Cure koje osjetite ovulaciju, kako je osjetite? 😁
    Ja do sada nikad nisam ništa osjetila, moguće ker nisam nešto puno ni razmišljala o tome pa neznam kako bi to trebalo biti. Uglavnom danas popodne negdje od 16h cca tako me grči nešto u maternici i osjetim sve kao neke procese otprilike kao pred M, da li je kojoj tako za vrijeme O?

Mene bas zna zatezat dolje, nekad i zaboli jajnik, ugl osjećam tako. Uz egg white iscjedak koji to potvrdi 😉

Uh prošlo konačno, trajalo oko 5 sati..malo sam istraživala i pišu cure da dosta njih je počelo osjećati te grčeve kako su počele raditi na bebi 

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Samoja6
    13. Prosinac 2020. 21:39

Stormy

Samoja6

Cure znam da nije za temu, ali samo da pitam…
    Dali ikoja ima problema sa svekrvom, tj općenito s njegovom familijom? Živimo u istoj kući ali svak u svom stanu… I to je nepodnošljivo! Njegov brat manipulira sa svima, sve je njihovo, tj njegovo… Mene ne podnose od prvog dana otkad su me vidjeli… S mužem sam evo već 10 godina, oni nas oboje uopće ne poznaju! I dok nismo živjeli tu isto je bilo… Jedno vrijeme je bilo zatišje i tek tada sam uspjela zatrudniti. Nažalost završilo je tako kako je… I sad opet počinju njihove provokacije… Nemogu vam opisati kolika je zločestoća u tim ljudima…

Draga Samoja6, jedna moja prijateljica ima takvu situaciju…maltretiranja od strane svekrve svakodnevna. Tesko joj je, tako kako i ti pišeš…probala je smanjiti komunikaciju na minimum, ali onda krenu provokacije pa je teško za izdržati. Pokusavaj ako je moguce ih izbjegavati i ignorirati a neka sve ostalo sa njima rjesava muž. Ona se ne moze odseliti jer financije, a i tesko je pronaci stan za najam koji nije za turiste…
    Budi jaka, šaljem hug 🥰

Kod nas nema smisla ni odseliti, jer nam onda rade svasta iza leđa! Tako da je možda bolje biti bliže "neprijatelju"! A i nemamo di... Sve smo uložili sad u ovaj stan i pokušavamo živjeti u miru. Mi se u njih uopće ne diramo, ali valjda im smeta sama ta činjenica što postojimo... Moram napomenuti da je tu jako velika razlika u godinama. Njegova mama je njemu zapravo trebala biti baba! I ja nemam apsolutno nikakve komunikacije s njima, on je pokušao razgovorom, nije urodilo plodom, pa onda jačim tonom, ma kakvi... Ne pali što god napravio! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Lisa27 👶🧸🎀
    13. Prosinac 2020. 21:41

Curke imam neki osjećaj da će nam kraj ovog mjeseca donesti puno plusića ❤❤❤ krećemo u odbrojavanje 🥳 već se vidim igući vikend kako piškim hcg hahahah

Lisa27 👶🧸🎀
    13. Prosinac 2020. 21:48

Sanjarka ovaj tvoj LH iugleda odlično! Navijamo 🥰 kad ono imate dogovor za piškenje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.