Evo mislim da je ovo pik na zelenima? Ili ako nije bit ce kroz par sati 🙂 baš brzo raste LH iz sata u sat 😁
https://ibb.co/rb2vyYv
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Evo mislim da je ovo pik na zelenima? Ili ako nije bit ce kroz par sati 🙂 baš brzo raste LH iz sata u sat 😁
Je 😁 odlično,samo u napad🤭😘😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Već sam krenula 😄😄😄
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Već sam krenula 😄😄😄
🤭👌👌👌
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Pinki123, Gumbice gdje ste nestale terminuse po mengi 😂 ima li simptoma? 🙂
Nes vi ste preskocili ovaj mjesec?
Hej ma evo me, skicnem vas pomalo al nemam bas dojam da smo pokrili dobro. Ne koristim trakice zasad pa nezz dal smo pogodili o 🙈 Od simptoma koji nisu tipicni za mene pa sam ih upamtila je to da me je u cet tako strecnulo u lijevom jajniku da sam skoro jauknula, trajalo je samo par sekundi i nije se ponavljalo do jutros opet takvim intenzitetom i isto samo par sek i opet lijeva strana . Osim toga sinoc me uhvatila takva zed da sam sigurno 2l vode popila. Tak da nezz sto da mislim o tom 🤪
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
Krenuli po gumbica br2 11/20
11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
Planirali smo preskociti, ali ipak nismo
Nismo nista forsirali, isli smo opusteno kako nam je dosla volja pa cemo vidjeti…
Krenula sam pratit sluz, ali sam odustala jer sam se pogubila u svemu i vidjela da mi to pracenje samo stres stvara…
Sad cekamo pa sta bude, bude
Super, onda skupa brojimo 😁
Ima li kakvih simptoma? 😂
Da, odbrojavamo
Ovo mi je najgore, vec razmisljam kad cu po test, a rekla sam samoj sebi da necu prije bozica piskit… tko ce izdrzat do tad… uh…
Simptomi tipicni za pms, bolne cice, nadutost, razdrazljivost… iscjedak pojacan bijeli…
Sva sam u nekom uzbudjenju, sva treperim, stalno mi se vrti u glavi mozda je to to i za sad sam bas optimisticna
O pa super 😍 zvuci obecavajuce
Ozbiljno ne mislis piskit do Bozica? 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hej ma evo me, skicnem vas pomalo al nemam bas dojam da smo pokrili dobro. Ne koristim trakice zasad pa nezz dal smo pogodili o 🙈 Od simptoma koji nisu tipicni za mene pa sam ih upamtila je to da me je u cet tako strecnulo u lijevom jajniku da sam skoro jauknula, trajalo je samo par sekundi i nije se ponavljalo do jutros opet takvim intenzitetom i isto samo par sek i opet lijeva strana . Osim toga sinoc me uhvatila takva zed da sam sigurno 2l vode popila. Tak da nezz sto da mislim o tom 🤪
O tu si 🙂
I mene isto svako toliko strecne lijevi jajnik
I jucer sam popila cudo tekucine
Nek to bude dobar znak za obe 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Kad mislis piskit?
Pik na zelenima svakako 😁 sretno Lisa ❤️
O tu si 🙂
I mene isto svako toliko strecne lijevi jajnik
I jucer sam popila cudo tekucine
Nek to bude dobar znak za obe 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Kad mislis piskit?
Daa i ja drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da se to male mrvice gnijezde. Nisam uopce pametna haha, imam jedan testic u ladici i kolko god bila nestrpljiva mislim da cu tek ako mi zakasni jer prosli mj sam piskila ujutro i taj isti dan dobila 😒 A ti?
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
Krenuli po gumbica br2 11/20
11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
Mene nista ne pitaj 😂 ja sam poznata po ranom pisanju 😂
Sad sam rekla da necu prije nego zakasni
Cisto jer se zbog spontanog bojim plusa
Minusa se ne bojim
Glupo zvuci ali Skuzit ce me cure koje su prosle slicno