Anabela evo moje trakice
Prva je od 3dpo
5 i 6dpo su bile malo potamnile, a onda skroz posvjetlile
https://ibb.co/QCs6ds4
Ma ne kontam sto je ovako…
Evo kod mene od danas I maloprije,ova opet tamnija a od jucer je bila jos tamnija..Ne kontam po kom postupku ovo fercera..
Ja stvarno mislim da cu dobiti po svemu o ovak ciklus alii me malo bune moje grudi..na dodir su bolne,bol je izrazena vise navece…ali vec treci dan osjecam neko zarenje u njima,kao da me peku..Imaal sam I ranije bol na dodir pred mengu a ovako nesto nisam jos primjetila..😏Kako su kod tebe grudi reagovale u T?
Zarenje cica je jedan od simptoma t 😁
Mene su s malim u t rasturale, al totalno
Znaci dok normalno hodam bolile bi me.
U ovoj prosloj t su bolile na dodir i onako kod trcanja npr
Sad me dosta bole na dodir a navecer i ovako same od sebe
Nisam pomenula da imam fibrocisticne dojke...ali to vec imam par godina...redovno idem na kontrolu..bila sam sad u 9 mj.sve ok..samo se treba pratiti.Bez obzira na to..nikad nisam imala ovakve simptome..Bolove standardne pred mengu,nekad I bez bolova...Eeee,kad bi to bio moj simptom T🙏🙏🙄svasta umisljam cesto Ali ovo sigurno nisam jer je bas izrazajno
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Anabela i ja imam takve cice. Kontrola mi je jednom godisnje, tebi?
Mene su znale rasturat i bez t doduse
Ali u trudnoci to bas bude onako primjetno
Nakon spontanog su me prestale bolit, tek prosli ciklus nesto lagano
Sad me bas bole. Pa sad.....
Ajme znas kako bi zeljela vidit tvoj plusic 🙏😍😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure znam da nije za temu, ali samo da pitam...
Dali ikoja ima problema sa svekrvom, tj općenito s njegovom familijom? Živimo u istoj kući ali svak u svom stanu... I to je nepodnošljivo! Njegov brat manipulira sa svima, sve je njihovo, tj njegovo... Mene ne podnose od prvog dana otkad su me vidjeli... S mužem sam evo već 10 godina, oni nas oboje uopće ne poznaju! I dok nismo živjeli tu isto je bilo... Jedno vrijeme je bilo zatišje i tek tada sam uspjela zatrudniti. Nažalost završilo je tako kako je... I sad opet počinju njihove provokacije... Nemogu vam opisati kolika je zločestoća u tim ljudima...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Samoja hb nemam tih problema
Moji svekar i svekrva su sasvim ok
Moji roditelji zive kad ispod nas i odlicne odnose imaju s mojim mužem.
Zasto ne odselite kad je tako loše?
Sad me bas bole. Pa sad…..
Hvala ti❤❤ I ja idem godisnje, mada bi trebala I cesce jer imam u blizoj obitelji oboljenja od karcinoma dojke..Nekad se uspanicarim kad napipam neke kvrzice a to su ustvari samo zlijezde koje su izrazenije kod mene u toku pms-a
Cekamo temp sutra..Nikad se vise nisam radovala jutrima I jedva cekala sljedece mjerenje.Opsesija prava😁
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Samoja hb nemam tih problema
Moji svekar i svekrva su sasvim ok
Moji roditelji zive kad ispod nas i odlicne odnose imaju s mojim mužem.
Zasto ne odselite kad je tako loše?
Bili smo 6 godina u podstanarima, to nije rješenje...
Digli smo kredit i sredili sebi stan koji je njegov, oni nemaju ništa s tim... Isto je bilo i dok nismo živjeli tu... Svako malo je nešto bilo, jednostavno su takvi... Tipa daj novce, inače nećeš dobiti to i to! Njegov otac je podijelio kuću prije smrti, i zašto da živim kod nekoga gdje moram pitati za svaku sitnicu, a praktički imaš svoj stan... Kao da se hrane tuđom mukom i tugom, eto... Nešto nevjerojatno! Sve se mislim, pa ajde sad će napokon završiti, bude neko vrijeme ok, i onda opet ispočetka... Mislim, za sve postoji rješenje, ali nismo htjeli ići toliko daleko, samo što oni ne odustaju!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Samoja žao mi je zbog takvih odnosa, osobno nemamo problema ni s mojima ni s njegovima. Ma da mogu biti od zlata i jedni i drugi al neka nas svakog u svojoj kući. Podjednako često se vidimo s jednima i s drugima i super smo si. Kako kažu babe "gdje kuća nije tijesna, ni čeljad nije bijesna"?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sad me bas bole. Pa sad…..
Hvala ti❤❤ I ja idem godisnje, mada bi trebala I cesce jer imam u blizoj obitelji oboljenja od karcinoma dojke..Nekad se uspanicarim kad napipam neke kvrzice a to su ustvari samo zlijezde koje su izrazenije kod mene u toku pms-a
Cekamo temp sutra..Nikad se vise nisam radovala jutrima I jedva cekala sljedece mjerenje.Opsesija prava😁
Ja nemam tu bolest u obitelji....
A od straha si ne pipam cice 😩
Samo ja žao mi je što to proživljavaš, nisam imala baš takav konkretni slučaj ali imala sam nekih problema sa svekrvom i to sam riješila tako da je naš kontakt sveden na minimum i kad jesmo u razgovoru ne pričam joj ništa o privatnim stvarima i to je to. Kupili smo stan na kredit i tu smo u svom miru 🙂 svakako trebate se odvojiti od njih za vaše dobro makar plaćali drugome i ne kontaktirati s takvim ljudima. Želim ti svu sreću ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Cure koje osjetite ovulaciju, kako je osjetite? 😁
Ja do sada nikad nisam ništa osjetila, moguće ker nisam nešto puno ni razmišljala o tome pa neznam kako bi to trebalo biti. Uglavnom danas popodne negdje od 16h cca tako me grči nešto u maternici i osjetim sve kao neke procese otprilike kao pred M, da li je kojoj tako za vrijeme O?
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji