Cure znam da nije za temu, ali samo da pitam…
Dali ikoja ima problema sa svekrvom, tj općenito s njegovom familijom? Živimo u istoj kući ali svak u svom stanu… I to je nepodnošljivo! Njegov brat manipulira sa svima, sve je njihovo, tj njegovo… Mene ne podnose od prvog dana otkad su me vidjeli… S mužem sam evo već 10 godina, oni nas oboje uopće ne poznaju! I dok nismo živjeli tu isto je bilo… Jedno vrijeme je bilo zatišje i tek tada sam uspjela zatrudniti. Nažalost završilo je tako kako je… I sad opet počinju njihove provokacije… Nemogu vam opisati kolika je zločestoća u tim ljudima…
Ajoooj ovo je bas škakljivo i tu nemos biti pametan..
Moja svekrva zivi stan iznad nas,ispocetka smo imali problema no smirila se nakon zestokog razgovora sa muzem.
Kod nas je glavni pravilo: on rijesava probleme sa svojom obitelji ja sa svojom. Tako da kad se pojavio problem sa svekrvom ja i muz smo sjeli,porazgovarali i onda je on sam otisao gore i rijesio sve.
Nije tebe mama rodila da tebe netko vrijeda ili omalovazava a bome nisi se zato ni udala.
Razgovarajte ti i muz nađite neki izlaz.. nije sve u nasljedstvu ima nesto i u miru.
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Heeloou! ovako ljepotice, u zaostatku sam nekih 80 str bila i na preskokce sam sad prosla jer mi je bio kaos zadnjih dana, pa se ispricavam ako koju ne spomenem a nesto me pitala, nije namjerno🙈
od danas sam opet redovno s vama 😁😁😁
ukratko evo slikica od trakica jucer gornja, prekjucer srednja (pik) i donja od prekprekjucer. hopsali danas i jucer jutrima, ako budemo mogli otvoriti oci jos cemo sutra ujutro prije posla. i onda odbrojavanje 😊 sutra navecer idem ginicki i bas jedva cekam da cujem kaj ima rec i malo ju propitam par stvari. Stormy i ti si sutra kod gin, ne? 😉 kaj ima kod tebe? imas pik? vidjela sam trakice kao uskoro bi mogao, nisam ziher dal si ga uhvatila?🤞
Traveller, Bella evo vidite uspjela sam u toj strki i te tri trakice pisnuti (neplanirano) i pohopsati tak da sam mirna sad da smo napravili sto smo mogli.. pa slijedi cekanjeee, duga 2 tjedna. rekla sam da uopce necu obracati paznju na simptome jer su me posteno zeznuli zadnjih 2 mj. cak.mi i muz rekao nemoj mi nista govoriti dok ne zakasni jer se onda i on ponada 🙄 kak ste vi? Bella kaj je s pikom?
Sanjarka i Anabella jako jakoo jako drzim figice za pluscicee 🤞🤞🤞🤞 i ja vam se pridruzujem s fibrocisticnima, pred 3 mj sam radila opsezne pretrage radi jedne koja mi pocela zezati s atipicnim stanicama ali rekao je dr da nije nista alarmantno.. imam ih vec 5 god.
Mokosh vidjela sam tvoj post od neki dan... jako mi je zao, i samo da ti posaljem ogroman zagrljaj, budi jaka i vjeruj da ce sve biti u redu❤❤❤ imam slicne situacije u obitelji i isto je nedavno bilo jako jako teskih dana,velike tuge i svacega.. vjerojatno zbog takvih stresova i ne ide s trudnocom..jedva cekam da ova godina sto prije prode i da nam od 1.1.2021. svima dodu samo lijepi i sretni dogadaji🍀 javi se kad god trebas podrsku ili ispucati se ili bilo sto iako ovako virtualno..❤ meni puno znaci sto sam na ovom forumu sa svima vama krasnim curama jer skrenem misli, i.mogu komunicirati o svemu sto ne.mogu s nekim iz drustva ili familije jer bi im pamet popila i zagnjavila necim sto njima nije sad interesantno. vec sam probala pa sam dobila odgovor "samo se vi opustite bla blaaa" i reko aj bok odo ja na forum a ti se opustaj 😜 isprike na eseju al kad sam morala nadoknaditi 💜
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Marty di su trakice? 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure koje osjetite ovulaciju, kako je osjetite? 😁
Ja do sada nikad nisam ništa osjetila, moguće ker nisam nešto puno ni razmišljala o tome pa neznam kako bi to trebalo biti. Uglavnom danas popodne negdje od 16h cca tako me grči nešto u maternici i osjetim sve kao neke procese otprilike kao pred M, da li je kojoj tako za vrijeme O?
Osjetim samo ponekad, na tren me žigne jajnik
I to ne uvijek 🤷♀️
Marty di su trakice? 😁
upsss 🙈 ufurala sam se u esej covjece. evoo.ih 😉 https://ibb.co/GTb5WGN
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
znaci lijeva je od jucer, srednja petak, desna cetvrtak. nemam ih vise sve sam spucala 🤗
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ja prijavljujem rozu lh, pisnula jednu sinoc i jednu sad, s obzirom da su zelene mrtve 😂
https://ibb.co/WDDzKJ7
A ovo je razlika od sinoc
https://ibb.co/B4Tgz5g
Imam jos samo 2 roze pa necu moc popratit 😩
Marty di su trakice? 😁
upsss 🙈 ufurala sam se u esej covjece. evoo.ih 😉https://ibb.co/GTb5WGN
U Jbt koji pik na zelenima 😍😍😍😍
Znaci ovo mora biti uspjesan ciklus 😍🙏🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Marty di su trakice? 😁
upsss 🙈 ufurala sam se u esej covjece. evoo.ih 😉https://ibb.co/GTb5WGN
U Jbt koji pik na zelenima 😍😍😍😍
Znaci ovo mora biti uspjesan ciklus 😍🙏🤞🏻🤞🏻🤞🏻
si vidla? 😉 ali imala sam ja i prosli mj pik i to cini.mi se dva dana takve trakice pa nista od t.. a pokrili smo.sve zivo. vidjet cemo 😇🤞❤
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji