Dobro jutro uz kavicu! Evo moram prijaviti, sto je atipicno za mene, da temp. vec 3 dana stoji na za mene vrtoglavih 36,68. Inace dan prije M ipak bude nesto niza kao npr. 36,5 ili 36,4. Nadam se da ce ostati tako ili jos malo narasti... Ozivjela je nada u meni i uzbudjeno cekam sutrasnje mjerenje 🤞🤞🤞
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Sanjarka, temperatura ti je 🔝🔝🔝 🤞🤞🤞🥳🥳🥳
Jeee
Ali ako bude ovakva 14dpo onda mozemo se veselit 😂 meni u svakom ciklusu bar jednom bude 37
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro uz kavicu! Evo moram prijaviti, sto je atipicno za mene, da temp. vec 3 dana stoji na za mene vrtoglavih 36,68. Inace dan prije M ipak bude nesto niza kao npr. 36,5 ili 36,4. Nadam se da ce ostati tako ili jos malo narasti… Ozivjela je nada u meni i uzbudjeno cekam sutrasnje mjerenje 🤞🤞🤞
Nadam se i ja skupa s tobom i to da vidis kako ❤️🙏🤞🏻🤗
20.12. PiskeeeeeSanjarkaGumbicaNesLindsayAnci duso, nema da neces 😂
Evo ja cu jedan pik popiskit taj dan hahahah cisto da se ubacim u vlak pozitivih trakica 🤞❤❤
I ja cu bacit jedan lh…😁posto sam ovaj ciklus potrosila skoro 30 trakica red je sa znam I kakav je lh u toku menge…Nece biti vise sanse da mi promakne 🤣 ako budemo jos jedan mjesec pokusavali prirodno..Tacno ce mi ovo nedostajat 🙄
E jesi zvala gin? Sta vele?
Sori ako si već pisala..koncentracija mi je katastrofa ovih dana.
Da,da ..Dogovorili smo,u cet.smo naruceni.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Dobro jutro uz kavicu! Evo moram prijaviti, sto je atipicno za mene, da temp. vec 3 dana stoji na za mene vrtoglavih 36,68. Inace dan prije M ipak bude nesto niza kao npr. 36,5 ili 36,4. Nadam se da ce ostati tako ili jos malo narasti… Ozivjela je nada u meni i uzbudjeno cekam sutrasnje mjerenje 🤞🤞🤞
Nadam se i ja skupa s tobom i to da vidis kako ❤️🙏🤞🏻🤗
😊🤗😘❤
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Jutrooo 🥰
Evo ja prijavljujem da je sinoc prosao pik 🙂 danas vise skoro pa nema crtice 😁 očekujem O danas sutra.
Kako ste cure?
Sanjarka ima li kakvih novih simptoma?
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Jutrooo 🥰
Evo ja prijavljujem da je sinoc prosao pik 🙂 danas vise skoro pa nema crtice 😁 očekujem O danas sutra.
Kako ste cure?
Koja vam je taktika? 😁
Nema. Sve kao i zadnje dane
jutro svima :) evo stavila sam i ja u svoj potpis ff graf, nadam se uspješno 😁 malo sam se jučer uspaničila zbog svoje temperature što još ne pokazuje da je o bila, a ja sam baš mislila da je prošla. Danas sam stala na loptu i urazumila se 😅 baš nam teško ide a ➕ ovaj mjesec, treba zvat cure iz trudničkih foruma da posipaju trudnički prah po nama 😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Jutrooo 🥰
Kako ste cure?
Koja vam je taktika? 😁
Nema. Sve kao i zadnje dane
Hopsali jučer, večeras još i sutra a možda i prekosutra. Imam neki osjećaj da ce O danas 🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Jutroo curkice...ima li što novoga...neki simptomi? Ja se danas probudila i nema nikakvih...jučer sam navečer osjetila metalni okus u ustima al danas ga vise nemam tako da je vjerojatno problem sa zubnim mesom...obzirom da bi trebala dobiti sutra ili u srijedu jako cudno 😑
Jučer sam se tako derala na svog dečka da sam se poslije samoj sebi cudila(bez razloga ali bas iz petnih Zila) 🤦🤦 mozda sam jednostavno spremna za Vrapče 🤣🤣😑
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji