Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lara19
    04. Prosinac 2020. 15:14

Sanjarka88 🦋

Lara19

Cure kupila sam toplomjer za bazalnu. Trenutno imam M. Da li da krenem vec sada mjeriti ili kada prode M.

I da vas pitam kada imate M da li vama ide samo krv kao tekucina ili kako. Meni svaki put ispadaju kao komadi sluzi ili nekakvog tkiva.
    Pa ne znam da li je normalno to ili ne.

Uglavnom ja sam sinoc procurila, ali prosli mj ni nije bilo neke velike sanse jer smo hopsali na pik ali smo bili u guzvi sljedeca 2 dana pa tad nismo. I jos smo novi u tome pa pola stvari tek sada ucim. Imam i aplikaciju my calendar za pracenje ciklusa ali ta aplikacija mi ne pomaze niti malo jer mi ciklusi nisu redovni i nikad mi se dani ne poklapaju. Danas me samo nazivcirala jer po njoj ispada da cu imati ovulaciju par dana prije nego muz dode s poslovnog puta i sljedecu imati par dana nakon sto opet ode na poslovni put… Eto morala sam vam se pozaliti. Ja sam tiha citacica haha jer se ne dogada kod mene stalno nesto kao kod vas drugih. Ali svaki dan redovito sve procitam sto pisete i pokusavam nauciti sto vise od vas.

Jos vam moram reci da ste me isprepadale sa svim ovim pisanjem jer ja sam mislila da od jednog nezasticenig sexa cu odmah ostati trudna, a sada vidim da to uopce nije tako lako. Tako da se preispitujem jesmo li trebali krenuti jos ranije. Zelim vam svima srecu i kada neka od vas napise da ima + ja dobijem osjecaj kao da sam ja trudna hahha.

Ja mjerim cijeli ciklus od prvog dana 🙂
    Ta app ti ne moze znat kad je o, ona racuna prosjek
    Prati lh i bazalnu i neces pogriješiti 🙂

Oki, hvala

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

watson009
    04. Prosinac 2020. 15:15

Buhtlice pa tvoj rodendanski poklon zvuci top 🙌😂😂😂
    Sanjarka umirem ti 😂 vama je to vatromet kad se uspijete pohvatati na miru ahahhahhahah
    Bella ako sutra ne dode jurim po testic, pa ja moram pisati zivotopis za novi posao,sta me sad ovo zeza 😭  
    Cure sto bih ja bez vas ❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjarka88
    04. Prosinac 2020. 15:18

watson009

Sanjarka umirem ti 😂 vama je to vatromet kad se uspijete pohvatati na miru ahahhahhahah
    Bella ako sutra ne dode jurim po testic, pa ja moram pisati zivotopis za novi posao,sta me sad ovo zeza 😭

Ko pusteni s lanca 😂

A bas te zeza. Ma pisi taj zivotopis

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

buhtlica23
    04. Prosinac 2020. 15:28

watson009

Pa mogu ti rec da je bas bio top. Al sto je on cure moj bio ponosan na sebe. Hodo je ko puran po kuci 😅😅
    Kao ko kaze da ja ne znam kuhat. Vidis sve si pojela i nije ti nista 🤣🤣🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

marija3998
    04. Prosinac 2020. 15:47

Ja nikako da kupim test, di god idem neko je samnom M još nije došla, a inače uvijek bude ujutro kad se probudim

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Tommyfame
    04. Prosinac 2020. 15:56

marija3998

Ja nikako da kupim test, di god idem neko je samnom M još nije došla, a inače uvijek bude ujutro kad se probudim

Hahahahahha jel da?? Takav problem i ja imam sa svojim čičkom i danas ulovim sekundu praznine da ga kupim i ljekarna zatvorena 
    Reko jbg nije mi sudeno haha

Kad trebas ne dobit?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

marija3998
    04. Prosinac 2020. 16:01

Tommyfame

marija3998

Hahahahahha jel da?? Takav problem i ja imam sa svojim čičkom i danas ulovim sekundu praznine da ga kupim i ljekarna zatvorena
    Reko jbg nije mi sudeno haha

Kad trebas ne dobit?

Danas 🤭🤭

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

sassy
    04. Prosinac 2020. 16:09

Prizivam plusice da dodjete na Ljetne bebe sa mnom ❤️ Bas bi bilo lijepo da ste skupa sa mnom tamo, ko nam sve piski ovaj vikend?

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Lindsay
    04. Prosinac 2020. 16:47

anci000 🌸💞

Ja sam svog zezala da dođe kući sa buketom cvijeća i pogodite šta bi 😂 ugledah buket i zaskočih ga s vrata
    Kakav početak vikenda još da mi je pik sada 😬😬

Cure mogu vam ja Poslat ove Kineze ak hoćete 😅
    Buhtlice oni su meni smiješni kad su tako ponosni 🤣🤣

Ancioo a kad si pisnula prvu trakicu, da ti nije zaista O prosla nabrzaka?

Lindsay
    04. Prosinac 2020. 16:47

Sto anabela kaze...  temp ti je u porastu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.