Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Prosinac 2020. 19:57

Nina001

Prije svega vas pozdravljam, nova sam ovdje i zapravo vas ne trazim da mi navedete koji su simptomi trudnoće jer sam s njima jako dobro upoznata.. Ono što mene brine je to što su mi ciklusi neredoviti tako da ne znam kada je nastupila ovulacija. Zadnju mjesecnicu sam imala 11.studenog i nakon nje smo odlučili prestati koristiti zastitu.. Inače moj najkraći ciklus u zadnjih godinu dana je trajao 38 dana.Mene vec 3 dana boli točno kao pred m. Neznam dali je rano za test s obzirom da ne znam kada je došlo do zaceca, ukoliko je doslo…

Pozdrav 🙂
    S obzirom da su ti najkraci ciklusi 38 dana, znaci da bi minimalno trebala dobiti za 6 dana?
    Moguce da se nesto gnjezdi 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 
    Ako ipak ne bude t. Toplo preporucam koristenje lh trakica i mjerenje bazalne temperature za utvrdit tocnu ovulaciju 🙂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Prosinac 2020. 19:57

curka93

Sanjarka88 🦋

curka93

Curkeee. .ja neki iscjedak bijeli imam ne znam kaj bi to moglo biti ..trbuh me poceo boliti kao prije vjestice tako da vjerojatno sutra ujutro dolazi 😑

Bijeli iscjedak je normalan pred mengu ali i u ranoj t, nadam se da je kod tebe ovo drugo u pitanju 🤞🏻

Al sumnjam da bi me onak lagano bolio trbuh…ko Ce ga znat…htjela sam sutra napraviti test ponovno (trakicu) al mislim da je bolje da pricekam

Lagani menga bolovi su normalni u ranoj trudnoci i vecina žena ih ima 
    Tako da ti to nista ne znaci 🙂🤞🏻🤞🏻

Gumbica
    12. Prosinac 2020. 19:59

Sanjarka88 🦋

Nes, Gumbica ajmo skupa piskit? U nedilju? 😁😁🤭

Ak M ne dode prije, a nadajmo se da nece onda piskim u ned, jej imamo grupni pi pi dej 🤪🤞🏻

👩🏻‍🦰 22
    🧔🏻23
    👶🏻18 mj
    Krenuli po gumbica br2 11/20
    11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
    👩‍❤️‍💋‍👨 5god
    👰🏻🤵🏻 7mj

curka93
    12. Prosinac 2020. 20:00

Sanjarka88 🦋

curka93

Sanjarka88 🦋

curka93

Curkeee. .ja neki iscjedak bijeli imam ne znam kaj bi to moglo biti ..trbuh me poceo boliti kao prije vjestice tako da vjerojatno sutra ujutro dolazi 😑

Bijeli iscjedak je normalan pred mengu ali i u ranoj t, nadam se da je kod tebe ovo drugo u pitanju 🤞🏻

Al sumnjam da bi me onak lagano bolio trbuh…ko Ce ga znat…htjela sam sutra napraviti test ponovno (trakicu) al mislim da je bolje da pricekam

Lagani menga bolovi su normalni u ranoj trudnoci i vecina žena ih ima
    Tako da ti to nista ne znaci 🙂🤞🏻🤞🏻

🤞Vidit cemo jos 4 dana moram izdrzat🤦🤦🤦

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Samoja6
    12. Prosinac 2020. 20:02

Sanjarka88 🦋

Samoja6

Cure koje ste imale spontani, dali je moguće imati ovulaciju nakon toga? Prije prve menstruacije?
    Zadnja 2 dana baš vidim "sluz"… Osjetim jajnik tu i tamo, i stvarno imam osjećaj da je ovulacija u tijeku!

Ja sam ovulirala 15.dan od pocetka krvarenja

Znači, moguće je... Baš maloprije sama sa sobom komentiram, ma ovo je sigurno ovulacija! I još uz to, stvarno imam nagon da ga zaskočim! 🙉🙈😂

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Sanjarka88
    12. Prosinac 2020. 20:02

Gumbica

Sanjarka88 🦋

Nes, Gumbica ajmo skupa piskit? U nedilju? 😁😁🤭

Ak M ne dode prije, a nadajmo se da nece onda piskim u ned, jej imamo grupni pi pi dej 🤪🤞🏻

Jupi 😁😁😁😁 Nes upadas? 😂🙏

Sanjarka88
    12. Prosinac 2020. 20:05

Samoja6

Sanjarka88 🦋

Samoja6

Cure koje ste imale spontani, dali je moguće imati ovulaciju nakon toga? Prije prve menstruacije?
    Zadnja 2 dana baš vidim "sluz"… Osjetim jajnik tu i tamo, i stvarno imam osjećaj da je ovulacija u tijeku!

Znači, moguće je… Baš maloprije sama sa sobom komentiram, ma ovo je sigurno ovulacija! I još uz to, stvarno imam nagon da ga zaskočim! 🙉🙈😂

Da da, zapravo to je i normalno 
    Prvi dan krvarenja je zapravo prvi dan novog ciklusa, kao mengu da imas 
    Naravno sve ovisi koliko je trajala trudnoca, kako je zavrsila.... I od žene do žene koliko joj treba da se vrati u normalu sve 

curka93
    12. Prosinac 2020. 20:05

Jel mi vjerujete da mi dodje da odem kod bilo koje od vas i da s vama napravim test i cekam rezultat🤣🤣🤣ovi muski ne znaju kako te 3 min sporo prolaze🤣🤣🤣🤣

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Samoja6
    12. Prosinac 2020. 20:08

Sanjarka88 🦋

Samoja6

Sanjarka88 🦋

Samoja6

Znači, moguće je… Baš maloprije sama sa sobom komentiram, ma ovo je sigurno ovulacija! I još uz to, stvarno imam nagon da ga zaskočim! 🙉🙈😂

Da da, zapravo to je i normalno
    Prvi dan krvarenja je zapravo prvi dan novog ciklusa, kao mengu da imas
    Naravno sve ovisi koliko je trajala trudnoca, kako je zavrsila…. I od žene do žene koliko joj treba da se vrati u normalu sve

Da, baš mi je gin rekla da se to krvarenje računa kao menstruacija... I evo taman je 13-14 dan nakon toga, i točno je osjetim! 
    Kod mene se sve vratilo u normalu nakon spontanog, nisam imala nikakvih problema... 
    I još mi je gin rekla na zadnjem pregledu, da ako ne dobijem men da napravim test! 🙈🙈

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Nina001
    12. Prosinac 2020. 20:08

Sanjarka88 🦋

Nina001

Prije svega vas pozdravljam, nova sam ovdje i zapravo vas ne trazim da mi navedete koji su simptomi trudnoće jer sam s njima jako dobro upoznata.. Ono što mene brine je to što su mi ciklusi neredoviti tako da ne znam kada je nastupila ovulacija. Zadnju mjesecnicu sam imala 11.studenog i nakon nje smo odlučili prestati koristiti zastitu.. Inače moj najkraći ciklus u zadnjih godinu dana je trajao 38 dana.Mene vec 3 dana boli točno kao pred m. Neznam dali je rano za test s obzirom da ne znam kada je došlo do zaceca, ukoliko je doslo…

Pozdrav 🙂
    S obzirom da su ti najkraci ciklusi 38 dana, znaci da bi minimalno trebala dobiti za 6 dana?
    Moguce da se nesto gnjezdi 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Ako ipak ne bude t. Toplo preporucam koristenje lh trakica i mjerenje bazalne temperature za utvrdit tocnu ovulaciju 🙂

Upravo tako. Najranije bi trebala dobiti za 6 dana.. Iako me inače počne bolit 2 dana prije m.. Stepit cu se jos ovaj tjedan pa ako ne dođe uradit test. Iako ima točno 2 tjedna mi je iscjedak bio rastezljiv i libido povećan pa je moguce da je stvarno tada nastupila ovulacija.. Prvi nam je mjesec da smo prestali pazit,za početak smo se odlucili samo opustiti. Ako ne uspije onda cu definitivno poslušat tvoj savjet 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.