Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunar
    04. Prosinac 2020. 12:25

watson009

Lindsay nemam kineza a pare nedam 😂😂😂
    Sto je sa tvojom LH?
    Lunar eto prekrasna vijest, zaista si covjek pomisli dal je to uopce moguce ?!!!
    Imas jos koji testic u pripremi?

Nemam ali živim iznad ljekarne, ne želim ni pomisliti što tete u ljekarni misle o meni, počela sam ići u druge ljekarne po testove 

05/2022 💙 T

Samoja6
    04. Prosinac 2020. 12:32

Bella gin je rekla da možemo odmah dalje... Srećom, nije bilo klasične kiretaže, tijelo je samo od sebe počelo izbacivati i nakon prve tablete sve je otišlo, tako da nisu bile potrebne druge 2...
    U utorak mi je kontrolni pregled tako da ću je još malo sve ispitati, ali svakako idemo dalje... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Snoopyiica95
    04. Prosinac 2020. 13:14

Trebala bi dobiti danas ili sutra 🤷🏻‍♀️ Bas mi je zbunjola u glavi🙄 

Sanjarka88
    04. Prosinac 2020. 14:11

anci000 🌸💞

Pa ja ne znam evo moja blijeda trakica 😭🤯

Skroz? Koliko ti ciklusi traju? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Prosinac 2020. 14:12

Lunar dobro dosla ❤️ zao mi je da se toliko dugo trudite Al svaki trud kad tadać urodi plodom 🙏

Lara19
    04. Prosinac 2020. 14:25

Cure kupila sam toplomjer za bazalnu. Trenutno imam M. Da li da krenem vec sada mjeriti ili kada prode M.

I da vas pitam kada imate M da li vama ide samo krv kao tekucina ili kako. Meni svaki put ispadaju kao komadi sluzi ili nekakvog tkiva. 
    Pa ne znam da li je normalno to ili ne.

Uglavnom ja sam sinoc procurila, ali prosli mj ni nije bilo neke velike sanse jer smo hopsali na pik ali smo bili u guzvi sljedeca 2 dana pa tad nismo. I jos smo novi u tome pa pola stvari tek sada ucim. Imam i aplikaciju my calendar za pracenje ciklusa ali ta aplikacija mi ne pomaze niti malo jer mi ciklusi nisu redovni i nikad mi se dani ne poklapaju. Danas me samo nazivcirala jer po njoj ispada da cu imati ovulaciju par dana prije nego muz dode s poslovnog puta i sljedecu imati par dana nakon sto opet ode na poslovni put... Eto morala sam vam se pozaliti. Ja sam tiha citacica haha jer se ne dogada kod mene stalno nesto kao kod vas drugih. Ali svaki dan redovito sve procitam sto pisete i pokusavam nauciti sto vise od vas. 

Jos vam moram reci da ste me isprepadale sa svim ovim pisanjem jer ja sam mislila da od jednog nezasticenig sexa cu odmah ostati trudna, a sada vidim da to uopce nije tako lako. Tako da se preispitujem jesmo li trebali krenuti jos ranije. Zelim vam svima srecu i kada neka od vas napise da ima + ja dobijem osjecaj kao da sam ja trudna hahha. 

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

Lindsay
    04. Prosinac 2020. 14:39

anci000 🌸💞

I moja potpuno.... Al doci ce za koji dan, nema mjesta panici... Sve je to normalno...

anabelaaaa
    04. Prosinac 2020. 14:46

anci000 🌸💞

Nema veze sto je blijeda, mozda samo nisi uhvatila pik jer je bio kratak kao kod mene...Ja sam u 12 popodne imala pik vec navece pocela blijediti..Inace od kako pratim ovo je tek drugi put da ga upecam.Prvi put je bilo slucajno...ovaj put sam po tri puta radila trakice da mi ne promakne...A ne brini,tem ti je skocila,ja vjerujem da je O bila ili je bas danas,vcrs

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sanjarka88
    04. Prosinac 2020. 14:49

Pogodite sta?
    Upravo smo opet hopsali 🙈

Lindsay
    04. Prosinac 2020. 14:50

Sanjarka88 🦋

Pogodite sta?
    Upravo smo opet hopsali 🙈

hahahaha na tvoju inicijativu? nimfo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.