Jel mi vjerujete da mi dodje da odem kod bilo koje od vas i da s vama napravim test i cekam rezultat🤣🤣🤣ovi muski ne znaju kako te 3 min sporo prolaze🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂
Ja svom i ne kazem da piskim
Kad bude plus onda ce znat 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nina drzim fige da se odmah primilo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥰
Daaa imajte grupno piš piš na test😁🤗🤗 to nam u grupi uvijek bude fora ideja. Držim vam🤞🤞🤞🤞
Nina001 dobrodošla i sretnoo🤗😘
Anci meni se tvoj graf i to kako ste pokrili vaš sviđa, i iskreno se nadam da je to to ovaj mjesec💕
Mokosh gdje si nam ti? Kako si?
Marty kako je kod tebe?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Cure koje ste radile analizu spolnih hormona, koje stvari mogu otežavati začeće? Kakva odstupanja i koji točno hormoni? 😁
Lucija 16.12.2021.💗
Jel mi vjerujete da mi dodje da odem kod bilo koje od vas i da s vama napravim test i cekam rezultat🤣🤣🤣ovi muski ne znaju kako te 3 min sporo prolaze🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂
Ja svom i ne kazem da piskim
Kad bude plus onda ce znatPrije svega vas pozdravljam, nova sam ovdje i zapravo vas ne trazim da mi navedete koji su simptomi trudnoće jer sam s njima jako dobro upoznata.. Ono što mene brine je to što su mi ciklusi neredoviti tako da ne znam kada je nastupila ovulacija. Zadnju mjesecnicu sam imala 11.studenog i nakon nje smo odlučili prestati koristiti zastitu.. Inače moj najkraći ciklus u zadnjih godinu dana je trajao 38 dana.Mene vec 3 dana boli točno kao pred m. Neznam dali je rano za test s obzirom da ne znam kada je došlo do zaceca, ukoliko je doslo…
Pozdrav 🙂
S obzirom da su ti najkraci ciklusi 38 dana, znaci da bi minimalno trebala dobiti za 6 dana?
Moguce da se nesto gnjezdi 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ako ipak ne bude t. Toplo preporucam koristenje lh trakica i mjerenje bazalne temperature za utvrdit tocnu ovulaciju 🙂
Upravo tako. Najranije bi trebala dobiti za 6 dana.. Iako me inače počne bolit 2 dana prije m.. Stepit cu se jos ovaj tjedan pa ako ne dođe uradit test. Iako ima točno 2 tjedna mi je iscjedak bio rastezljiv i libido povećan pa je moguce da je stvarno tada nastupila ovulacija.. Prvi nam je mjesec da smo prestali pazit,za početak smo se odlucili samo opustiti. Ako ne uspije onda cu definitivno poslušat tvoj savjet 😊😊
🤞🤞🤞🤞🤞
Lucija 16.12.2021.💗
Onda
20.12. Piskeeeee
Sanjarka
Gumbica
Anci, Lindsay mogle ste i vi? 😁
Anci tebi bude 13dpo vec, a Lindsay 11dpo, to su vec konkretni dani?
Pinki123?
Hoce nam se jos tko pridruzit? 😁
Koliko želim da meni uspije, toliko želim i svakoj od vas! Pogotovo ukoliko vec duze vrijeme pokušavate. Da nam svima bude + i da nam kraj ove teške 2020 bude ipak poseban. 🥰🥰🥰🥰
Koliko želim da meni uspije, toliko želim i svakoj od vas! Pogotovo ukoliko vec duze vrijeme pokušavate. Da nam svima bude + i da nam kraj ove teške 2020 bude ipak poseban. 🥰🥰🥰🥰
❤️
Onda
20.12. PiskeeeeeSanjarkaGumbicaAnci, Lindsay mogle ste i vi? 😁
Anci tebi bude 13dpo vec, a Lindsay 11dpo, to su vec konkretni dani?
Pinki123?Hoce nam se jos tko pridruzit? 😁
Ajde i ja cu onda, da ne pokvarim bal 🥳
Ma to te ja pitam 😁😁😁🎆🎆🎆
20.12. Piskeeeee
Sanjarka
Gumbica
Nes
Cekamo jos kandidata 😁