Jutro☕🤗
Mia33 držim 🤞🤞🤞🤞🤞 za sutra.💕
Znači slijedeći nedjelja će biti zanimljiva, neka padnu plusevi i na testovima i na lh trakicama😁💝💝
Curka držim 🤞🤞 da je to simptom T.sretno🤗
Meni je FF označila O 13dc, no 14 dc su mi trakice bile najtamnije pa sam stavila high za taj dan. Danas i jučer nisam imala više egg iscjedka i sise me bole tako da je moguće da je O prošla al nisam ziher da je to 13dc bilo. Vidjet ćemo po temperaturu narednih dana. Samo se nadam da je ovulatorni ciklus.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jutro curee, konačno malo 🌞
Miadržim ti čvrsto 🤞 ❤
Sanjarkatempica top. 🥰
Lisaneka ste vi to pokrili, hocete jos sutra mijesat beton? 😂
Moja jucerasnja trakica u 21h nsvecer je bila ista kao ona u 12h, tako da cemo vidjeti danas oce li pik…
Naravno i sutra 🤣 haha nadam se da će i tebi ubrzo pik vidiš kako meni to sve u par sati, da nisam sinoć piškila ne bi ni znala da je bio pik zato treba stalno piškit 🤣🤣
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Jutro☕🤗
Mia33 držim 🤞🤞🤞🤞🤞 za sutra.💕
Znači slijedeći nedjelja će biti zanimljiva, neka padnu plusevi i na testovima i na lh trakicama😁💝💝
Curka držim 🤞🤞 da je to simptom T.sretno🤗
Meni je FF označila O 13dc, no 14 dc su mi trakice bile najtamnije pa sam stavila high za taj dan. Danas i jučer nisam imala više egg iscjedka i sise me bole tako da je moguće da je O prošla al nisam ziher da je to 13dc bilo. Vidjet ćemo po temperaturu narednih dana. Samo se nadam da je ovulatorni ciklus.
Hvalaa❤️❤️❤️dakle koje sam srece... setam psa pisem vama i upadne mi mob u govno 😭😭😭😭i naravno udje u rupu od mikrofona ..toliko sam cistila da se nadam da nisam nis zeznula unutra
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Stormy budem danas još popodne ili sad prije podne.vidjet ću još.
Curka ajooj🤭
Anci 🤞🤞🤞🤞
Dobro jutro drage moje trudilice🥰🥰🥰. Eto netko je zazvao trudnice pa sam se došla javiti i posuti vam puuuno trudničke prašine✨✨✨✨.
Pratim vas povremeno, nisam neko vrijeme ulazila na forum zbog negativnih iskustava i komentara.
Ko mene se sve odužilo. Još nisam bila na pregledu, prvo moja gin. ode na bolovanje kad sam trebala na pregled, a par dana nakon toga ja dobijem koronu.😔🙄. Srećom imam jako blage simptome. Još dva dana i gotova izolacija.
Svima koje ubrzo iščekuju želim puuuno sreće i da ugledate plusić.
Sanjarka88 draga pratim tvoju temp. I držim 🤞🤞🤞 na najjače da je ovaj put to to.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Jutro, ljepote! ❤️
Ja prijavljujem da M samo sto nije stigla. Svako malo idem piskiti i provjeriti ali nista. Mislim da ce tijekom dana.
Javim kad dobijem, ali mislim da je to to. Iduci cu mjesec poceti pratiti temperaturu.
Clio bez oporavak ❤️❤️ Drago mi je da je sve usprkos koroni ok 🥰🥰 kako ide pikanje?
Čuvaj se 😘😘
Hvala draga. Vidim i tvoja temp. lijepo raste!!! Neka tako i nastavi. A pikanje je postala rutina kao i pranje zubiju😃😃. Brzo se navikneš na to,stvarno nije ništa strašno. Jedva čekam pregled jer sam već jako nervozna, prošlo je već 5 tjedana od pregleda pa sam nestrpljiva jer neznam što se događa. Ali sam odlučila misliti pozitivno i ne dati negativnin mislima da dođu. Iako je teško u samoizolaciji zaokupiti misli,ali trudim se
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Jutro curee, konačno malo 🌞
Miadržim ti čvrsto 🤞 ❤
Sanjarkatempica top. 🥰
Lisaneka ste vi to pokrili, hocete jos sutra mijesat beton? 😂
Moja jucerasnja trakica u 21h nsvecer je bila ista kao ona u 12h, tako da cemo vidjeti danas oce li pik…
Naravno i sutra 🤣 haha nadam se da će i tebi ubrzo pik vidiš kako meni to sve u par sati, da nisam sinoć piškila ne bi ni znala da je bio pik zato treba stalno piškit 🤣🤣
Hehe samo vi zabetonirajte dobro 🤞😉
Ma piškim ja puno, poznavajući svoj ciklus, bude popišanih za okitit bor 🎄😂
Bella jesi li ti još piškila?
Curka to ti je znak sreće 😉🤞💩
🤣🤣 Budemo vidili dal' je ili nije za par dana🤣🤣🤣
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Sanjarka,tempica je skroz dobra...ja mislim da ti pisnes, vec bi bio plusic.Kakav ti je lh,tamni li..Ja cu jedan I danas popiskiti 😁nema veze sto je tem pala...zanima me kako ce se ponasati do kraja..
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Bella opet se pratimo, 2dana razlike 🥰🥰
Pratimo💕💕
Clio ozdravi čim prije, i javi nam kako je pregled prošao. Ja vjerujem da će sve biti u redu💝
Sortiraj odgovore
Najstariji